Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uppsss i znowu mnie tu wieki nie było :oops::oops: ale wszystko z braku czasu! a fotki zaległe jeszcze jakieś mam..kiedyś wrzucę :diabloti:

Talia dzięki! ja też uwielbiam tego typu kociny :loveu:
Bzikowa
ja wiedziałam, że ktoś o to zapyta!! :evil_lol: o kici na stałe myślałam kiedyś..ale obawiam sie, że Spaiki by ją zamęczył :cool1: ta kota miała go dość już po 3 h ...ale pożyjemy zobaczymy ;) a te koty, które są u nas..to z reguł już domki mają zaklepane ..wiec nie mam co zatrzymywać :diabloti:
border_collie&westie
dziękiii, oczywiście, że śliczni bo jakżeby inaczej :evil_lol: a kicia nie tylko śliczna ale miała również genialny charatkerek :lol:
cieszę się..i mam nadzieję, że do zobaczenia za rok :cool3:
Kaja1004
fotki z takimi modelami nie mogą być inne niiż cudowne :lol:
Od-Nowa
taak jest! zapraszamy na bazarek z linka Tani, tam czekają m.in super szelki, kubki ze zdjęciem Waszych psiaków, zabawki,...i wiele wieeeeele innych! na prawdę warto!
http://www.dogomania.pl/threads/174268-DLA-PSA-I-KOTA-ROGZ-karlie-KONG-kubk-iRC-karmy-FRISBEE-zabawki-NA-KIELCE-do-3-12-09

Kashdog
on tylko się opiekuje tym co w domu..na spacerach koty gania :diabloti:kicia tam się bawiła ze swoim odbiciem :loveu:
betel -
dziękujemy za odwiedzinki! :lol:

wszystkie galeriee nadrobię na dniach..pamiętamy o wszystkich i pozdrawiamy :loveu:

p.s pliss zajrzyjcie .. :-(:-(

[FONT=Verdana]TROJKA-ofiara wnyków-OBDARTA ZE SKÓRY w 1/5 pow.ciała-URWANA ŁAPA-POMOCY !!![/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/1746...3#post13596793

[FONT=Verdana]

[/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=4] CEGIEŁKI ALLEGRO NA TROJKĘ:[/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=4] http://allegro.pl/show_item.php?item=834692379[/FONT]

Posted

oj tam, że cicho :diabloti: czasu brak :oops: ale dziękuje, że o nas pamiętacie..w tym tygodniu postaram się ponadrabiać wszystkie zaległe wątki :p

co tam u nas?
a jakoś sobie żyjemy, na dworzu piździ jak nie wiem,dodatkowo ściemnia się szybko i zaczym się przytoczę ze szkoły to już ciemno się robi, więc aparat ciężko wyciągnąć na spacer:mad:
Spaiki ma się dobrze..łaziłmy na treningi, nadal klikera się boi, stresuje go nawet jak słyszy go w pobliżu, aczkolwiek jest już dużo lepiej :lol:na terningu pokochał wielką bezgraniczną miłością patysie w każdej postaci, każdy nawet najmniejszy sprawia ful radośći :loveu: wszystko jest fajne byle nie ćwiczenia w tle z klikerem :evil_lol: w domu pracuje pięknie, na spacerach kiedy jesteśmy sami też całkiem, całkiem. ale i tak jest moim najmądrzejszym potworkiem :loveu::loveu: zamowiłam nawet kubek na bazarku z jego morduchną :loveu:

na dowód,że mamy się ok fotka, ostatnio musiałam go wykąpać bo był szary dosłownie :diabloti: Kashdog potwierdzi :eviltong:

chce ktoś więcej ? :cool3:

Posted

Urocza fotka, te jego wielkie oczy! :loveu:

Spaiki był szary? Bo Bez jest żółty :evil_lol: Wydawało mi się, że jest w miarę czysty a jak spadł śnieg to jego 'czystość' poszła w pii.. :roll::lol:

A patysie są super :loveu: Na kliker się widzę chłopak uparł :shake::mad: Mam nadzieję, że mu przejdzie ;)
Pozdraaaawiamy Was:loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Wydawało mi się, że jest w miarę czysty a jak spadł śnieg to jego 'czystość' poszła w pii.. :roll::lol:

Haha, u nas tak samo:diabloti: Jaki czysty - spadl śnieg, jaki on żółty!:evil_lol:

Słodkie spojrzenie:loveu:

Posted

DOBRY WIECZÓR DOGOMANIACY :-)
chciałabym tylko dodac do dyskusji jedno moje doświadczenie z aportem patyków psiakowi - mianowicie nasz Lakuś tydzień temu biegł z patykiem i tak niefortunnie się zapędził że patyk odbił się od ziemi i wbił mu sie w gardło !!! naszczęscie skończyło się na wizycie kontrolnej i podaniu cwiarteczki ;polopiryny przeciwbulowo , poprostu zakuł sobie gardło ,ale nasza weterynarz powiedziała ze są przypadki kiedy piesek się przebije na wylot patykiem podczas aportu , więc pieszę to zeby was ostrzec .
pozdrówka cieplutkie :-)

Posted

Bzikowa - on był szary przed kąpielą... :cool3: wyprałam drania zdawało się, że biały jest, teraz spadło to białe coś i jest żółty :evil_lol:

bo kliker jest be i fe :eviltong: i w ogóle jak można coś od piesa wymagać w towarzystwie innych psów, skoro on jest najmądrzejszy ze wszystkich:loveu: a skoro już wszystko wie to należy mu się zabawa z patysiem, aa szyszki też wchodzą w grę i są fajowe! ;)

Kaja10014 - dzięki. a śnieg już mógłby sobie pójść...

LACKY*WHITE to straszne co musieliscie przeżywać, bardzo współczuje i mam nadzieję, że Wasz psiaczek ma się już dobrze?

Dobcia ohoo kto do nas zawitał :multi: cieszę się bardzo i witam serdecznie.
białe jest fajne :eviltong: Morka jak przymrużyć oka to gdzieniegdzie biała jest :evil_lol:

betel dzięki, że o nas stale pamiętasz, :loveu: a łobuziak akurat wtedy darł się,że pańcia kabanoska dać nie chce:diabloti:

i teraz się pochwalę..wspominałam, że zamówiłam kubek pod choinkę na prezent dla siebie z podobizną tej gadziny :eviltong: już mam projekt autorstwa Tani....uwaga uwaga!!

już można zazdrościć :p a ja się nie mogę doczekać,gorącej herbaty z tego kubka!

Posted

Piękny projekt!!! Gdzie, gdzie, gdzie się takie zamawia? Bo ja zauważyłam pewne niedopatrzenie, kubek z westusiem ofkors mam ale z własnym osobistym Bezisławem niet, muszę to zmienić. :lol:

Posted

a jak zapraszałyśmy z Od-Nową na bazarek to nie było komu..a czekały 3 szt! :mad:
się skończyło..ale może będą jeszcze to będę nawoływać :p

i proszę zaraz się tu pochwalić tym westusiowym kubaskiem, bo ja go zdaje się nie widziałam!