Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinka_m']
ohohohooh, super, to trzymam kciuki, jesli mnie wypatrzysz to śmiało możesz podejść!!!
[/QUOTE]

Spoko, ale prędzej Ty mnie wypatrzysz (jeśli będziesz oglądać MP) :lol:
Gr. młodsza jeśli coś ;)

Posted

[quote name='ewelinka_m']
taaaa? :crazyeye:mi odeszła tylko geografia, i jakieś coś tam jeszcze..
tak to normalnie mam wos,historie, matme, biologie, chemie,
jezyki,przedsiębiorczość :flaming::flaming:[/quote]

Ja wszystkie takie bzdury skończyłam w 2 klasie. Po prostu przez 2 lata przerobiliśmy cały materiał obowiązkowy dla LO i w 3 klasie można było zająć się tylko tym co potrzebne. Czyli miałam biologię, chemię, polski, angielski i francuski. No , i wf :lol:

Hihi na fotkach pełen chillout jak widzę :loveu:

Posted

Przyznam się ,że ja fantasy bardzo lubię, ale Wiedźmina jakoś nie czytałam.Pod wpływem Twojego postu chciałm przeczytać , ale na Allegro całośc kosztuje 175 złociszy. Może wybiorę sie do biblioteki. Pozdrówka

Posted

Ohoho ale se temat wybrałaś :) U mnie w szkole przez kilka lat lista tematów się nie zmianiała, ale oczywiście na mój rocznik muszą zmieniać, a ja już sobie temacik upatrzyłam. :angryy: Co do tych przedmiotów to w II kl. odejdzie tylko wok, ti, po, nie wiem jeszcze czy chemia i biola nie odejdą, bo słyszałam różne wersje... Chyba jestem jakaś głupia, bo w II klasie sie maturą stresuje.:oops:

Spaiki jaki rozwalony na tym łóżku. :loveu: Fajnie, że będziecie robić pokazy z psami, zawsze to jakaś rozrywka.

Posted

[quote name='Kaja10014']http://img177.imageshack.us/img177/5553/dsc00029j.jpg
ale uhahany :loveu:
tak się cieszy psie z powrotu swojej pańci :diabloti:

[quote name='border_collie&westie']Spoko, ale prędzej Ty mnie wypatrzysz (jeśli będziesz oglądać MP) :lol:
Gr. młodsza jeśli coś ;)
z whwt będziesz? lukne na plan sędziowania i postaram się Ciebie gdzieś złapać :lol: bo będę się pewnie po całej wystawie gdzieś szwendać;)

[quote name='Kashdog']http://img177.imageshack.us/img177/5553/dsc00029j.jpg
:loveu:
tyż uwielbiam to zdjęcie, mam je na tapeciorze nawet :eviltong:

[quote name='Bzikowa']Ja wszystkie takie bzdury skończyłam w 2 klasie. Po prostu przez 2 lata przerobiliśmy cały materiał obowiązkowy dla LO i w 3 klasie można było zająć się tylko tym co potrzebne. Czyli miałam biologię, chemię, polski, angielski i francuski. No , i wf :lol:

Hihi na fotkach pełen chillout jak widzę :loveu:
my mamy totalnie beznadziejnie bo właściwie nam prawie nic nie odpadło :angryy: zgłoszę se reklamację chyba jak to tak można..to jest totalna niesprawiedliwość... :diabloti:

[quote name='betel']Przyznam się ,że ja fantasy bardzo lubię, ale Wiedźmina jakoś nie czytałam.Pod wpływem Twojego postu chciałm przeczytać , ale na Allegro całośc kosztuje 175 złociszy. Może wybiorę sie do biblioteki. Pozdrówka
betel wiedźmin jest super, na prawdę polecam! warto przeczytać, a jeszcze dla kogoś kto lubi fantasy to już w ogóle... sprawdź w bibliotece może akurat będą mieli..ja pożyczałam od Linssi :p

[quote name='kaskaSz']Ohoho ale se temat wybrałaś :) U mnie w szkole przez kilka lat lista tematów się nie zmianiała, ale oczywiście na mój rocznik muszą zmieniać, a ja już sobie temacik upatrzyłam. :angryy: Co do tych przedmiotów to w II kl. odejdzie tylko wok, ti, po, nie wiem jeszcze czy chemia i biola nie odejdą, bo słyszałam różne wersje... Chyba jestem jakaś głupia, bo w II klasie sie maturą stresuje.:oops:

