ewelinka_m Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 oo i Betel do nas dotarła :multi: witamy :buzi: Quote
Klaudia i Bravo Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witamy się. ;) Super macie tereny, a pies przecudowny! :loveu: Będziemy często odwiedzać, pozdrawiam. :cool3: Quote
Kisses Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jaki ja jestem śliczny :loveu: Super macie tereny, zazdroszczę :loveu: Quote
ewelinka_m Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 łojoj ile mamy nowych gości :multi: tak tak tereny mamy ładne i to 10 min od domu :cool3: a w nagrodę, zdjecia :diabloti: tak sobie śpimy, na SWOIM fotelu.. daawaj :cool1: Quote
ewelinka_m Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Spaiki pływak :diabloti: na dziś wystarczy nie będę Was tak rozpieszczać zdjęciowo :cool1: Quote
betel Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/spaiki-zima%20wietrznia/DSC01990.jpg - badzo ładnie sobie śpimy , a jakie stonowane i dopasowane kolorystycznie posłanko. Spaiki, super wygladą z ta czerwoną chusteczkę, a zdjęcie w pływackich okularach przezabawne:lol:. Pozdrowienia Quote
Inkaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Powiedz mi kochana, jaki masz aparat? ;-) Quote
Od-Nowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 pływak powalający!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie wiem jakim cudem uchował się tak długo bez galerii :evil_lol: Quote
saga_86 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No to ładnie, dopiero teraz się pochwaliła galerią:mad: Mataninator prawdziwy:diabloti: Pozdrów Spajusia :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 siostrze nie przekazała :crazyeye: ale wiśnia... Quote
saga_86 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Tak właśnie ,czereśnia jedna:eviltong: Wklej jeszcze zdjęcia Spajkiego z Szyszką;) Quote
ewelinka_m Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 betel- seria w chusteczce była dość długa, i jeszcze mam inne pozy :razz: Kinga&Wenka - sony dsc w40 Klaudia i Bravo -dziękujemy;) saga- jakie dopiero, hę? czekałam, aż sama nas znajdziesz :diabloti: Od-nowa - phii bo więcej nie przyjadę, :eviltong: a dziś byłyśmy z Fioną w stajni u Eruane, wrzucę jutro siakieś zdjęcia, coprawda bez Spaikiego ale zdjęcia koników, kózek, piesków itd mam :p Quote
betel Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No to bardzo proszę o fotki w tych innych pozach:lol:. Pozdrówka Quote
ewelinka_m Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 zdjęcia będą ale najprędzej jutro ;) bo ja dziś już padam... dobranoc:loveu: Quote
Od-Nowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Matanin, Ty się nauczysz niedługo spać z otwartymi oczami i na stojąco :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eliza_sk Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Śliczne to Twoje białe stworzonko, trzeba uważać żeby na śniegu nie zgubić :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Witanko! Ale tu dużo zdjęć! Świetne! Spaiki jest prześliczny :loveu: Fajnie, że założyłaś galerię. Coś wczytałam, że nowy aparat się szykuje? Pzdr. Quote
betel Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Bardzo ładne zblizenie i takie ciepłe kolorki. Pozdrowienia Quote
ewelinka_m Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Taniu chyba muszę zacząć takie rzeczy praktykować :evil_lol: Eliza dzięki za odwiedziny :loveu: musisz do nas kiedyś wpaść jak śnieg będzie to sama zobaczysz, że tak łatwo się nie gubi, zainstalowałam mu czerrrwoną obróżkę :diabloti: Kasiu :multi: wreszcie się przełamałam i założyłam galerię, a nad nowym aparatem już postanowione kupuję, tylko jeszcze waham się jaki wybrać model :roll: Betelku dziękuje.. i kilka zdjęć obiecanych ze stajni, było niestety strasznie ciemno, i zdjęcia nie wyszły za pięknie ... :diabloti:nooo dawaj to ciastko!! kunik i najpiękniejszy konik z jednym błękitnym oczkiem :razz: Quote
ewelinka_m Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Eruane z Walentyną: noooo to lecimy na spacer ;) Quote
Bzikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/9682/dsc09394.jpg słodziak:loveu: Koooonieeee :placz: Jak ja dawno w stajni nie byłam... A kiedy wsiadałam ostatnio.. masakra... Kuźwa no, matura to całe życie niszczy tylko :shake: A aparat masz taki sam jak ja , zdaje się :diabloti: Też myślałam nad nowym (kompaktem) ale jak już będę miała kasę to pójdzie na zupełnie inny cel :siara: Quote
Inkaa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='ewelinka_m'] Kinga&Wenka - sony dsc w40 Masz prawie taki sam aparat jak ja (mój to DSC S800), a różnica w jakości zdjęć jest ogroooooomna. Jaki zamierzasz kupić aparat? Lustro czy kompakt? Jaki model? :lol: Quote
Recommended Posts