Od-Nowa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 właśnie miałam pytać kiedy jedziecie ;) baw się dobrze!! Włocha jakiegoś nie przywieź ze sobą :evil_lol: zdjęcia koniecznie przed wyjazdem trzeba wrzucić :evil_lol: a te cz-b świetne!!:loveu: Quote
betel Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://img39.imageshack.us/img39/4183/img5787g.jpg - bardzo fajna fotka :loveu:. Pozdrowienia. Quote
Feigned Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ale masz super kolczyki! to Twoje psisko na nich jest? Quote
Inkaa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jedziem do włoch na 10 dni W takim razię życzę miłego wyjazdu! [SIZE="1"]A kolczyki masz piękne, zakochałam się w nich :loveu: Quote
ewelinka_m Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Kaja10014']http://img39.imageshack.us/img39/4183/img5787g.jpg fajnie, tylko szkoda, że niewidac Spaikowej mordki:loveu: ależ w uchu duzo kolczyków :lol: dzięki, Spaikowego mordka widać i w kolczyku i w zdjęciu wyżej :eviltong: a kolczyków w uszach miałam kiedyś więcej :cool3: [quote name='Kashdog']W kolczyku widać :evil_lol::eviltong: oo to to :eviltong: [quote name='Agathee']Dwa przepiękne spojrzenia ;) Pozdrawiam :loveu: I miłego wyjazdu życzę! dzięki kochana :loveu: [quote name='Od-Nowa']właśnie miałam pytać kiedy jedziecie ;) baw się dobrze!! Włocha jakiegoś nie przywieź ze sobą :evil_lol: zdjęcia koniecznie przed wyjazdem trzeba wrzucić :evil_lol: a te cz-b świetne!!:loveu: no mam nadzieję, że nie przywiozę ze sobą nikogo więcej... :diabloti: w kwietniu czy tam innym miesiącu mają się sami przywieźć :evil_lol: nieee zdążyłam :placz: [quote name='betel']http://img39.imageshack.us/img39/4183/img5787g.jpg - bardzo fajna fotka :loveu:. Pozdrowienia. Dziękuje:loveu: [quote name='Feigned']ale masz super kolczyki! to Twoje psisko na nich jest? tak jest moje własne osobiste psie, a kolczyki zamawiane oczywiście na dogo :p [quote name='Inkaa']W takim razię życzę miłego wyjazdu! A kolczyki masz piękne, zakochałam się w nich :loveu: noo oczywiście ze będzie miło, a jakże by inaczej :diabloti: z kolczyków mam jeszcze taką 2 pare...hm zaraz poszukam fotki.. znalazłam coś takiego z zawodów w wawie.. ale kiepsko widać :roll: hm na kolczyku jest taka fotka :diabloti: Quote
Bzikowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Kolczyki czad!:loveu: Gdzie można zamówić takie? Zazdroszczę wyjazdu.... Bawcie się dobrze:cool3: Quote
ewelinka_m Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='Bzikowa']Kolczyki czad!:loveu: Gdzie można zamówić takie? Zazdroszczę wyjazdu.... Bawcie się dobrze:cool3: wieeeem, że czadowe :diabloti: były na bazarku u Patkant, niestety się już skończyło ale może wznowi akcje :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f1075/psie-kocie-kolczyki-hand-made-twoj-pies-na-kolczykach-na-zywieckie-schr-zakonczone-142920/ too co jedziesz ze mną? :diabloti: Quote
Bzikowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jak wznowią bazarek to się rzucę:diabloti: Chętnie pojechałabym...:evil_lol: ale wolałabym nie robić sobie problemów na studiach w pierwszym ich tygodniu:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 noo więc o 21 wyjeżdżam :diabloti: do zobaczenia :cool3: pewnie narobię milion zdjęć...więc spoko starczy do końca roku :diabloti: :bye::bye: p.s Bziki trzymam za Was kciuki!! Quote
Od-Nowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Ewelinka w drodze to pozaśmiecam galerię ;) Quote
kaskaSz Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Miłego pobytu życzę, choć powrót już tuż tuż. :) Kolczyki rzeczywiście super. :loveu: Pzdr. Quote
ewelinka_m Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 wróciłaaam:multi: Tania dzięki za fotkę jest super!!:loveu::loveu: jestem padnięta...we włoszech było zaje..super :cool3: i oczywiście mega szok po powrocie bo tam cieplutko ponad 20 stopni a u nas śnieg :-o zwiedziliśmy masę rzeczy, mam tysiące fotek :evil_lol: odpoczęłam od dogo...:cool3: ale już się boję nadrabiania wszystkich tematów które mam w subskrypcjach :mdleje: Spaiki jak mnie wczoraj zobaczył na parkingu oszałał ze szczęścia... :loveu: Kaśka dzięki za odwiedziny! Quote
Kashdog Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witaj ponownie na DGM :multi: To teraz będziesz miała fotek do wrzucania :diabloti: Wyobrażam sobie tą radość Spaikiego :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Włocha jakiegoś nie przywlokłaś? :cool3::diabloti: opowiedz coś zanim będą zdjęcia! gdzie byliście,co robiliście :cool3: Quote
kajkoowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Opowiedz więcej jak spędziłaś tam czas i lepiej zacznij wklejac foty:diabloti: Quote
Shaunell Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ojoj, kolczyki ze Spaikiem the best! :loveu: Dawno tu nie zaglądałam... Zazdroszczę wyjazdu. A i będziecie na MWPR w Kielcach?? :diabloti: Quote
Bzikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Te, dawaj te zdjęcia, co sobie myślisz? Nam nie wciśniesz kitu, że się do matury uczysz :evil_lol::eviltong: Quote
ewelinka_m Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Kashdog']Witaj ponownie na DGM To teraz będziesz miała fotek do wrzucania Wyobrażam sobie tą radość Spaikiego :evil_lol: noo co jak co ale dogo to mi brakowało :evil_lol: ale odwyk się przydał i to bardzo :p [quote name='Od-Nowa']Włocha jakiegoś nie przywlokłaś? :cool3::diabloti: opowiedz coś zanim będą zdjęcia! gdzie byliście,co robiliście :cool3: nie przywlokłaś :eviltong: robiliśmy i zwiedzaliśmy duużo rzeczy :diabloti: mieszkałam w subiano, największym miastem obok było arezzo gdzie nasi włosi chodzili do szkoły, a my czasem z nimi..chodziliśmy też tam na shopping :diabloti: i uczęszczaliśmy w nocnym życiu w czynny sposób :evil_lol: zwiedzaliśmy siene, toskanie, rzym, watykan, florencje,wenecje..jednego dnia byliśmy na miejscu tzn w arezzo, a drugiego jeździliśmy na wycieczki :p [quote name='Kaja10014']Opowiedz więcej jak spędziłaś tam czas i lepiej zacznij wklejac foty:diabloti: non stop..pizza, pizza, na przemian z pastą /czy.makaron/ ..a jaką dziką pizzę jedzą..byliśmy ostatniego dnia, w najlepszej niby, że restauracji z pizzą..nie używają keczupa :placz: pizzę polewają oliwą :-o [quote name='border_collie&westie']Ojoj, kolczyki ze Spaikiem the best! :loveu: Dawno tu nie zaglądałam... Zazdroszczę wyjazdu. A i będziecie na MWPR w Kielcach?? :diabloti: taak też kocham te kolczyki :loveu: na kieleckiej wystawie będę oczywiście i niezmiennie od lat, ale nie w roli wystawcy ;) a też się wybieracie? [quote name='Bzikowa']Te, dawaj te zdjęcia, co sobie myślisz? Nam nie wciśniesz kitu, że się do matury uczysz :eviltong: nie używamy w tej galerii tego słowa na m :diabloti: [quote name='Kashdog']Zdjęcia szybko dawaj :evil_lol: się rooobi siena florencja moja willa :p rzym ;) Quote
ewelinka_m Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 i taki tam statek który nabyłam :diabloti::diabloti: wenecja zdjęć mam ponad 1000...więc spoko jeszcze się pojawia :cool3: Quote
Feigned Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs256.snc1/10318_1156339385769_1146245658_30470203_968021_n.jpg ee tam.. też mam taki. :evil_lol: w szafie go trzymam. :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 jeny ale cuda!! :-o:-o:-o padłam :cool1: fantastyczna wycieczka!!! nie wstawia za dużo od razu bo można kociokwiku oczu dostać!! ależ tam pięknie :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Cudne zdjęcia!!! http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs256.snc1/10318_1156339385769_1146245658_30470203_968021_n.jpg hmmm a gdzie go trzymasz? :hmmmm: A to była jakaś wymiana czy coś w tym stylu? Wymiany są faaajne, ja w liceum byłam na francuskiej w Normandii i było super ekstra:loveu: Quote
kaskaSz Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 No, no, no widzę super zdjęcia. Aparat się sprawdził.:razz: Mam nadzieję, że przypłyniesz na przyszłoroczną wystawę do Białegostoku tym swoim statkiem. :lol: Może rzekami szybciej będzie niż torami czy ulicami. :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Feigned']http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs256.snc1/10318_1156339385769_1146245658_30470203_968021_n.jpg ee tam.. też mam taki. :evil_lol: w szafie go trzymam. :diabloti: na pewno nie taki dokładnie jak ja, bo to jest na zamówienie robiony :eviltong: [quote name='Od-Nowa']jeny ale cuda!! :-o:-o:-o padłam :cool1: fantastyczna wycieczka!!! nie wstawia za dużo od razu bo można kociokwiku oczu dostać!! ależ tam pięknie :loveu: dawkuje wam, żebyście nie poszaleli z zazdrości :diabloti: Tania to co jedziesz następnym razem ze mną? :razz::razz: [quote name='Bzikowa']Cudne zdjęcia!!! http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs256.snc1/10318_1156339385769_1146245658_30470203_968021_n.jpg hmmm a gdzie go trzymasz? :hmmmm: A to była jakaś wymiana czy coś w tym stylu? Wymiany są faaajne, ja w liceum byłam na francuskiej w Normandii i było super ekstra:loveu: w pudełku trzymam :eviltong: on taki niepozorny jest :cool1: taak wymiana, o której ja się de facto dowiedziałam na tydzień przed.. :evil_lol: ale warto było rzucić wszystko i jechać :lol: a włosi przyjeżdżają do nas w marcu :p [quote name='kaskaSz']No, no, no widzę super zdjęcia. Aparat się sprawdził.:razz: Mam nadzieję, że przypłyniesz na przyszłoroczną wystawę do Białegostoku tym swoim statkiem. :lol: Może rzekami szybciej będzie niż torami czy ulicami. :evil_lol: sprawdzić się sprawdził..tylko żałuje, że mam nieudolne tak ręce bo mogłabym zrobić dużo lepsze zdjęcia...ale jeszcze to nadrobię...kiedyś:diabloti: żeby tylko na wystawę...wszędzie nim przypłynę :eviltong: nawet jak rzek nie będzie to mi wybudują :loveu: Quote
Recommended Posts