Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

Posted

Linssi napisał(a):
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC01355.jpg wylegiwacz :D
ja tez chce taka posciel!
a moze ty wcale nie masz tego tatuazu, tylko nadruk z poscieli zszedl?? :evil_lol: w koncu jak sie TYLE spi, to nie byloby nic dziwnego :P

dziekujemy za odwiedziny u nas i zapraszamy ponownie :)

a z przodu na pościeli jest jeszcze pies wyrysowany o! :razz:
aaa to bardzo możliwa teza jest :evil_lol: kurde kto wie...może mi się przyśniła tamta wizyta w salonie :megagrin:

Bzikowa napisał(a):
http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC01367.jpg Spaikusio zabija wzrokiem zdecydowanie :evil_lol:
He he wszystkie te zdjęcia są pod tytułem 'dajże ty mi spokój kobieto' :evil_lol: biedny nagabywany przez pańcię pies.... :diabloti:

:splat: jak moglam budzić psa, żeby mu zrobić zdjecia...i jeszcze mu przed oczami machać rękami, żeby się patrzył gdzie trzeba :evil_lol:

kocham ten jego wzrok :loveu: on tak zawsze rano na mnie patrzy kiedy rozwala się na MOJEJ poduszce i ja się poruszę...bo jak można księcia budzić, a nie daj boże plebs go dotknie..to już wtedy obrażony pies chodzi :diabloti:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuba P napisał(a):
No to tylko współczuć Twojemu psiaczkowi:evil_lol:

prawda? :loveu:
pozdrowienia dla całej Waszej rodzinki :bye:

border_collie&westie napisał(a):
Jaki śliczny psiaczek na tym łóżku śpi :loveu: :evil_lol:

oo tak tak muszę się z tym zgodzić..a jak się ślicznie rozpycha :loveu:

Kaja10014 napisał(a):
Heej:hand::hand:

hej :)

jutro się aparat mój JEDYNY wysyła do stolycy...mam nadzieję,że szybko go zdiagnozują.

a tak przy okazji to se pospamuje u siebie w galerii, zapraszamy do galerii Linssi:

http://www.dogomania.pl/forum/f592/czarus-vel-bynio-136542/ :loveu:

Posted

piękny ten białasek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
niesamowite jest to jego szczęscie na pyszczku... no i 'niezadowolenie' z przeszkadzania w odpoczynku :lol::lol::lol:

cudo, cudo cudo !! pozdrawiamy serdecznie :loveu:

a taką posciel też z checią posiadałabym....:oops:

Posted

tasza1 napisał(a):
piękny ten białasek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
niesamowite jest to jego szczęscie na pyszczku... no i 'niezadowolenie' z przeszkadzania w odpoczynku :lol::lol::lol:

cudo, cudo cudo !! pozdrawiamy serdecznie :loveu:

a taką posciel też z checią posiadałabym....:oops:

a to tylko taka pościel w kielcach :diabloti: musicie przyjechać...:loveu:
dzięki, dzięki!
buziaki dla Waszej trójki!

Linssi napisał(a):
nie, dziekuje :eviltong:

zmulilo mnie :mad:
i dziekujemy za reklame naszej galerii :loveu:

mnie też po wczorajszym.....a jak przyszłam do domu to miałam jeszcze fistaszki :evilbat:

i za niedługo wychodzę jak się zbiorę i nie zgubię :evil_lol: to też zamierzam zahaczyć gdzie trzeba :diabloti:

widzisz jaka jestem dobra i milusia :loveu:

Kashdog napisał(a):
Oby aparat szybko do zdrowia powrócił :diabloti:
Bo my tu na zdjęcia czekamy :eviltong:

też mam nadzieje, że szybko powstanie..bo już mnie łapy świerzbią tyle momentów bym chciała uchwycic...ale dziś miał być wysłany kurierem...się wycfaniłam i załatwiłam se wysyłkę o połowe tańszą :evil_lol:

Spaiki sie własnie opala na balkonie....ten to zawsze upał okropny, dyszy okrutnie, cały jest gorący..ale będzie leżał w tym słońcu i nic go nie ruszy :mad:

Posted

Właśnie! Zapomniałam się zapytać- gdzie kupiłaś tą pościel w łapy :cool3::cool3:?
Już od kilku miesięcy poluję na jakąś pościel fajną, ale nie mogę nigdzie znaleźć:mad:

Posted

Kashdog napisał(a):
Właśnie! Zapomniałam się zapytać- gdzie kupiłaś tą pościel w łapy :cool3::cool3:?
Już od kilku miesięcy poluję na jakąś pościel fajną, ale nie mogę nigdzie znaleźć:mad:

Ja wiem! W Jysku (czyt. Józku :evil_lol:)

Posted

noo tak jak Linssi napisała :eviltong:
ale ja ja kupiłam z jakis rok temu...hm Saga kiedy to ją oglądałyśmy? :diabloti:
może jeszcze będzie, była tam na pościelach po prawej stronie, niedaleko wejścia ;)
kupcie hurtem ...może będzie zniżka :evil_lol:

ona z przodu poszewki na kołdrę i na poduszce ma jeszcze nadrukowanego szczeniora:cool3::cool3:

Posted

Oj dawno temu to było:lol:

Jeszcze ładnie poproście Ewelka o zdjęcie swojego pokoju, tam wszędzie są psy:evil_lol: To nie tylko pościel, są też psy figurki, psie książki, psie plakaty, psie zabawki, psie kabanoski.. aż dziw że Ewelinka się tam mieści:eviltong:

Posted

Kashdog napisał(a):
Ok. Dzięki ;) Teraz muszę namówić rodziców żeby pojechali :diabloti:
Może uda mi się znaleźć coś fajnego w Józku :evil_lol::evil_lol:

inne fajne też widziałam! może coś wyhaczysz ! było kilka kompletów ze snoopym np. :cool3:

saga_86 napisał(a):
Oj dawno temu to było:lol:

Jeszcze ładnie poproście Ewelka o zdjęcie swojego pokoju, tam wszędzie są psy:evil_lol: To nie tylko pościel, są też psy figurki, psie książki, psie plakaty, psie zabawki, psie kabanoski.. aż dziw że Ewelinka się tam mieści:eviltong:

wreszcie się odezwałaś!! :eviltong: :multi:
oh oh już tak nie szalej :diabloti:...a teraz mam jeszcze coś psiego zawsze przy sobie..a w zasadzie na sobie :megagrin:

i musimy się w końcu zgadać na ten spacer!

Kashdog napisał(a):
No to o zdjęcia pokoju prosimy :evil_lol::evil_lol:

kiedyś moooooooże wstawię, póki co na aparat czekam z utęsknieniem...
no chyba, że coś znajde na kompie :roll:

Posted

szukałam zdjeć pokojowych ale nie znalazłam.... :eviltong: kiedyś zrobię

ale mam za to co innego :cool3: tych fotek tu chyba nie było

"co się tam dzieje? co"

paaatyk! :multi:

tak wygląda pies zdegustowany :cool1:
-zabieraj tego badyla

taaak miziaj... :loveu:

Posted

No tak, badyl pies wymemła a pani musi wymieniać na nowy :eviltong: Skąd ja to znam :eviltong: Bezunio od jakiegoś czasu pała gorącą miłością do patyczków - nawet zaczął je sobie sam podnosić z ziemi czasem :-o kiedyś patyk osiągał rangę zabawki jak ja miałam go w ręku a teraz cały las się roi od zabawek :diabloti:

http://img267.imageshack.us/img267/7024/dsc06149a.jpg ojooooj :loveu:

Hihi fajny jest Spaikunio - na większości zdjęć wygląda jakbyś mu uszka ciachnęła :eviltong::evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
No tak, badyl pies wymemła a pani musi wymieniać na nowy :eviltong: Skąd ja to znam :eviltong: Bezunio od jakiegoś czasu pała gorącą miłością do patyczków - nawet zaczął je sobie sam podnosić z ziemi czasem :-o kiedyś patyk osiągał rangę zabawki jak ja miałam go w ręku a teraz cały las się roi od zabawek :diabloti:

http://img267.imageshack.us/img267/7024/dsc06149a.jpg ojooooj :loveu:

Hihi fajny jest Spaikunio - na większości zdjęć wygląda jakbyś mu uszka ciachnęła :eviltong::evil_lol:

ee nie u mnie się samemu badylka nie podnosi, pancia musi pokazać że patyk jest fajny, że można go ganiać, rzucać, kopać nogą a on wtedy lata :loveu:

można też poobgryzać..ale wtedy nie wiedzieć czemu z 1 badylka robi się setka badylków ...i psinka robi zdziwioną minę, bo to nie on przecież zepsuł zabawkę tylko pewnie pani :cool3:

:ices_bla:wydało się to z uszami...one w sumie żyją swoim własnym życiem,raz chowaja się do tyłu, potem klapciają a potem stoją :mad:
ale już coraz częściej stawia..u fryzjera mu wycieliśmy na koniuszkach uchów włos krócej coby więcej czucia było i idą do góry :diabloti:

bianka19 napisał(a):
Witanko :loveu:

http://img521.imageshack.us/img521/4654/dsc06185.jpg
Przepięknie tu wyszła!:loveu::loveu::loveu:

http://img232.imageshack.us/img232/8103/dsc06179t.jpg
Ojoj.. ale słodko!:loveu:

jakie wyszła? :mad::mad:

dziękujemy za wizytę

a ja jestem cała pokąsana przez komary :placz: wszystko mnie swędzi...cholerniki jedne się na mnie uwzięły :diabloti:

Posted

Witamy po przerwie! Fajne fotki z serii "odczep się pańcia" :evil_lol: Skąd ja znam taki wzrok... Spaiki ładnie wygląda po trymowaniu. :loveu:

saga_86 napisał(a):

Chyba sporo dogomaniaków ma taki wystrój pokoju, a ja niestety musiałam pozrywać psie łapki ze ścian. :placz: I teraz jest puuusto.

Pzdr.

Posted

Ra ra ra, hej :multi:

Zdegustowany pies - niezłe :razz:

komary są zue. Ja mam od 7-11 ugryzień na samej jednej stopie :roll: Łączę się w swędzeniu :eviltong:

Jak tam twoja paczuszka nabierająca mocy? :razz:

Posted

[quote name='kaskaSz']Witamy po przerwie! Fajne fotki z serii "odczep się pańcia" :evil_lol: Skąd ja znam taki wzrok... Spaiki ładnie wygląda po trymowaniu. :loveu:

Chyba sporo dogomaniaków ma taki wystrój pokoju, a ja niestety musiałam pozrywać psie łapki ze ścian. :placz: I teraz jest puuusto.

Pzdr.
hej, hej wreszcie jesteście :loveu:
Spaiki wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach..ale bez aparatu to se mogę,tylko pogadać,:diabloti:
dziś byliśmy nad wodą zrobiłam kilka fotek telefonem wstawię jutro :eviltong:

szkoda tych łapek...genialnie wyglądały :-(

[quote name='Kisses']Ra ra ra, hej :multi:

Zdegustowany pies - niezłe :razz:

komary są zue. Ja mam od 7-11 ugryzień na samej jednej stopie :roll: Łączę się w swędzeniu :eviltong:

Jak tam twoja paczuszka nabierająca mocy? :razz:

taak, te pijawy się wyjątkowo na mnie uwzięły :placz: i wszystko swędzi...też współczuje:loveu:

paczuszka już w środę posłana...i wiem,ze dotarła już w czwartek, ha trza se umieć radzić w życiu,załatwiłam se 50% tańszą wysyłkę i na dodatek nie ja się musiałam fatygować,dlatego tak szybko:evil_lol::evil_lol:

a ja właśnie wróciłam....z roweru :megagrin:taki tam malutki wypadzik..wyjechałam po 17..wróciłam teraz...nie mam nóg:diabloti:
ale jestem baaaaaaaaaaardzo dumna ze Spajuszki jak wracałam zahaczyłam po niego żeby razem odprowadzić rower do znajomych do garażu i pięknie biegł przy mnie całą trasę:multi:czasem tylko zdarzyło się małe wąchańsko,a tak zadowolony latał przy pańci:loveu::loveu:

noo to idę się walnąć do łóżka...poczytać,taaaak Linssi TO :cool3:

Posted

Ewelinka, nie mogę Cię złapać na gg.
auto znów nam padło więc z wyjazdu raczej nic nie będzie.
Nawet jakby je trochę podratować to to długa trasa w końcu...
:roll: