Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

Posted

a mówiłam walczyć :eviltong::eviltong: teraz zazdrościć Wam pozostało :diabloti: no chyba,że Kashdog wpadniesz do mnie na herbatkę i uraczę Cię napojem z tegoż kubka :cool3:

footki? mówisz i masz :p

dalsza część pokąpielowych z przed hmm jakiś 2 tygodni?
tak właśnie psie dostaje głupawki po kąpieli..gania po całym domu, wariuje, a najlepiej to lubi się sam wycierać w kocyk :loveu:

mordka mu się tylko nie doprała :mad: normalnie nie ma takiej brązowej.. :roll:

Bzikowa następnym razem dostaniesz specjalne powiadomienie na pw :p

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 - jak chcesz całować to zapraszamy do kielców :eviltong:
Bzikowa- cynk będzie na bank..jak tylko jakiś bazarek się pojawi :cool3:
ooo odgłosy też u nas są :multi:

KaszkaSz-oo hej :loveu: chyba jak większość psów :lol:
betel-hoho teraz dopiero zwróciłam uwagę jak mu się włoski ułożyły :lol:betelku to stare zdjęcia z listopada jakoś, więc kąpiel dużo dużo przedświąteczna.

i uwaga mam najświeższe fotki z przed chwili, bawiłam się trochę aparatem i nam takie wyszły :lol:

Posted

pościel była pierwsza :diabloti: to od zbyt długiego leżenia mi się odbiły łapki na plecach :eviltong:

oj tam kiedys mi się zachce..póki co to nawet Spaiki zamarza na spacerach i po 10 min chce już wracać do domku, chyba mu wydziergam siakieś buciki :evil_lol:

Kaja - dzięki, on se przysypiał, a ja się pastwiłam nad nim i aparatem :diabloti:

Posted

uwaga uwagaaaa....!!

Zapraszamy na bazarek dla psiaków pod opieką dziewczyn z jędrzejowa.. A na nim WYJĄTKOWY KALENDARZ i FOTO-KUBEK ze ZDJĘCIEM twojego pupila lub teściowej , do 29.12:

http://www.dogomania.pl/threads/1760...9#post13730679

nie jest to kubek z tego źródła gdzie zamawiałam ja..ale pewnie będzie równie cudny :)

betelku- on z reguły nie ma tak brązowej bródki tylko na tamtych zdjęciach siakaś taka nie ładna powychodzila .

Posted

Na dzisiaj rano sobie zaplanowałam długi spacer razem z aparatem...jak to zawsze ma miejsce z moimi planami..nic nie wyszło :evil_lol:
wstaliśmy sobie- jak nigdy mogłam się wyspać śpiąc do 9 :loveu: podchodzę do okna..a tam co, śniegu ni ma deszcz leje..więc zdjęć śniegowych też ni ma :mad:
a z nowości to mamy ptaki w domu :mdleje: niejakie zeberki...od samego rana ćwierkają,kwiczą,marudzą i żyć nie dają..no oszaleć idzie..a brzydkie to to i głośne :diabloti:
zdecydowanie wole psy. z tym to ani pogadać nie idzie,ani wyspacerować no nic kompletnie. :eviltong:
na szczęście już jutro ich nie będzie bo zwariowałabym

a to owe zeberki

a ten oczywiśćie non stop stoi nade mną,żeby go podsadzić do szafki i pokazać mu te gadziny :mad: drań jeden jak tylko je usłyszy to wydzierają się razem :evil_lol:

Posted

znalazłam siakieś zaległe zdjęcia jeszcze spajusiowe :razz:
a w sumie to i nawet lepiej,że śniegu nie ma, przynajmniej nie jest tak zimno ..tylko deszcz mogliby sobie darować :diabloti: bo wracamy cali mokrzy..sierotka dziś rano w szoku była jak zobaczyła deszcz :evil_lol:

Posted

Właśnie, po co ci te ptaszydła w domu? ;> Niby fajne ale w zasadzie to masz rację, nie pogadasz z tym ani nic, pff ;)
Haha domyślam się co wyprawia Spaikuś :evil_lol: Jak ja bym takie zwierzaczki do domu sprowadziła to Bezo dostałby szału :evil_lol:

Posted

ktoś chętny na jesienne, słoneczne foty? :loveu:

Taniu a Wasze też takie gadatliwe? :evil_lol:

te Anka/siostra moja/ kupiła dla swojego chłopa na prezent..ale spoko jak się ma taką siostrusie jak ja :loveu: to nic nie ma w tajemnicy, o wszystkim wiedział, razem wybierali ptaszyska;) także wsio pod kontrolą i ptaki będą mieć super opiekę..
a jak psy proponowałam to nieee :diabloti:

Posted

Dzisiaj pobudka punkt 6 :loveu: ptaszeńkom się ćwierkać zachciało i koncerty urządzać.. :mad: ćwierkają nadal od rańca :cool3:
już rozważałam otworzenie klateczki i zaprezentowanie nowych zabaweczek Spaikusiowi..

nie pamiętam, czy te foty dawałam :hmmmm:

i jesienne

wiaterek mieliśmy wtedy leciutki:diabloti:

Posted

ii nasza woda ukochana :multi: tak oczywiście chciał tam wleźć..i zażyć kąpieli, ale pańciucha słodziuteńkim głosikiem mu przypomniała, że nie chciałby tego robić :loveu:

moczyliśmy więc jedynie łapeczki..