Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaja10014']Hej Wam przed szkołą:hand:
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_5245.jpg :loveu: śliczny
heej :lol: ja już po szkole, ha! :diabloti: ja chcę znowu wakacje... :mad:
dzięki

[quote name='Od-Nowa']widzę,że ćwiczysz robienie zdjęć psom w ruchu :evil_lol:
dobrze, dobrze :lol: zaraz się przyda :evil_lol:
melduje,że trenuje zawzięcie :diabloti: mam nadzieję,że coś mi z tego wyjdzie :eviltong:

[quote name='Kashdog']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_5259.jpg
Ale nie chciał tego wziąć :cool1:
to u niego jak najbardziej normalne :p on nigdy nie weźmie od obcych żarcia..no chyba,że jest to kabanos to wtedy zmienia postać rzeczy :diabloti:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Teraz to i ja wróciłam:diabloti:
Zaraz dodam do Nas fotki ale cii to niespodzianka :D :lol:

kochana zajrzę do Was po weekendzie, teraz ciągle brakuje na wszystko czasu :oops::oops:

chyba już mogę się pochwalić :eviltong:
jutro...jutro wyjeżdżamy z Sagą do wawki :diabloti: jedziemy kibicować Lirutowi Świrutowi i Tani na frisbowych zawodach :multi: więc baaaaardzo prosimy o ściskanie mocno kciuków za ten niesamowity duet!!! kciuki, ciepłe fluidy itd bardzo się przydadzą :p

oczywiście jak tylko ktoś nas rozpozna na zawodach może śmiało podejść, nie gryzę :evil_lol::evil_lol: będę pewnie w bluzce z westkiem więc ... :eviltong:

Posted

Hihihi ja Cię dopadnę ;) Zastanawiam się nawet czy nie wziąć Bzika - chociaż jest troszku jeszcze zdechły po wyczerpującym obozie...

Hmm nie wiem o jakim duecie mówisz ale jak starczy mi kciuków (a uwierz, że mam za kogo je trzymać bo startuje parę znajomych klubowych i nie tylko) to mogę też potrzymać :evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Hihihi ja Cię dopadnę ;) Zastanawiam się nawet czy nie wziąć Bzika - chociaż jest troszku jeszcze zdechły po wyczerpującym obozie...

Hmm nie wiem o jakim duecie mówisz ale jak starczy mi kciuków (a uwierz, że mam za kogo je trzymać bo startuje parę znajomych klubowych i nie tylko) to mogę też potrzymać :evil_lol:
bierz, bierz!! :p

a duecik to ten:
http://www.dogomania.pl/forum/f80/lira-inka-figa-tajga-lif-e-galeria-t-63102/

obie kundlice są kieleckie :eviltong:

Posted

obczajka , niezłe niezłe :razz::evil_lol:

od nas z klubu też staruje kilka osób i wszystkim gorąco dopingujemy!!:p:lol:
tak więc Ewelinko gardło szykuj na okrzyki a ręce na oklaski ;)

Posted

ewelinka_m napisał(a):
kochana zajrzę do Was po weekendzie, teraz ciągle brakuje na wszystko czasu :oops::oops:

chyba już mogę się pochwalić :eviltong:
jutro...jutro wyjeżdżamy z Sagą do wawki :diabloti: jedziemy kibicować Lirutowi Świrutowi i Tani na frisbowych zawodach :multi: więc baaaaardzo prosimy o ściskanie mocno kciuków za ten niesamowity duet!!! kciuki, ciepłe fluidy itd bardzo się przydadzą :p

oczywiście jak tylko ktoś nas rozpozna na zawodach może śmiało podejść, nie gryzę :evil_lol::evil_lol: będę pewnie w bluzce z westkiem więc ... :eviltong:

Już wam chyba mówiłam, że strasznie zazdrosze wyjazdu na takie zawody :loveu::oops:
Kciuki na pewno będą trzymane :) I oczywiście na extra fotki będziemy czekać :diabloti:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ale tu się dużó dzieje! Świetne spacerowe fotki, psiaki widać przeszczęśliwe i strasznie cieszą mordki. :lol:
Czekam na zdjęcia z zawodów :)

a to nie koniec zdjęć z tego spaceru jeszcze :evil_lol::evil_lol:

Kashdog napisał(a):
Czekamy na zdjęcia z zawodów :razz:

betel napisał(a):
Miłej zabawy na zawodach!!!!! Przywieźcie fotki:razz:. Buziaki dla Was i dzięki za pamięć:loveu:

Betel ogromnie się cieszę, ze wróciłaś :loveu:

a z zawodów wróciliśmy już w niedzielę wieczorem:eviltong: było świetnie!!! Tania z Lirą przeszły siebie zajęły....1 miejsce!! :multi::multi: poznaliśmy maasę wspaniałych ludzi i ich psiaków :loveu:
ogólnie było fantastycznie :eviltong: fotki są..całe mnóstwo i filmiki :diabloti: ale nie ma kiedy wrzucić tego wszystkiego :mad:

Bzikowa rozglądałam się za Wami, ale nie widziałam :-(:-(

p.s jutro może napisze coś więcej...trzymajcie bardzo proszę jutro kciuki..wyciągamy benię z naszego "schronu" ...oby wszystko poszło zgodnie z planem :-(

Posted

No to miałyście frajdę podwójną , bo i fajne zawody i zwycięstwo Od- Nowy z Lirką. Widziałam zdzjęcia na wątku zwyciężczyń - dały super pokaz:lol: