Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinga na lustro mnie nie stać :diabloti: no a jak już bym kupiła to zwariowałabym na pkt obiektywów, dlatego wolę bezpiecznie pójść w stronę siakiegoś kompakcika,
zastanawiam się nad panasoniciem fz 8 lub fz 28, przeglądałam też kilka nikonów, ale z tego co czytałam akurat te modele, które wizualnie mi się spodobały są dużo gorsze od panasa fz 28 :mad:no i nie mają kilku funkcji, które chciałabym żeby miały.... wybór jest ogromny no i przez to zwariować można :evil_lol:

Posted

Kuba P napisał(a):
Zdjęcia fajne, tylko dlaczego ta biała kózka tak bardzo protestowała jak Cię zobaczyła?:evil_lol:
Co jej zrobiłaś:diabloti:

nie założyłam kapturka :megagrin:

Posted

Widzę, że zabawa na całego. Ewelinko, mam prośbę napisz mi na pm, którym psiakom zrobiłaś ogłoszenia , to postarm się w wolnej chwili też troszkę poogłaszać. Pozdrowienia.

Posted

Może Ewelinka wybaczy mi offa :oops:

Bardzo serdecznie proszę wszystkich o głosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo, która ma wyłonić na kogo głosujemy na Krakvecie.

Pierwszy raz bierzemy udział w głosowaniu, pokrótce powiem, że działamy tu fizycznie w trzy osoby, mając pod swoja opieką 30 psów, dodatkowo opór urzędniczej materii, żadnych dotacji oraz ogólną niechęć dla naszych działań ze strony mieszkańców:

http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/

Z góry dziękujemy za każdy głosik.

Posted

dziękuje za odwiedziny ;)

Eliza jasne, że nie mam nic przeciwko, spamować w słusznej sprawie można u nas zawsze ;)

a za karę najwyżej do nas w odwiedziny przyjedziecie :eviltong:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Zazdroszczę, maratony filmowe są super :loveu:

A Spajkusia w okularach to chyba już kiedyś wklejałaś :cool3:

wklejałam chyba na ogólnym galeriowym :roll:
ale w jego osobistej galerii nie było :eviltong:

Sagusia Ty sobie uważaj :eviltong:

taak maratony są super, jeszcze taneczne filmy to już w ogóle bajka :loveu:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a wiosennej sesji nie ma? :razz:

niee obecnie pada śnieg :eviltong:

a starych mi się szukać nie chce :diabloti:

ale, ze mam dobre serce wykopałam zdjęcia ze spaceru z Morelką :p

przywitanie :multi:

Muchol, Morela i Spaiki;)

Posted

Przepraszam jeszcze raz za offa, ale bardzo proszę tych, którzy jeszcze nie głosowali o zagłosowanie na nas w ankiecie Dogo - mamy szansę.

Zwracam się z ogromną prośbą o zagłosowanie na Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa w marcowej ankiecie Dogo oraz plebiscycie Krakvetu.Każdy głos się liczy - mamy szansę ! Bardzo proszę - przekażcie swoim znajomym moją prośbę.

Dlatego serdecznie proszę proszę o oddanie głosu na nas:

http://www.dogomania.pl/forum/f98/kr...marzec-132967/

Oto nasz wątek na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/je...my-psy-106655/

Z góry dziękujemy za każdy głosik

Posted

witamy wszystkich nowych gości :p

Kasiu,border_collie&westie dziękujemy za odwiedziny :loveu:

a prawdopodobnie w piątek jeśli nam pogoda dopisze idziemy na spacerek z naszą Pixunią :multi: