ewelinka_m Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Od-Nowa']pisz do dziadów bo to skandal!!!! poleciłam Ci z dobrego serca firmę canon jako wierny użytkownik i osobiście też czuję się zawiedziona!! byłam miła...jak zwykle :loveu: pan odpisał że przyślą nowy sprzęt :diabloti: [quote name='kaskaSz']http://img38.imageshack.us/img38/2921/dsc00401e.jpg Gdzie jest zejście? Muszę je znaleźć! A nie mówiłam z tym serwisem. :eviltong: Kasia to była raczej fotka pt."ooo kaczki:diabloti:" z tym serwisem tyle zeszło, bo wysłali go w świat do niemców...a tamci się tak wolno ruszali :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Pozdrawiamy w przelocie , miziaki dla psiska i oby aparat szybko do Ciebie dotarł. Quote
Cavy Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy się, my tutaj po raz pierwszy :D http://img43.imageshack.us/img43/6621/dsc00389l.jpg cudak :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Komórkowe fotki też dobre, z braku laku :D Spaiki dzielnie zagryza patyczka :cool3: A kaczuszki przeżyły? Trzymam kciuki żeby aparat się szybko naprawił i do Ciebie powrócił! P.S. Fajne pazury ;) Twoje , nie Spaikusia :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 przybyłam z dobrymi wieściami....ale o tym za chwilę :loveu: [quote name='Rudzia-Bianca']Pozdrawiamy w przelocie , miziaki dla psiska i oby aparat szybko do Ciebie dotarł. Rudzia Twoja wizyta chyba pomogła :cool3: buziaki! [quote name='Cavy']Witamy się, my tutaj po raz pierwszy :D http://img43.imageshack.us/img43/6621/dsc00389l.jpg cudak :loveu: oo i nowi goście zawitali, witamy :diabloti: i zapraszamy częsciej zajrzę jutro do Was :eviltong: [quote name='Bzikowa']Komórkowe fotki też dobre, z braku laku :D Spaiki dzielnie zagryza patyczka :cool3: A kaczuszki przeżyły? Trzymam kciuki żeby aparat się szybko naprawił i do Ciebie powrócił! P.S. Fajne pazury ;) Twoje , nie Spaikusia :evil_lol: mam jeszcze siakieś insze na telefonie..ale to zrzucę jutro :eviltong: kaczuszki przeżyły..on tylko się na nie ogląda, chciałby się pobawić :evil_lol: pływa za nimi w fontannie a te cholery uciekają :evil_lol: a dziękuje, tak właśnie wyglądają pazury osoby która przez 16 lat namiętnie je obgryzała :evil_lol::evil_lol: do dziś sie zastanawiam po kiego je tykałam :hmmmm: ale siem moge pochwalić że nie ruszam ich już od jakiś 2 lat :multi: iiiiiiiiiiiiii dobre wieści właśnie dostałam meila,że dziś wysłali do nas aparat :laola: kurierem więc pewnie będzie jutro:multi::multi::multi:...wybywamy takze jutro na spacer..sprawdzić czy aparat będzie elegancko hulał i czy nie zapomniałam obsługi :razz: jednak czasem warto napisać do kogoś milusiego meila..od razu sobie przypominają z kim mają doczynieniai:evilbat: jakiego pędu dostali :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 no wreszcie!! gratuluję skuteczności :diabloti: jednak czasem warto napisać do kogoś milusiego meila..od razu sobie przypominają z kim mają doczynieniai:evilbat: jakiego pędu dostali :loveu: i za to Cię lubię :diabloti::diabloti: Quote
Bzikowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nooo i bardzo dobrze! Pewnie im zagroziłaś Spaikim :evil_lol: że ich zje! Szantażystka .... :lol::evil_lol: Quote
kajkoowa Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 HEj po przerwie. Co u Was? Wygłaskaj małego ode mnie :D Quote
ewelinka_m Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Od-Nowa']no wreszcie!! gratuluję skuteczności :diabloti: i za to Cię lubię :diabloti::diabloti: a chociaż raz chciałam być milusia :placz: i zawsze tak jest, że jednak mi to nie wychodzi :evil_lol: i opłaca się czasem napisać kilka słów więcej...od razu jednak dało się zdobyć informacje,które były wcześniej niby nie do zdobycia.... ooo jednak mnie lubisz?? :diabloti::diabloti::diabloti: /żartuje:eviltong:/:diabloti: [quote name='Bzikowa']Nooo i bardzo dobrze! Pewnie im zagroziłaś Spaikim :evil_lol: że ich zje! Szantażystka .... :lol::evil_lol: żeby tylko Spaikim:diabloti:... panowie mieli gorzej..wystarczyło, że sobą ich postraszyłam :loveu: [quote name='Kaja10014']HEj po przerwie. Co u Was? Wygłaskaj małego ode mnie :D czekamy na kuriera z aparatem... :lol: ale dziś nici ze spaceru..leje od rana strasznie :mad::mad: Quote
kajkoowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 U Nas padało 20 minut a jak pojechałam do miasta to ludzie nie mogli się do samochodów dostać, bo woda na ulicach była do łydki:shake: Ale teraz ciepło, ja czekam na kuriera z książką:razz: Quote
ewelinka_m Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 zamorduje ich, zamorduje :2gunfire::snipersm: u nas lało prawie cały dzień, a ja w największy deszcz wracałam oczywiście do domu :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Linssi napisał(a):Jest????;) n-i-e:angryy::angryy::angryy: :mad: Quote
ewelinka_m Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 nie mam jeszcze aparatu bo..jak zwykle jestem pechowa :diabloti: tak sie wkurzyłam na nich :mad::mad: i obiecuje, że jak mi nie wyślą na wczoraj to osobiście pojadę do tej cholernej warszawy i ich zamorduje :2gunfire: ale tak od początku,żeby każdy wiedział o co chodzi i za co mnie wsadzą później :diabloti: dostałam meila,że aparat wysłany kurierem, dostałam nr listu przewozowego wszystko pięknie i elegancko, wsio się zgadzało w sensie, wyjazd z miasta nadania i miasto odbioru.. grzecznie czekałam cały dzień w domu,bo oni nigdy nie racza dzwonić:mad:, patrze popołudniu na stronce dhl-a,że paczka została odebrana przez totalnie inną osobę której nie znam :-o ..no to co zadzwoniłam do dhl-a objechałam pana konsultanta od góry do dołu:diabloti:, chłopaczyna aż do głosu nie mógł dojść :evil_lol: a się okazało, że prawdopodbnie panowie z canona mi chyba dali zły nr przesyłki, bo ta co miała być moja dotarła dobrze i była nadana co parwda z wawy ale z ksiegarni internetowej :roll: taaak już napisałam meila do canona... :diabloti: a my czekamy na lepszą pogodę,żeby popływać.... :eviltong: Quote
Bzikowa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ewelinka_m napisał(a): to osobiście pojadę do tej cholernej warszawy i ich zamorduje :2gunfire: chcesz , mogę to zrobić za Ciebie, bliżej będzie :evil_lol: no i po znajomości mniej biorę :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ale wiochaaa... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha zaraz się posikam ze śmiechu :roflt::roflt: paczka się znalazła... :diabloti: napiszę więcej jak się ogarnę :evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 aaaaaaaaaaaaa mam aparat w receeee :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Bzikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 jakim to sposobem się paczka odnalazła? :diabloti: pisz! Quote
ewelinka_m Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 ekhem:diabloti: paczki nie wysyłałam ja tylko mama mojej siostry chłopaka :evil_lol: ma zniżki u kurierów w firmie prawie 50% :loveu:to co miałam nie korzystać :evil_lol: dane nadawcy miały być moje...ale się okazało, że napisała moje nazwisko ale ulica itd musiałabyć firmy :cool1: ale fakt faktem jest, że kurier mimo,że miał mój nr telefonu nie zadzwonił :mad: i paczki też nie przekazał do tej osoby co trzeba tylko do pracownika :mad:każdy mógł ją odebrać :angryy: więc w sumie należał im się opieprz jakby nie patrzeć :evil_lol: a wczoraj pan konsultant z dhl-a wszystko mi wyśpiewał co sobie zażyczyłam :loveu:taki milusi był jak powiedziałam co o nich myślę :loveu: to dziś rano zaczęłam myśleć i skojarzyłam fakty, że paczka i owszem była moja tylko dotarła do firmy :evil_lol: aparat mam nowiusi :diabloti: dostałam też drugi raz wszystkie te pierdółki typu nowe baterie, paski, kabelki itd :cool1: Quote
Bzikowa Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 hahaha to trza było skojarzyć, że to ta firma :lol: to teraz sio na spacerek i wracaj z fotkami :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Bzikowa napisał(a):hahaha to trza było skojarzyć, że to ta firma :lol: to teraz sio na spacerek i wracaj z fotkami :evil_lol: skojarzyłam rano...:diabloti: bo nazwisko osoby która odebrała aparat wcale a wcale mi nie pasowało..ulica zresztą też :evil_lol::evil_lol: i tak przypadkiem na to wpadłam :diabloti: a już tworzyłam plany żeby ich zgładzić :placz: Quote
ewelinka_m Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 posłusznie melduje,że właśnie wróciliśmy ze spaceru :razz: zrobiłam trochę fotek ale od razu uprzedzam :evil_lol: większość jest prześwietlona, nieostra, za jasna, za ciemna albo i wszystko na raz :cool1: aleee wstawie tylko wieczorkiem, zaraz muszę wyłazić :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 noo to niestety fotek dziś nie będzie :diabloti: jestem masakrycznie padnięta i wykończona :evil_lol: od 16 do prawie 20 jeździliśmy po podkieleckich wsiach dokarmić, obfotografować i odrobaczyć kilka psów szukających domów..:mdleje: a ja skończyłam właśnie obrabiać fotki... ale spoko, spaikusiowe sie linkują..jest ich coś ponad 100 :diabloti: dla smaku :loveu: dawaj kabanoska daaawaj :multi: branoc :loveu: Quote
Recommended Posts