Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaskaSz - ja zawsze na swojej drodze spotykam pełno nieplanowanych przygód :evil_lol::evil_lol:

Kaja10014- sie chłopaczyna stara dla smaczka to i minę ładną robi :loveu:
dzięki ;)

i reszta fotek ze spacerku..jak mówiłam są takie średnie próbowałam przypomnieć sobie wszystkie opcję, funkcję i wypróbowywałam te badziewia o których czytałam pod jego nieobecność:evil_lol: także nie zawsze wychodziło fajnie :diabloti:
teraz aparat znowu pojechał się wczasować...nad morze na tydzień :cool1: okazałam swą niebywałą dobroć i pożyczyłam siostrze aparat.. :loveu: także zdjęć nowych nie będzie..ale tych spacerowych mam całą masę, także starczy do tego czasu :evil_lol:

najpierw przedspacerkowe...

odejdź babo..tu się śpi :diabloti:

ale oczojebna wyszła ściana :evil_lol::evil_lol: normalnie jest ciemniejsza :diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
ale fajne zdjęcia :lol:
i jakie tereny!! hoho

ten zielony kawałek ściany to w Twoim pokoju??

a to są te tereny koło mnie zaraz :razz::razz: 10 min drogi od domu :cool3:
gdzie Saga się nie może zebrać żeby do nas przyjechać :diabloti:

taak u mnie :diabloti: ale nie jest AŻ tak jaskrawy jak na pierwszych zdjęciach, jest trochę oczojebny ale bardziej stonowany coś w ten deseń jak na ostatnich fotkach

jak Ty mówisz,że fajne to czuje się lepiej :loveu:

mam więcej fotek..ale muszę je dawkować..w końcu na tydzieńmuszą starczyć :eviltong:

Posted

Ściana super :razz:

Całe szczęście, że zdążyłaś zrobić trochę fotek przed wyjazdem aparatu... Rozchwytywany jest, jak widać :lol: Btw uważaj na pożyczanie sprzętu rodzeństwu, mój 'stary' aparat właśnie parę dni temu wrócił z wakacji z moim bratem z... odpadniętym spustem migawki :roll: Fakt, mam nowy, ale lustra nie kręcą filmików a na obozie chciałam pokręcić (a raczej dawać ludziom do pokręcenia) trochę :roll:

Hihihi widzę, że na Waszych spacerach to Spaiki wytycza szlak :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaja10014']Dawkuj dawkuj:evil_lol:
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4330.jpg
Słooodki:loveu::loveu::loveu:
A ściana zabójczo zielona, aż mnie moczy pieką:diabloti:
:evil_lol: noo niee...widzę, że muszę poszukać fotki jak ściana wygląda na prawdę :diabloti:
dziękujemyyy

[quote name='Bzikowa']Ściana super :razz:

Całe szczęście, że zdążyłaś zrobić trochę fotek przed wyjazdem aparatu... Rozchwytywany jest, jak widać :lol: Btw uważaj na pożyczanie sprzętu rodzeństwu, mój 'stary' aparat właśnie parę dni temu wrócił z wakacji z moim bratem z... odpadniętym spustem migawki :roll: Fakt, mam nowy, ale lustra nie kręcą filmików a na obozie chciałam pokręcić (a raczej dawać ludziom do pokręcenia) trochę :roll:

Hihihi widzę, że na Waszych spacerach to Spaiki wytycza szlak :evil_lol:

ja tak łatwo nie pożyczam moich rzeczy.. :evil_lol: moja siostra dostała masę ostrzeżeń i jest świadoma, że jak znajdę choćby ryskę to płaci mi tyle ile aparat jest warty :loveu::loveu:

pancia jest dodatkiem..przecież to jasne,ze pies zawsze wie lepiej, która droga jest najodpowiedniejsza :cool3: i jeszcze musi popędzać żeby szanowna właścicielka raczyla szybciej chodzić :diabloti:
ostatnio się wycwanił...jak jesteśmy na spacerze a on uparcie chce iśc w inną stronę niż ja zamierzam, kładzie się na środku chodnika z miną nie znającą sprzeciwu i jednocześnie ze wzrokiem jakbybył najbardziej nieszczęśliwym psem na świecie... za nic nie chce sie ruszyć mogę mu cmokać, wołać, przenosić go dalej..a on i tak musi iść gdzie chce... :loveu:

Posted

Cześć!

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC01446.jpg
Różowy pokoik siostry śliczny!
Sama myślę, żeby niedługo przemalować swój i ciut zmienić wnętrze, ale planuje bardziej coś takiego jak kaskaSz tj. jasny zielony albo ewentualnie pomaranczowy. Nad różowym jeszcze nie myślałam :diabloti:

http://img526.imageshack.us/img526/8955/1003194.jpg
Mój pies do czasu nauczenia komendy 'Surykatka' również tak prosił, teraz Wełniak preferuje łatwiejszą wersję - proszenie na siedząco :lol:

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4332.jpg
Pięknie mu w tej fryzurce! :loveu:

a na obozie chciałam pokręcić (a raczej dawać ludziom do pokręcenia) trochę

Aniu, my was będziemy kręcić!

Posted

Kashdog-dzięki :loveu: też mi się podoba a i jemu wygodniej, chłodniutko ma :loveu: dłużej można się opalać na balkonie :razz:
też nie mogłam się zdecydować na kolor..więc poprostu poszłam do mieszalni farb, pan nam pokazał tysiące /dosłownie..myślałam, że padne/ wzorów kolorów :mdleje: i wybrałam to co mi najbardziej odpowiadało :cool3:.. w sumie się nie zastanawiałam poszłam na żywioł :P

Inkaa-
hahah różooowy nie jest najgorszy,...przyzwyczaiłam się do tego koloru, a w połączeniu z fioletem wygląda całkiem fajnie..zaraz poszukam fotek..
ja mam 3 ściany oczojebno zielone a 4 taką bardziej pastelową stonowana zielen :lol:
dziękiii :multi:

edit znalazłam zdjęcia :cool3:
najpierw zestawienie różu z fioletem

i zielenie, nie zwracajcie uwagi na porządek :loveu: to taki twórzczy bałagan :evil_lol: jeszcze z czasów remontu..i wtedy się chyba pakowałam bodajże do wrocławia czy gdzieś:hmmmm:

Posted

[quote name='ewelinka_m']Kashdog-dzięki :loveu: też mi się podoba a i jemu wygodniej, chłodniutko ma :loveu: dłużej można się opalać na balkonie :razz:
też nie mogłam się zdecydować na kolor..więc poprostu poszłam do mieszalni farb, pan nam pokazał tysiące /dosłownie..myślałam, że padne/ wzorów kolorów :mdleje: i wybrałam to co mi najbardziej odpowiadało :cool3:.. w sumie się nie zastanawiałam poszłam na żywioł :P

Ja mam jeszcze taki problem, że musze wybrać kolor pokoju pod kolor szafy, która jest na długość całej ściany i w niej jest wszystko wraz z komputerem :diabloti:
Wiem, że trochę dziwnie to brzmi, ale tak jest..jak mi się uda to wstawie zdjęcie.

Posted

wiem wiem, taki ten segment masz? :razz:
coś w tym stylu jak tu:
http://foto.ojej.pl/ojej/5/4/3/2/14_Sprzedam_segment_mlo1.jpg
:evil_lol: dobrze kojarzę??

jaki masz kolor, zaraz coś wymyślimy :diabloti:

i przy okazji se pospamuje pomoc pilnie potrzebna:

http://www.dogomania.pl/forum/f1167/cudem-uniknela-smierci-kto-da-dom-astce-144249/

i nasza kochana Dinka :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/f1167/wygnana-przez-wlasciciela-na-ulice-pilna-pomoc-dla-ki-144203/

Posted

Mój pokój mógłby być taki jak Twoja czwarta najjaśniejsza ściana. Świetny kolor. Tak patrzę, że masz podobny pokój do mojego. ;)

Kashdog- fajny pomysł z zasuwanym biurkiem. Do tej szafy może żółty pasuje?

Posted

[quote name='kaskaSz']Mój pokój mógłby być taki jak Twoja czwarta najjaśniejsza ściana. Świetny kolor. Tak patrzę, że masz podobny pokój do mojego. ;)

Kashdog- fajny pomysł z zasuwanym biurkiem. Do tej szafy może żółty pasuje?

To był pomysł mojej mamy :p Chociaż ja już mam dosyć tej szafy :diabloti:
Zółty pasować będzie, ale wiesz- ja już rzygam za przeproszeniem tym żółtym :evil_lol:

Posted

miały być 2 ściany jasne, ale doszłam do wniosku, że w sumie tam gdzie okno się nie opłaca malować na jaśniej :diabloti: bardziej mi się podoba ten oczojebny :evil_lol::evil_lol:

Kashdog szafa super, przydałaby mi się taka nie musiałabym sprzątać :megagrin:

tyż mi się żółty znudził.... to może jakiś :hmmmm:
pomarańcz? połączony z niebieskim :evil_lol:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
miały być 2 ściany jasne, ale doszłam do wniosku, że w sumie tam gdzie okno się nie opłaca malować na jaśniej :diabloti: bardziej mi się podoba ten oczojebny :evil_lol::evil_lol:

Kashdog szafa super, przydałaby mi się taka nie musiałabym sprzątać :megagrin:

tyż mi się żółty znudził.... to może jakiś :hmmmm:
pomarańcz? połączony z niebieskim :evil_lol:

Muszę przyznać, że jest w tym plus :megagrin:
Zobaczymy, zobaczymy jak to będzie, jeszcze rok czasu do remontu, a ja już myślę nad kolorami do pokoju :evil_lol:

Posted

oj tam już się tak nie chwal Linssi widziałam :eviltong:

Kashdog- bo dobry plan to podstawa :evil_lol::evil_lol: i tak pewnie zmieni Ci się wizja pokoju 10 tysięcy razy...ja mam tak zawsze :diabloti:

bianka- że tak powiem..wiadomo,że sliczny :loveu:

doobra to lecimy dalej z fotkami :cool3:

jak wiadomo kąpiele błotne są super korzystne dla skóry i włosa :cool3:

uwielbiam tą fotkę :lol: .../tylko gdyby nie była prześwietlona :roll:/

gdyby tylko nie to słońce...