Spaiki jaki rozwalony na tym łóżku. :loveu: Fajnie, że będziecie robić pokazy z psami, zawsze to jakaś rozrywka.
żadnego innego tematu, który byłby mi podpasował nie było...same jakieś durnoty..a ten był najgenialniejszy z możliwych:diabloti:
Kasia temat własny można zgłosić ..więc jeszcze nic straconego ;)
nie stresuj się maturą..masz czas no i w sumie to nie ma czym :evil_lol:

ja mam nadzieję,że on się wreszcie przełamie na treningach i pokaże swoje obliczę...bo póki co to portkami trzęsie :P
[quote name='betel']Pozdrawiam z rana.
177.imageshack.us/img177/5553/dsc00029j.jpg - ale słodziak
hej :loveu: zaczęłam nadrabiać Waszą galerię..ale mam strasznie dużo zaległości..jestem w połowie :lol:

[quote name='Kashdog']O jakieś fotki poprosimy :cool3:
I u nas są nowości fotkowe, więc zapraszamy :diabloti:

u was już byłam :eviltong:
a nowych fotek u mnie brak ..nie mam kiedy wziąć aparatu na spacer :mad: jak wracam ze szkoły już prawie się ściemnia...przed też kurde nie ma kiedy, bo poranny spacer niestety mamy króciutki. ale we wtorek mam próbną maturkę z matmy :wallbash: liczę, że nas wypuszczą wcześniej i nie każą siedzieć po tym badziewiu w szkole..a jak nie się sama wypuszcze:P..to może wtedy by się coś udało zrobić..tylko, żeby tak nie piździło..bo mi łapy zamarzną..:evil_lol: cooś pomyśle,..najwyżej wygrzebę jakieś starocie :cool1: chciałam wczoraj pójść na dłuższy spacer..ale też nie było kiedy..na halołin się przygotowywałam :megagrin:

Posted

psiowych fot nie mam....ale za to mam tysiące włoskich :evil_lol:

każdy mógł tam znaleźć coś dla siebie.. :lol:

jakiś tam kościól w arezzo, których zwiedzaliśmy tysiące..

i znowu kościół tym razem w sienie:diabloti:

Posted

nooo hej :diabloti:

betel- nieskromnie powiem, że też sobie zazdroszczę bardzo :evil_lol: i szkoda, że już się skończyło..bo biorąc pod uwagę temperatury panujące w polsce..to jednak wole tamtejszą pogodę :cool1:
Kaja- maluch był faktycznie niesamowity, nie tylko pod względem cudownego wyglądu, ale miał też fajny charakterek :lol:
a to 2 to kościół..w życiu w tylu kościołach nie byłam, co przez te 10 dni :diabloti:
Bzikowa - jaki tam biedny ? :eviltong:pewnego razu jak wychodziliśmy ze szkoły to jacyś państwo odpoczywali z tym maleństwem..i jak tu się było nad nim nie porozpływać :loveu:

Kaska-
o toto!! się zawsze znajdzie coś dla nas :evil_lol: na każdym zakątku :diabloti:przedemną się nie ukryje :cool3:
Kaja- tam, że cisza od razu...

a powiem Wam, że mam nawet foteczki :cool3: bo ostatnio sobie poszliśmy na spacerek z aparatem, zimno było piekielnie...a to diable gdzie oczywiście wleźć chciało? no do wody oczywiscie :mdleje: pływać się mu zachciało.. i wielki bulwers dlaczego to pańcia się drze, że niby wchodzić nie można..jak on chce :evil_lol:

reszta będzie później...muszę ogłoszenia skończyc :p

Posted

Aaa, jak nie biedny to nie :eviltong: Myślałam, że to jakiś uliczny bezdomniaczek.

Musimy się kiedyś wybrać do Was z Bzem na przeszkolenie w kwestii wodolubności (i tak zrobilśmy na obozie mega postępy ale tam była taka płytka woda, że nie miał jak pływać ale zanurzał się głęboko) :razz:

Urocze jesienne zdjęcie :loveu: Znowu dałaś piesuuu swoje rękawiczki do zjedzenia? :lol: Ja na spacerach jak nie wezmę zabawki to nagradzam psa szarpaniem się... moim szalikiem:evil_lol:. Miny ludzi - bezcenne.

Więcej zdjęć!!!

Posted

http://img214.imageshack.us/img214/3316/spaiki033.jpg
Świetne zdjęcie :loveu:
Więcej takich :diabloti:

Bzikowa napisał(a):
Aaa, jak nie biedny to nie :eviltong: Myślałam, że to jakiś uliczny bezdomniaczek.

Musimy się kiedyś wybrać do Was z Bzem na przeszkolenie w kwestii wodolubności (i tak zrobilśmy na obozie mega postępy ale tam była taka płytka woda, że nie miał jak pływać ale zanurzał się głęboko) :razz:

Urocze jesienne zdjęcie :loveu: Znowu dałaś piesuuu swoje rękawiczki do zjedzenia? :lol: Ja na spacerach jak nie wezmę zabawki to nagradzam psa szarpaniem się... moim szalikiem:evil_lol:. Miny ludzi - bezcenne.

Więcej zdjęć!!!

No to będę musiała się do Was przyłączyć bo Fifka i Spaiki to zgrany duet dowodny :diabloti: Tylko on tak trochę się dziwnie na nią patrzył jak za kaczkami popłynęła :evil_lol:

Posted

Bzikowa- jeszcze tego by brakowało, żebym z psem do domu wróciła :evil_lol: tam ..żadnego! żadnego nigdzie bezdomnego zwierza nie spotkałam..nawet kota nocą.. a łaziliśmy dużo w różnych miejsach... w ogóle raj dla psiarzy tam był.. nigdzie nie było też żadnego zakazu, że z psem nie można gdzieś wchodzić, nikomu nie przeszkadza pies w restauracji, w sklepie z ciuchami, z jedzeniem czy w jakimkolwiek innym miejscu. nikt się nie czepia.. u nas jakbym wlazła do sklepu z ciuchami..tfu nawet wleźć bym nie zdążyła i tyle by nas widzieli :evil_lol: a tam nawet babeczka se do przebieralni poszła..

aa zapraszam zawsze!! :p wiesz, że Spaiki kiedyś też wody nie lubił ? :diabloti:więc jeszcze nic straconego.

mieliśmy zabawkę na spacerze...ale cóż poradzić jak rękawiczki wygrywają nawet z najlepszą zabawką :lol: psu nie będę odmawiać :diabloti:

hahah już widzę te miny ludzi :P

Kashdog- on wie, że kaczek nie ganiamy:loveu: mamy tu koło bloku tą naszą taka fontanne na alejkach..tam całe stada kaczek, nauczył się je olewać jak raz pancia mu powiedziała, że tego robić nie wolno :cool1:

foooty będą spooksik.
nie będzie Was jeszcze jutro? :-(

Posted

ewelinka_m napisał(a):

Kashdog- on wie, że kaczek nie ganiamy:loveu: mamy tu koło bloku tą naszą taka fontanne na alejkach..tam całe stada kaczek, nauczył się je olewać jak raz pancia mu powiedziała, że tego robić nie wolno :cool1:

foooty będą spooksik.
nie będzie Was jeszcze jutro? :-(

Ja będę, ale Fifki nie :roll: Ale ja powinnam wystarczyć :diabloti::diabloti:
Jak dobrze pójdzie to na treningu będziemy gdzieś tak za 2 tyg. ;)

Posted

Kashdog napisał(a):
Ja będę, ale Fifki nie :roll: Ale ja powinnam wystarczyć :diabloti::diabloti:
Jak dobrze pójdzie to na treningu będziemy gdzieś tak za 2 tyg. ;)

zgarnąć Was skąś po drodze? :razz:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
zgarnąć Was skąś po drodze? :razz:

Jeszcze drogę pamiętam [chyba] :evil_lol: Ale jeżeli miałybyśmy jakiś problem z dotarciem to będę dzwonić :diabloti:

Posted

No widzisz jaka z Ciebie niedobra pańcia. Spaiki chciał się do morsów zapisać , a Ty mu nie pozwoliłaś jesiennej zaprawy w wodzie uskutecznić. Nieładnie!!!!!:diabloti: