Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no widzę, że już o wiele bardziej poznałaś swój aparacik i co za tym idzie, zdjęcia są o niebo lepsze! ;)
Ta fotka Rzymu szczególnie mi się podoba :loveu:

Posted

Kashdog napisał(a):
Ja chce tam pojechać! :diabloti:

Od-Nowa napisał(a):
na koniec świata choćby :p:lol:

noo to co jedziecie w najbliższym czasie tam ze mną?? :diabloti: chcieli mnie zostawić na zawsze...to co jak przyjadę z kilkoma osobami więcej chyba mi nie odmówią? :evilbat:

Agathee napisał(a):
Nie no widzę, że już o wiele bardziej poznałaś swój aparacik i co za tym idzie, zdjęcia są o niebo lepsze! ;)
Ta fotka Rzymu szczególnie mi się podoba :loveu:

oo dzięki jak miło to słyszeć z Twoich ust :loveu: już powoli idzie nam coraz lepiej i dogadujemy się :cool3: oczywiście mam pewne zastrzeżenia i wieeele wieeele braków ale kiedyś to nadrobię :diabloti: póki co jesteśmy na etapie poznawania swoich wszystkich możliwości ..jemu idzie dobrze, ze mną gorzej :evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie marudź, jest super ;) Powiem nawet, że jakość prawie jak z lustrzanki :cool3: A i przekazałaś nam ten niesamowity, włoski klimat :)
Zapraszam do nas skromnie :eviltong:

Posted

Agathee napisał(a):
Nie marudź, jest super ;) Powiem nawet, że jakość prawie jak z lustrzanki :cool3: A i przekazałaś nam ten niesamowity, włoski klimat :)
Zapraszam do nas skromnie :eviltong:

:crazyeye::mdleje: padlam :diabloti: już mi tak nie słodź bo jeszcze będę skłonna uwierzyć :evil_lol: wieeele mi brakuje np. do Twoich fotków :eviltong: ale fakt faktem są dużo lepsze niż moje poprzednie wypociny..

wpadnę do Was ale w weekend, mam tyle wątków do nadrobienia..nie wiem kiedy to ogarnę..a jeszcze muszę szkołę nadrobić :mad:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Nowe fotki by się przydały :)
Pzdr.

Kashdog napisał(a):
Może jakieś fotki z soboty :cool3::cool3:

zaraz będą :eviltong::eviltong::eviltong:

Byliśmy wczoraj na treningu ze Spaikim, robimy grupę do pokazów na festyny i różne happeningi zwierzęce, żeby móc pokazać ludziom co można z psiakiem zrobić fajnego, a zwłaszcza z kundelkiem adoptowanym bo taka jest idea..a przy okazji i spaiki sie wkręcił :lol: obawiałam się jak będzie zachowywał sie wśród prawie samych samców większych od siebie..ale tu spisał się baardzo dzielnie :loveu: pracowaliśmy z klikierem..którego spaiki sie panicznie boi :diabloti: na zajęciach sierotka moja kochana strasznie się stresowała i musieliśmy się ciągle przytulać,...ogonek się jakos chował pod nóżki, które się trzęsły, a biedaczyna nie mógł z tego wszystkiego się skupić i nic zrobić, mimo to był bardzo dzielny :lol: będziemy nadal próbować przekonać się, ze klikier wcale go nie chce zjeść..

wczoraj po powrocie obraził się na wszystko i odsypiał cały dzień... na treningu i w domu nawet ukochane kabanoski nie robiły na nim wrażenia..

odstresowywaliśmy się w czasie zajęć na boku hasając po lesie i boisku ;)

zaabierz mnie stąd:

okej możemy biegać :lol:

Posted

betel napisał(a):
No po takich harcach chyba trzeba kąpiel uskutecznić :). Jak tam przygotowania do matury. Temat z polaka wybrałaś?????

kąpieli nie było ;)szorstka sierściucha ma to do siebie, ze błotko samo odpada :lol: co prawda podwozie ma trochę szare już...ale to od ciągłego deszczu i łażenia po błocie.

temat wybrany/" wiedźmin bohaterem romantycznym. scharakteryzuj koncepcje postaci na podstawie sagi a.sapkowskiego"/...już do 30 września musiałam złożyć deklarację :mad: a przygotowania hm....na każdej lekcji o niczym innym nam nie mówią :diabloti: właśnie wróciłam ze szkoły jak wyszłam o 8.....musiałam zostać na fakultetach dodatkowych z polskiego..chciałam chodzić też na biologię, ale jest w tym samym czasie co polski :angryy:nie wiem więc jak mam się rozdwoić i być na obu przedmiotach na raz :mad:

Kaja10014 napisał(a):

tak tak przestraszona...bo przecież na takich treningach psich straszne rzeczy się dzieją :evil_lol:

Posted

Co to za treningi ? :hmmmm:

Maturkaaaa :evil_lol: E tam, zluzuj - serio nie ma się czym stresować :razz:
Ja bym teraz z ogrooomną przyjemnością wróciła do liceum :loveu:... napisała sobie maturkę jeszcze z 5 razy... Taki sentyment mam do tego powiem Ci :lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Co to za treningi ? :hmmmm:

Maturkaaaa :evil_lol: E tam, zluzuj - serio nie ma się czym stresować :razz:
Ja bym teraz z ogrooomną przyjemnością wróciła do liceum :loveu:... napisała sobie maturkę jeszcze z 5 razy... Taki sentyment mam do tego powiem Ci :lol:

o treningach pisałam stronę temu :eviltong::eviltong:
organizujemy grupę do pokazów, takie tam na psie festyny, żeby zareklamować kieleckie psiaki do adopcji i pokazać ludziom, co z psem można fajnego zrobić, a zwłaszcza, że kundelek też może nauczyć się wiele :lol: przy okazji Spajuszka też chodzi ;) ale póki co boi się klikiera :razz: ma juz chłopak swoje lata i swoje zasady..ale pooowoli się przekonujemy :p

w zeszłym roku mówiłaś co innego :diabloti: ja serio na maturę nie mam, aż takiej presji..trochę mam nawet na nią wyjechane :evil_lol: ale na te fakultety bym se mogła połazić bo przerabiamy wsio od początku i przynajmniej później bym sama nie musiała powtarzać :diabloti:

Kashdog napisał(a):
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_9339.jpg
Sama se po to teraz idź :diabloti:
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_9323.jpg
Tak właśnie się odstresowuje psa :lol:
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_9343.jpg
To sobie podkradniemy do naszej galerii :razz: ( o ile uda mi się tam wejść:roll:)

Masz może jeszcze jakieś zdjęcia Fifki ?:cool3:

ooo tak a jemu z całego tego treningu właśnie odstresowywanie się najbardziej podobało:cool1: z lasu i boiska wracać nie chciał :lol:

kurde no właśnie, prawie w ogóle zdjęć nie robiłam, ale spoko spoko się nadrobi ;)

p.s link do Waszej galerii może się uda wejśc:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=141596&page=55 :p

Posted

ewelinka_m napisał(a):

ooo tak a jemu z całego tego treningu właśnie odstresowywanie się najbardziej podobało:cool1: z lasu i boiska wracać nie chciał :lol:

kurde no właśnie, prawie w ogóle zdjęć nie robiłam, ale spoko spoko się nadrobi ;)

p.s link do Waszej galerii może się uda wejśc:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=141596&page=55 :p

A Fifce najbardziej chyba się podobały smakołyki i zabawa z Joy'em :diabloti:

Będziesz miała czas za tydzień :evil_lol:

Posted

Kashdog napisał(a):
A Fifce najbardziej chyba się podobały smakołyki i zabawa z Joy'em :diabloti:

Będziesz miała czas za tydzień :evil_lol:

aaa tak zabawę widziałam.. :loveu: i żałuję, że schowałam wtedy aparat już...a iść mi sie po niego nie chciało.. :evil_lol:

taak tak za tydzień się napstrykam jeśli pogoda dopiszę!! bo coś czarnowróżyli ponoć, że śnieg z deszczem jakiś ma być:mad:

Posted

Przecie czytałam to co pisałaś stronę temu :razz: ale ja jestem niekumata i chciałam żebyś doprecyzowała co Wy tam trenujecie. Dzieny :eviltong:
Szkoda, że nie bliżej Warszawy macie te pokazy , byśmy się bardzo chętnie przyjechali polansować z Bezem i pomóc przy okazji :oops: albo odwrotnie;)

Jak się Spaikowiec boi klikera to możesz zawinąć w coś żeby dźwięk był cichszy i po prostu rób dużo krótkich sesji pt klik -smak,bez żadnych komend, za nic, bardzo szybko, żeby nie zdążył się przestraszyć bo tyle żarcia dają naraz :p

haha wiem bo w zeszłym roku to srałam ze strachu po gaciach :diabloti:
ale teraz zmieniła mi się perspektywa i jak byłam parę dni temu odwiedzić moje liceum to mi się tak jakoś smutno zrobiło :oops:
Ta, wyjechane - dobre podejście :diabloti: :cool3:

Posted

Bzikowa noo już miałam Cię posądzać, że nie czytasz.. :diabloti: ale jednak...takie tam na razie duperelki mamy, później będziemy robić szoł :evil_lol:
too jak będziemy robić jakąś ogólnoświatową akcję, to możecie czuć się już zaproszeni ze swoim lansiarskim programem :eviltong:

a co do klikiera, to już myślałam właśnie nad tym, żeby owijać go w coś coby wyciszyć badziewie..ale to nic nie daje, kurna... nie wiem czemu się go tak boi :crazyeye: wcześniej tak się nie zachowywał, a czasem coś tam z nim zaczynałam klikać..uwidział se coś pod tą kopułą w sobotę...w ogóle jak go zobaczy gdzieś w pobliżu to spuszcza ogon i patrzy jakbym go mordować chciała..smakołyka też zaszamać w tym czasie nie cche...nawet swoich ukochanych kabanosków, za które normalnie robi wszystko.. ostatnio chciałam go przekonać i klikłam mu jak dostawał żarcie..ugotowałam mu z tej okazji ukochanego kurczaczka z ryżykiem i marchewusią..klikłam, a ten co? obraził się na miskę :diabloti::diabloti: i weź tu człowieku go zrozum o co mu chodzi :evil_lol:

dlatego póki co będziem pracować, bez tego klikacza :lol:

ja jeszcze nie zauważyłam tego, że będę pisać maturę..:evil_lol: oprócz tego, że siedze, w szkole do jakieś 16 minimum..bo codziennie mamy koniecznie zostawać na jakiś dodatkowych lekcjach:cool1: oczywiście wszyscy są w szoku bo jak to 3 klasa to przecież kończy wczesnie...tiaaaa :diabloti:

aaa jeszcze se spama zrobię..zapraszamy na bazar na kieleckie psy, z super cudownościami...:placz::placz: ja nie mogę już tam wchodzić bo mi serce pęka..wszystko bym chciała..a kasy brak
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171685&page=17

Posted

[quote name='ewelinka_m']Bzikowa noo już miałam Cię posądzać, że nie czytasz.. :diabloti:
too jak będziemy robić jakąś ogólnoświatową akcję, to możecie czuć się już zaproszeni ze swoim lansiarskim programem :eviltong:

No widzisz :mad:

hahaha bardzo lansiarskim... Bezik by pokazał wszystkim jak się zawodowo drze ryja zamiast myśleć :P

ja jeszcze nie zauważyłam tego, że będę pisać maturę..:evil_lol: oprócz tego, że siedze, w szkole do jakieś 16 minimum..bo codziennie mamy koniecznie zostawać na jakiś dodatkowych lekcjach:cool1: oczywiście wszyscy są w szoku bo jak to 3 klasa to przecież kończy wczesnie...tiaaaa :diabloti:

No co Ty :-o Ja w klasie maturalnej w szkole w zasadzie nie bywałam :evil_lol: Ale to za sprawą tego, że już nie mieliśmy różnych durnych przedmiotów takich jak historia, geografia, matma itd... Została mi tylko biologia, chemia i języki :lol: Też tak masz?

Posted

[quote name='betel']To jak widzę fantasy Ci nie obce, trzymam kciuki :)
nie dziękuje :lol: betelku, zajrzę do Waszej galerii niebawem..jak wreszcie się ze wszystkim uporam..pamiętam o Was cały czas;)
a fantasy..zwłaszcza wiedźmin genialnaaa sprawa:p

[quote name='border_collie&westie']Zdjęcia superowe i z wyjazdu i Spaika :loveu::loveu::loveu:

Tak, w Kielcach będę w sobotę debiutować w konkursie Młody Prezenter z westikiem :diabloti:
dzięki ;)

ohohohooh, super, to trzymam kciuki, jesli mnie wypatrzysz to śmiało możesz podejść!!!

[quote name='Bzikowa']No widzisz :mad:

hahaha bardzo lansiarskim... Bezik by pokazał wszystkim jak się zawodowo drze ryja zamiast myśleć :P

No co Ty :-o Ja w klasie maturalnej w szkole w zasadzie nie bywałam :evil_lol: Ale to za sprawą tego, że już nie mieliśmy różnych durnych przedmiotów takich jak historia, geografia, matma itd... Została mi tylko biologia, chemia i języki :lol: Też tak masz?
taaaa? :crazyeye:mi odeszła tylko geografia, i jakieś coś tam jeszcze..
tak to normalnie mam wos,historie, matme, biologie, chemie, jezyki,przedsiębiorczość :flaming::flaming:

edit: fotki wykopałam :cool3: z telefonu więc jakościowo beznadzieja.. :eviltong: