ewelinka_m Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Linssi napisał(a):http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC01355.jpg wylegiwacz :D ja tez chce taka posciel! a moze ty wcale nie masz tego tatuazu, tylko nadruk z poscieli zszedl?? :evil_lol: w koncu jak sie TYLE spi, to nie byloby nic dziwnego :P dziekujemy za odwiedziny u nas i zapraszamy ponownie :) a z przodu na pościeli jest jeszcze pies wyrysowany o! :razz: aaa to bardzo możliwa teza jest :evil_lol: kurde kto wie...może mi się przyśniła tamta wizyta w salonie :megagrin: Bzikowa napisał(a):http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC01367.jpg Spaikusio zabija wzrokiem zdecydowanie :evil_lol: He he wszystkie te zdjęcia są pod tytułem 'dajże ty mi spokój kobieto' :evil_lol: biedny nagabywany przez pańcię pies.... :diabloti: :splat: jak moglam budzić psa, żeby mu zrobić zdjecia...i jeszcze mu przed oczami machać rękami, żeby się patrzył gdzie trzeba :evil_lol: kocham ten jego wzrok :loveu: on tak zawsze rano na mnie patrzy kiedy rozwala się na MOJEJ poduszce i ja się poruszę...bo jak można księcia budzić, a nie daj boże plebs go dotknie..to już wtedy obrażony pies chodzi :diabloti: Quote
Kuba P Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No to tylko współczuć Twojemu psiaczkowi:evil_lol: Quote
Shaunell Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Jaki śliczny psiaczek na tym łóżku śpi :loveu: :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Kuba P napisał(a):No to tylko współczuć Twojemu psiaczkowi:evil_lol: prawda? :loveu: pozdrowienia dla całej Waszej rodzinki :bye: border_collie&westie napisał(a):Jaki śliczny psiaczek na tym łóżku śpi :loveu: :evil_lol: oo tak tak muszę się z tym zgodzić..a jak się ślicznie rozpycha :loveu: Kaja10014 napisał(a):Heej:hand::hand: hej :) jutro się aparat mój JEDYNY wysyła do stolycy...mam nadzieję,że szybko go zdiagnozują. a tak przy okazji to se pospamuje u siebie w galerii, zapraszamy do galerii Linssi: http://www.dogomania.pl/forum/f592/czarus-vel-bynio-136542/ :loveu: Quote
tasza1 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 piękny ten białasek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: niesamowite jest to jego szczęscie na pyszczku... no i 'niezadowolenie' z przeszkadzania w odpoczynku :lol::lol::lol: cudo, cudo cudo !! pozdrawiamy serdecznie :loveu: a taką posciel też z checią posiadałabym....:oops: Quote
Linssi Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 nie, dziekuje :eviltong: zmulilo mnie :mad: i dziekujemy za reklame naszej galerii :loveu: Quote
Kashdog Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Oby aparat szybko do zdrowia powrócił :diabloti: Bo my tu na zdjęcia czekamy :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 tasza1 napisał(a):piękny ten białasek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: niesamowite jest to jego szczęscie na pyszczku... no i 'niezadowolenie' z przeszkadzania w odpoczynku :lol::lol::lol: cudo, cudo cudo !! pozdrawiamy serdecznie :loveu: a taką posciel też z checią posiadałabym....:oops: a to tylko taka pościel w kielcach :diabloti: musicie przyjechać...:loveu: dzięki, dzięki! buziaki dla Waszej trójki! Linssi napisał(a):nie, dziekuje :eviltong: zmulilo mnie :mad: i dziekujemy za reklame naszej galerii :loveu: mnie też po wczorajszym.....a jak przyszłam do domu to miałam jeszcze fistaszki :evilbat: i za niedługo wychodzę jak się zbiorę i nie zgubię :evil_lol: to też zamierzam zahaczyć gdzie trzeba :diabloti: widzisz jaka jestem dobra i milusia :loveu: Kashdog napisał(a):Oby aparat szybko do zdrowia powrócił :diabloti: Bo my tu na zdjęcia czekamy :eviltong: też mam nadzieje, że szybko powstanie..bo już mnie łapy świerzbią tyle momentów bym chciała uchwycic...ale dziś miał być wysłany kurierem...się wycfaniłam i załatwiłam se wysyłkę o połowe tańszą :evil_lol: Spaiki sie własnie opala na balkonie....ten to zawsze upał okropny, dyszy okrutnie, cały jest gorący..ale będzie leżał w tym słońcu i nic go nie ruszy :mad: Quote
Kashdog Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Właśnie! Zapomniałam się zapytać- gdzie kupiłaś tą pościel w łapy :cool3::cool3:? Już od kilku miesięcy poluję na jakąś pościel fajną, ale nie mogę nigdzie znaleźć:mad: Quote
Linssi Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Kashdog napisał(a):Właśnie! Zapomniałam się zapytać- gdzie kupiłaś tą pościel w łapy :cool3::cool3:? Już od kilku miesięcy poluję na jakąś pościel fajną, ale nie mogę nigdzie znaleźć:mad: Ja wiem! W Jysku (czyt. Józku :evil_lol:) Quote
ewelinka_m Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 noo tak jak Linssi napisała :eviltong: ale ja ja kupiłam z jakis rok temu...hm Saga kiedy to ją oglądałyśmy? :diabloti: może jeszcze będzie, była tam na pościelach po prawej stronie, niedaleko wejścia ;) kupcie hurtem ...może będzie zniżka :evil_lol: ona z przodu poszewki na kołdrę i na poduszce ma jeszcze nadrukowanego szczeniora:cool3::cool3: Quote
Kashdog Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Ok. Dzięki ;) Teraz muszę namówić rodziców żeby pojechali :diabloti: Może uda mi się znaleźć coś fajnego w Józku :evil_lol::evil_lol: Quote
saga_86 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Oj dawno temu to było:lol: Jeszcze ładnie poproście Ewelka o zdjęcie swojego pokoju, tam wszędzie są psy:evil_lol: To nie tylko pościel, są też psy figurki, psie książki, psie plakaty, psie zabawki, psie kabanoski.. aż dziw że Ewelinka się tam mieści:eviltong: Quote
Kashdog Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No to o zdjęcia pokoju prosimy :evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Kashdog napisał(a):Ok. Dzięki ;) Teraz muszę namówić rodziców żeby pojechali :diabloti: Może uda mi się znaleźć coś fajnego w Józku :evil_lol::evil_lol: inne fajne też widziałam! może coś wyhaczysz ! było kilka kompletów ze snoopym np. :cool3: saga_86 napisał(a):Oj dawno temu to było:lol: Jeszcze ładnie poproście Ewelka o zdjęcie swojego pokoju, tam wszędzie są psy:evil_lol: To nie tylko pościel, są też psy figurki, psie książki, psie plakaty, psie zabawki, psie kabanoski.. aż dziw że Ewelinka się tam mieści:eviltong: wreszcie się odezwałaś!! :eviltong: :multi: oh oh już tak nie szalej :diabloti:...a teraz mam jeszcze coś psiego zawsze przy sobie..a w zasadzie na sobie :megagrin: i musimy się w końcu zgadać na ten spacer! Kashdog napisał(a):No to o zdjęcia pokoju prosimy :evil_lol::evil_lol: kiedyś moooooooże wstawię, póki co na aparat czekam z utęsknieniem... no chyba, że coś znajde na kompie :roll: Quote
ewelinka_m Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 szukałam zdjeć pokojowych ale nie znalazłam.... :eviltong: kiedyś zrobię ale mam za to co innego :cool3: tych fotek tu chyba nie było "co się tam dzieje? co" paaatyk! :multi: tak wygląda pies zdegustowany :cool1: -zabieraj tego badyla taaak miziaj... :loveu: Quote
Bzikowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No tak, badyl pies wymemła a pani musi wymieniać na nowy :eviltong: Skąd ja to znam :eviltong: Bezunio od jakiegoś czasu pała gorącą miłością do patyczków - nawet zaczął je sobie sam podnosić z ziemi czasem :-o kiedyś patyk osiągał rangę zabawki jak ja miałam go w ręku a teraz cały las się roi od zabawek :diabloti: http://img267.imageshack.us/img267/7024/dsc06149a.jpg ojooooj :loveu: Hihi fajny jest Spaikunio - na większości zdjęć wygląda jakbyś mu uszka ciachnęła :eviltong::evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Witanko :loveu: http://img521.imageshack.us/img521/4654/dsc06185.jpg Przepięknie tu wyszła!:loveu::loveu::loveu: http://img232.imageshack.us/img232/8103/dsc06179t.jpg Ojoj.. ale słodko!:loveu: Quote
ewelinka_m Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Bzikowa napisał(a):No tak, badyl pies wymemła a pani musi wymieniać na nowy :eviltong: Skąd ja to znam :eviltong: Bezunio od jakiegoś czasu pała gorącą miłością do patyczków - nawet zaczął je sobie sam podnosić z ziemi czasem :-o kiedyś patyk osiągał rangę zabawki jak ja miałam go w ręku a teraz cały las się roi od zabawek :diabloti: http://img267.imageshack.us/img267/7024/dsc06149a.jpg ojooooj :loveu: Hihi fajny jest Spaikunio - na większości zdjęć wygląda jakbyś mu uszka ciachnęła :eviltong::evil_lol: ee nie u mnie się samemu badylka nie podnosi, pancia musi pokazać że patyk jest fajny, że można go ganiać, rzucać, kopać nogą a on wtedy lata :loveu: można też poobgryzać..ale wtedy nie wiedzieć czemu z 1 badylka robi się setka badylków ...i psinka robi zdziwioną minę, bo to nie on przecież zepsuł zabawkę tylko pewnie pani :cool3: :ices_bla:wydało się to z uszami...one w sumie żyją swoim własnym życiem,raz chowaja się do tyłu, potem klapciają a potem stoją :mad: ale już coraz częściej stawia..u fryzjera mu wycieliśmy na koniuszkach uchów włos krócej coby więcej czucia było i idą do góry :diabloti: bianka19 napisał(a):Witanko :loveu: http://img521.imageshack.us/img521/4654/dsc06185.jpg Przepięknie tu wyszła!:loveu::loveu::loveu: http://img232.imageshack.us/img232/8103/dsc06179t.jpg Ojoj.. ale słodko!:loveu: jakie wyszła? :mad::mad: dziękujemy za wizytę a ja jestem cała pokąsana przez komary :placz: wszystko mnie swędzi...cholerniki jedne się na mnie uwzięły :diabloti: Quote
kaskaSz Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Witamy po przerwie! Fajne fotki z serii "odczep się pańcia" :evil_lol: Skąd ja znam taki wzrok... Spaiki ładnie wygląda po trymowaniu. :loveu: saga_86 napisał(a): Jeszcze ładnie poproście Ewelka o zdjęcie swojego pokoju, tam wszędzie są psy:evil_lol: To nie tylko pościel, są też psy figurki, psie książki, psie plakaty, psie zabawki, psie kabanoski.. aż dziw że Ewelinka się tam mieści:eviltong: Chyba sporo dogomaniaków ma taki wystrój pokoju, a ja niestety musiałam pozrywać psie łapki ze ścian. :placz: I teraz jest puuusto. Pzdr. Quote
Kisses Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ra ra ra, hej :multi: Zdegustowany pies - niezłe :razz: komary są zue. Ja mam od 7-11 ugryzień na samej jednej stopie :roll: Łączę się w swędzeniu :eviltong: Jak tam twoja paczuszka nabierająca mocy? :razz: Quote
ewelinka_m Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 [quote name='kaskaSz']Witamy po przerwie! Fajne fotki z serii "odczep się pańcia" :evil_lol: Skąd ja znam taki wzrok... Spaiki ładnie wygląda po trymowaniu. :loveu: Chyba sporo dogomaniaków ma taki wystrój pokoju, a ja niestety musiałam pozrywać psie łapki ze ścian. :placz: I teraz jest puuusto. Pzdr. hej, hej wreszcie jesteście :loveu: Spaiki wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach..ale bez aparatu to se mogę,tylko pogadać,:diabloti: dziś byliśmy nad wodą zrobiłam kilka fotek telefonem wstawię jutro :eviltong: szkoda tych łapek...genialnie wyglądały :-( [quote name='Kisses']Ra ra ra, hej :multi: Zdegustowany pies - niezłe :razz: komary są zue. Ja mam od 7-11 ugryzień na samej jednej stopie :roll: Łączę się w swędzeniu :eviltong: Jak tam twoja paczuszka nabierająca mocy? :razz: taak, te pijawy się wyjątkowo na mnie uwzięły :placz: i wszystko swędzi...też współczuje:loveu: paczuszka już w środę posłana...i wiem,ze dotarła już w czwartek, ha trza se umieć radzić w życiu,załatwiłam se 50% tańszą wysyłkę i na dodatek nie ja się musiałam fatygować,dlatego tak szybko:evil_lol::evil_lol: a ja właśnie wróciłam....z roweru :megagrin:taki tam malutki wypadzik..wyjechałam po 17..wróciłam teraz...nie mam nóg:diabloti: ale jestem baaaaaaaaaaardzo dumna ze Spajuszki jak wracałam zahaczyłam po niego żeby razem odprowadzić rower do znajomych do garażu i pięknie biegł przy mnie całą trasę:multi:czasem tylko zdarzyło się małe wąchańsko,a tak zadowolony latał przy pańci:loveu::loveu: noo to idę się walnąć do łóżka...poczytać,taaaak Linssi TO :cool3: Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ewelinka, nie mogę Cię złapać na gg. auto znów nam padło więc z wyjazdu raczej nic nie będzie. Nawet jakby je trochę podratować to to długa trasa w końcu... :roll: Quote
Recommended Posts