Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

Posted

To bardzo fajnie, że są takie miejsca na świecie, gdzie z psem można wejść wszędzie. U nas to nawet w niektórych ogródkach restauracyjnych siedzieć z psem nie można, a co mówić do sklepu z ciuchami. :crazyeye: (choć ja na zakupy z psem bym się nie wybrała).

Spaiki pięknie wygląda w kolorach jesiennych. :loveu: Foxi też za rękawiczkami szaleje. :evil_lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przerwa na reklamy..później wpadnę ze zdjęciami :lol:

Zapraszamy serdecznie na bazarki Rudzi-Bianci

1. Bazarek ślubny - dla psów z Kielc :loveu:

Ręcznie robiony album ślubny - na Kielce do 16.11 zapraszam :smile: - Dogomania Forum

2. Świąteczno kartkowy dla sobowtóra Bianki - Miszki

Hand made kartki- dla Miszki strachulki do 16.11.09 ZAPRASZAMY - Dogomania Forum

3. Pomocnicy św. Mikołaja
dla Kielc

Pomocnicy św. Mikołaja - bileciki do prezentów -do 13.11 dla Kielc ZAPRASZAM - Dogomania Forum

4.
Bianca dla Bianki
zapraszam na bazarek na rehabilitację suńki .

Kalendarzyk 2010 - specjalne wydanie dla dogomaniaków - dla Bianki do 13.11 - Dogomania Forum

nie mogłam przejść obojętnie obok imienniczki mojej Biany :shake:

5. Hand made album na zdjęcia Twojego psiaka /dla Kielc .

Album Twojego Psiaka :smile: h.m na kieleckie bidy do 18.11 OTWARTE zapraszam :smile: - Dogomania Forum

i cudeńka na bazarku u Od-nowy:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/rogz-hilton-frisbee-szarpaki-flusie-itd-na-psy-z-kielc-do-13-11-2009-a-172836/

Posted

Ha, ja już się na jeden z tych bazarków rzuciłam:loveu: dzięki za reklamę bo rzadko kiedy mam czas żeby tak sobie połazić po wszystkich bazarkach...
Szkoda tylko, że kończy się w piątek do 22:30 bo ja wyjeżdżam już po południu (z Bzem na zawody) i stracę piękny kalendarzyk jak ktoś akurat wtedy zechce go przebić.:lol:

Posted

ale mnie tu dawno nie było!! z braku czasu :oops: mam jeszcze zaległe fotki...wstawię niebawem :oops:

[quote name='betel']No widzisz jaka z Ciebie niedobra pańcia. Spaiki chciał się do morsów zapisać , a Ty mu nie pozwoliłaś jesiennej zaprawy w wodzie uskutecznić. Nieładnie!!!!!:diabloti:
wieeem jestem okropna :evil_lol: ale łapeczki sobie zamoczył ciutkę i sam zobaczył, ze zimno jest i dał sobie spokój :lol:

[quote name='kaskaSz']To bardzo fajnie, że są takie miejsca na świecie, gdzie z psem można wejść wszędzie. U nas to nawet w niektórych ogródkach restauracyjnych siedzieć z psem nie można, a co mówić do sklepu z ciuchami. :crazyeye: (choć ja na zakupy z psem bym się nie wybrała).

Spaiki pięknie wygląda w kolorach jesiennych. :loveu: Foxi też za rękawiczkami szaleje. :evil_lol:
też raczej bym z psem na zakupy nie szła..ale czasem jest tak, że coś zobaczę po drodze i wejsć muszę :evil_lol: tam mieli totalnie inne podejście do zwierząt...

[quote name='Bzikowa']Ha, ja już się na jeden z tych bazarków rzuciłam:loveu: dzięki za reklamę bo rzadko kiedy mam czas żeby tak sobie połazić po wszystkich bazarkach...
Szkoda tylko, że kończy się w piątek do 22:30 bo ja wyjeżdżam już po południu (z Bzem na zawody) i stracę piękny kalendarzyk jak ktoś akurat wtedy zechce go przebić.:lol:
[quote name='kaskaSz']Ale tu cudowne rzeczy bazarkowe widzę. :loveu: Kalendarz świetny, szkoda,że tak późno tu weszłam...
spooksik będę częściej robić przerwy na reklamy...kolejna już w najbliższym czasie z naprawdę suuperowymi fantami!! więc zbierać kase :eviltong:

[quote name='betel']Miłego dnia, pozdrówka :)

oj dziękuje betelku, że o nas zawsze pamiętasz :loveu: czasu na wszystko totalnie brak..ale nadrabiamy, może jutro wreszcie siądę do wstawienia zaległych zdjęć ;)

buziaki i pozdrowienia!

Posted

dzięki za odwiedziny!!

hmmm co u nas? kota właśnie mamy na dt..Spaiki szaleje ze szczęścia :lol::lol:
dobrze, że kicia dzis jedzie do ds..bo spać by mi chłopina i kotu nie dał:diabloti:

Posted

Kashdog napisał(a):
A ja kotka widziałam :evil_lol:
I muszę powiedzieć, że jest uroczy :loveu::loveu:

niesprawiedliwe. My tez chcemy zobaczyc kotecka :p

Posted

kashdog miała okazję podziwiać na żywo :eviltong::eviltong:
a oto przedstawiam kotecka Filemoneczka :p

ale idziemy po kolei z fotorelacja ;)

po przybyciu od weta:

a jakie było jego zdziwienie jak zobaczył 2 kotecka! :crazyeye: