kaskaSz Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 To bardzo fajnie, że są takie miejsca na świecie, gdzie z psem można wejść wszędzie. U nas to nawet w niektórych ogródkach restauracyjnych siedzieć z psem nie można, a co mówić do sklepu z ciuchami. :crazyeye: (choć ja na zakupy z psem bym się nie wybrała). Spaiki pięknie wygląda w kolorach jesiennych. :loveu: Foxi też za rękawiczkami szaleje. :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 przerwa na reklamy..później wpadnę ze zdjęciami :lol: Zapraszamy serdecznie na bazarki Rudzi-Bianci 1. Bazarek ślubny - dla psów z Kielc :loveu: Ręcznie robiony album ślubny - na Kielce do 16.11 zapraszam :smile: - Dogomania Forum 2. Świąteczno kartkowy dla sobowtóra Bianki - Miszki Hand made kartki- dla Miszki strachulki do 16.11.09 ZAPRASZAMY - Dogomania Forum 3. Pomocnicy św. Mikołaja dla Kielc Pomocnicy św. Mikołaja - bileciki do prezentów -do 13.11 dla Kielc ZAPRASZAM - Dogomania Forum 4. Bianca dla Bianki zapraszam na bazarek na rehabilitację suńki . Kalendarzyk 2010 - specjalne wydanie dla dogomaniaków - dla Bianki do 13.11 - Dogomania Forum nie mogłam przejść obojętnie obok imienniczki mojej Biany :shake: 5. Hand made album na zdjęcia Twojego psiaka /dla Kielc . Album Twojego Psiaka :smile: h.m na kieleckie bidy do 18.11 OTWARTE zapraszam :smile: - Dogomania Forum i cudeńka na bazarku u Od-nowy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/rogz-hilton-frisbee-szarpaki-flusie-itd-na-psy-z-kielc-do-13-11-2009-a-172836/ Quote
betel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Reklama ważna rzecz , ale czekam na fotki;) Quote
Bzikowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ha, ja już się na jeden z tych bazarków rzuciłam:loveu: dzięki za reklamę bo rzadko kiedy mam czas żeby tak sobie połazić po wszystkich bazarkach... Szkoda tylko, że kończy się w piątek do 22:30 bo ja wyjeżdżam już po południu (z Bzem na zawody) i stracę piękny kalendarzyk jak ktoś akurat wtedy zechce go przebić.:lol: Quote
betel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja skorzystałam z "wałeczkowego" Pozdrówka:lol: Quote
kaskaSz Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ale tu cudowne rzeczy bazarkowe widzę. :loveu: Kalendarz świetny, szkoda,że tak późno tu weszłam... Quote
ewelinka_m Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 ale mnie tu dawno nie było!! z braku czasu :oops: mam jeszcze zaległe fotki...wstawię niebawem :oops: [quote name='betel']No widzisz jaka z Ciebie niedobra pańcia. Spaiki chciał się do morsów zapisać , a Ty mu nie pozwoliłaś jesiennej zaprawy w wodzie uskutecznić. Nieładnie!!!!!:diabloti: wieeem jestem okropna :evil_lol: ale łapeczki sobie zamoczył ciutkę i sam zobaczył, ze zimno jest i dał sobie spokój :lol: [quote name='kaskaSz']To bardzo fajnie, że są takie miejsca na świecie, gdzie z psem można wejść wszędzie. U nas to nawet w niektórych ogródkach restauracyjnych siedzieć z psem nie można, a co mówić do sklepu z ciuchami. :crazyeye: (choć ja na zakupy z psem bym się nie wybrała). Spaiki pięknie wygląda w kolorach jesiennych. :loveu: Foxi też za rękawiczkami szaleje. :evil_lol: też raczej bym z psem na zakupy nie szła..ale czasem jest tak, że coś zobaczę po drodze i wejsć muszę :evil_lol: tam mieli totalnie inne podejście do zwierząt... [quote name='Bzikowa']Ha, ja już się na jeden z tych bazarków rzuciłam:loveu: dzięki za reklamę bo rzadko kiedy mam czas żeby tak sobie połazić po wszystkich bazarkach... Szkoda tylko, że kończy się w piątek do 22:30 bo ja wyjeżdżam już po południu (z Bzem na zawody) i stracę piękny kalendarzyk jak ktoś akurat wtedy zechce go przebić.:lol: [quote name='kaskaSz']Ale tu cudowne rzeczy bazarkowe widzę. :loveu: Kalendarz świetny, szkoda,że tak późno tu weszłam... spooksik będę częściej robić przerwy na reklamy...kolejna już w najbliższym czasie z naprawdę suuperowymi fantami!! więc zbierać kase :eviltong: [quote name='betel']Miłego dnia, pozdrówka :) oj dziękuje betelku, że o nas zawsze pamiętasz :loveu: czasu na wszystko totalnie brak..ale nadrabiamy, może jutro wreszcie siądę do wstawienia zaległych zdjęć ;) buziaki i pozdrowienia! Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 dzięki za odwiedziny!! hmmm co u nas? kota właśnie mamy na dt..Spaiki szaleje ze szczęścia :lol::lol: dobrze, że kicia dzis jedzie do ds..bo spać by mi chłopina i kotu nie dał:diabloti: Quote
Kashdog Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A ja kotka widziałam :evil_lol: I muszę powiedzieć, że jest uroczy :loveu::loveu: Quote
Talia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kashdog napisał(a):A ja kotka widziałam :evil_lol: I muszę powiedzieć, że jest uroczy :loveu::loveu: niesprawiedliwe. My tez chcemy zobaczyc kotecka :p Quote
kajkoowa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No własnie, pokaz koteczka:loveu: I Spaikego tez oczywiście:diabloti: Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 kashdog miała okazję podziwiać na żywo :eviltong::eviltong: a oto przedstawiam kotecka Filemoneczka :p ale idziemy po kolei z fotorelacja ;) po przybyciu od weta: a jakie było jego zdziwienie jak zobaczył 2 kotecka! :crazyeye: Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 czemu on się nie chce bawić :hmmmm: psia mamusia na posterunku :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 nie będę siedział w transporterku...się prosić nie będę i sam wyjdę :D Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 kicia dlatego taka mokra jest i wymemłana..bo Spaiki się za bardzo wczuł w rolę..chłopina stwierdziła, ze kota całego trza wymyć i wylizać! Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 gdyby kotecek nie radził sobie z piciem z miski... Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 chce ktoś jeszcze? :eviltong: i tak dam bo końcówka mi została :p Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 gdy jedno na kolanach..drugie nie może żyć bez niego Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 i z serii pańcia nie da dojśc do kota:D kuniec ;] Quote
Recommended Posts