ewelinka_m Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 masz coś tam dla mnie jescze? Quote
ewelinka_m Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 i prosimy ;) Spaiki też się na coś załapał :p lecimy na spacer póki co..nadal masa fotek czeka na wklejenie :cool1: Quote
kajkoowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hej Wam przed szkołą:hand: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_5245.jpg :loveu: śliczny Quote
Od-Nowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 widzę,że ćwiczysz robienie zdjęć psom w ruchu :evil_lol: dobrze, dobrze :lol: zaraz się przyda :evil_lol: Quote
Kashdog Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_5259.jpg Ale nie chciał tego wziąć :cool1: Quote
ewelinka_m Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Kaja10014']Hej Wam przed szkołą:hand: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_5245.jpg :loveu: śliczny heej :lol: ja już po szkole, ha! :diabloti: ja chcę znowu wakacje... :mad: dzięki [quote name='Od-Nowa']widzę,że ćwiczysz robienie zdjęć psom w ruchu :evil_lol: dobrze, dobrze :lol: zaraz się przyda :evil_lol: melduje,że trenuje zawzięcie :diabloti: mam nadzieję,że coś mi z tego wyjdzie :eviltong: [quote name='Kashdog']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_5259.jpg Ale nie chciał tego wziąć :cool1: to u niego jak najbardziej normalne :p on nigdy nie weźmie od obcych żarcia..no chyba,że jest to kabanos to wtedy zmienia postać rzeczy :diabloti: Quote
kajkoowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Teraz to i ja wróciłam:diabloti: Zaraz dodam do Nas fotki ale cii to niespodzianka :D :lol: Quote
ewelinka_m Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Kaja10014 napisał(a):Teraz to i ja wróciłam:diabloti: Zaraz dodam do Nas fotki ale cii to niespodzianka :D :lol: kochana zajrzę do Was po weekendzie, teraz ciągle brakuje na wszystko czasu :oops::oops: chyba już mogę się pochwalić :eviltong: jutro...jutro wyjeżdżamy z Sagą do wawki :diabloti: jedziemy kibicować Lirutowi Świrutowi i Tani na frisbowych zawodach :multi: więc baaaaardzo prosimy o ściskanie mocno kciuków za ten niesamowity duet!!! kciuki, ciepłe fluidy itd bardzo się przydadzą :p oczywiście jak tylko ktoś nas rozpozna na zawodach może śmiało podejść, nie gryzę :evil_lol::evil_lol: będę pewnie w bluzce z westkiem więc ... :eviltong: Quote
Bzikowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hihihi ja Cię dopadnę ;) Zastanawiam się nawet czy nie wziąć Bzika - chociaż jest troszku jeszcze zdechły po wyczerpującym obozie... Hmm nie wiem o jakim duecie mówisz ale jak starczy mi kciuków (a uwierz, że mam za kogo je trzymać bo startuje parę znajomych klubowych i nie tylko) to mogę też potrzymać :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Bzikowa']Hihihi ja Cię dopadnę ;) Zastanawiam się nawet czy nie wziąć Bzika - chociaż jest troszku jeszcze zdechły po wyczerpującym obozie... Hmm nie wiem o jakim duecie mówisz ale jak starczy mi kciuków (a uwierz, że mam za kogo je trzymać bo startuje parę znajomych klubowych i nie tylko) to mogę też potrzymać :evil_lol: bierz, bierz!! :p a duecik to ten: http://www.dogomania.pl/forum/f80/lira-inka-figa-tajga-lif-e-galeria-t-63102/ obie kundlice są kieleckie :eviltong: Quote
Bzikowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 już poszłam obczaić, super są:loveu: nooo to do zobaczenia na PM! Quote
Od-Nowa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 obczajka , niezłe niezłe :razz::evil_lol: od nas z klubu też staruje kilka osób i wszystkim gorąco dopingujemy!!:p:lol: tak więc Ewelinko gardło szykuj na okrzyki a ręce na oklaski ;) Quote
Kashdog Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ewelinka_m napisał(a):kochana zajrzę do Was po weekendzie, teraz ciągle brakuje na wszystko czasu :oops::oops: chyba już mogę się pochwalić :eviltong: jutro...jutro wyjeżdżamy z Sagą do wawki :diabloti: jedziemy kibicować Lirutowi Świrutowi i Tani na frisbowych zawodach :multi: więc baaaaardzo prosimy o ściskanie mocno kciuków za ten niesamowity duet!!! kciuki, ciepłe fluidy itd bardzo się przydadzą :p oczywiście jak tylko ktoś nas rozpozna na zawodach może śmiało podejść, nie gryzę :evil_lol::evil_lol: będę pewnie w bluzce z westkiem więc ... :eviltong: Już wam chyba mówiłam, że strasznie zazdrosze wyjazdu na takie zawody :loveu::oops: Kciuki na pewno będą trzymane :) I oczywiście na extra fotki będziemy czekać :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 na extra fotki bym nie liczyła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo to czas się zaraz zbierać, do zobaczenia :p Quote
kajkoowa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Oki trzymam za jęzor, że do nas zajrzycie. Kciukasy trzymam :) Quote
kaskaSz Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ale tu się dużó dzieje! Świetne spacerowe fotki, psiaki widać przeszczęśliwe i strasznie cieszą mordki. :lol: Czekam na zdjęcia z zawodów :) Quote
Kashdog Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Czekamy na zdjęcia z zawodów :razz: Quote
betel Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Miłej zabawy na zawodach!!!!! Przywieźcie fotki:razz:. Buziaki dla Was i dzięki za pamięć:loveu: Quote
ewelinka_m Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 kaskaSz napisał(a):Ale tu się dużó dzieje! Świetne spacerowe fotki, psiaki widać przeszczęśliwe i strasznie cieszą mordki. :lol: Czekam na zdjęcia z zawodów :) a to nie koniec zdjęć z tego spaceru jeszcze :evil_lol::evil_lol: Kashdog napisał(a):Czekamy na zdjęcia z zawodów :razz: betel napisał(a):Miłej zabawy na zawodach!!!!! Przywieźcie fotki:razz:. Buziaki dla Was i dzięki za pamięć:loveu: Betel ogromnie się cieszę, ze wróciłaś :loveu: a z zawodów wróciliśmy już w niedzielę wieczorem:eviltong: było świetnie!!! Tania z Lirą przeszły siebie zajęły....1 miejsce!! :multi::multi: poznaliśmy maasę wspaniałych ludzi i ich psiaków :loveu: ogólnie było fantastycznie :eviltong: fotki są..całe mnóstwo i filmiki :diabloti: ale nie ma kiedy wrzucić tego wszystkiego :mad: Bzikowa rozglądałam się za Wami, ale nie widziałam :-(:-( p.s jutro może napisze coś więcej...trzymajcie bardzo proszę jutro kciuki..wyciągamy benię z naszego "schronu" ...oby wszystko poszło zgodnie z planem :-( Quote
Kashdog Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Trzymam kciuki za benie oby wszystko poszło ok:) I czekamy na fotki :diabloti: Quote
kajkoowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 kciukasy zacisniete za benie i czekam na te mase fotek i filmików:diabloti: Quote
Kisses Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Dzień dobry :loveu: Jak tam u Was? U mnie pogoda tragedia, psu sie nic nie chce :lol: Kciuki trzymam. Quote
Od-Nowa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 fotki są..całe mnóstwo i filmiki :diabloti: ale nie ma kiedy wrzucić tego wszystkiego :mad: czekam, czekam :razz: Quote
betel Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 No to miałyście frajdę podwójną , bo i fajne zawody i zwycięstwo Od- Nowy z Lirką. Widziałam zdzjęcia na wątku zwyciężczyń - dały super pokaz:lol: Quote
ewelinka_m Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 zapraszam na wątek..sytuacja do d.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardynka-wyciagnieta-z-piekla-pilnie-potrzebujemy-pomocy-146410/ brakuje na wszystko czasu, kiedyś tam napiszę więcej :cool1: Quote
Recommended Posts