ewelinka_m Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='Kisses']Doberek :shiny: Łaadnie http://img40.imageshack.us/img40/9959/img3936a.jpg :loveu: Stefan :diabloti: oo się witamy :cool3: ja właśnie kończę waszą galeryję nadrabiać :p [quote name='Bzikowa']e tam pędrak :evil_lol: przecie widzę, że hipopotam, mi kitu nie wciśniesz :eviltong::evil_lol: on ma wiele żyć i wcieleń:diabloti: dziś byliśmy na długim spacerze nad jakimś bajorkiem, spajuszka się wyszalała jak nigdy, lataliśmy za badylami na środek jeziorka, ganialiśmy się..ba nawet moją siostrę wynajęłam do rzucania zabawki:evil_lol: bo ja w końcu do końca miesiąca nie mogę wychodzić na słońce :diabloti: biedna sirotka biała w drodze powrotnej aż chrapała w samochodzie :evil_lol: noo tylko oczywiście zapomniałam aparatu :megagrin: Quote
Bzikowa Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No wiesz co! Przez ostatnie zdanie właśnie miałam zawał! :mad: Quote
ewelinka_m Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Bzikowa napisał(a):No wiesz co! Przez ostatnie zdanie właśnie miałam zawał! :mad: :loveu: nadrobimy...spaiki wreszcie będzie normalnie wyglądał we wtorek..więc już na środę umówiliśmy się wstępnie z karmelkiem na spaceros :razz: Quote
kajkoowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jak na spaceros to ja czekam na focios:evil_lol::evil_lol: Quote
brjagata Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Czekamy na dużo zdjęć Spaikusia :evil_lol: Ciekawa jestem jak on będzie wyglądał po fryzjerku :loveu: Quote
ewelinka_m Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kaja10014 napisał(a):Jak na spaceros to ja czekam na focios:evil_lol::evil_lol: mam nadzieję, że mimo wszystkich problemów uda się je przezwyciężyć i fotki będa :p Agathee napisał(a):Czekamy na dużo zdjęć Spaikusia :evil_lol: Ciekawa jestem jak on będzie wyglądał po fryzjerku :loveu: zawsze mozecie wpaść sprawdzić osobiście :eviltong: bianka19 napisał(a):Dzieńdoberek:loveu: witamy ;) aaa zaraz wychodzimy :nerwy::nerwy: Quote
bianka19 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Heej wam!:loveu: Co tam z fotkami??? :mad: Prosić do nas hehe:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 no to wróciliśmy wczoraj od fryzjera, Spaiki oczywiście był najgrzeczniejszym pieskiem :loveu: wygląda jak zwykle ślicznie:diabloti: a co do fotek to eh...będzie cieżko :-( mój nowy aparat coś się zbuntował i cholernik nie chce się włączyć od soboty:angryy: baterie załadowane na fulla a on nie reaguje :mad: jadę dziś do serwisu zobaczymy co powiedza Quote
brjagata Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ewelinka_m napisał(a):zawsze mozecie wpaść sprawdzić osobiście :eviltong: Do Kielc mi troszkę daleko, jeżeli dobrze zrozumiałam :eviltong: Quote
Linssi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ewelinka ma jeszcze drugi aparat, z ktrego nie chce skorzytac bo jest burzuj rozbestwiony cudami techniki :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
ewelinka_m Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Agathee napisał(a):Do Kielc mi troszkę daleko, jeżeli dobrze zrozumiałam :eviltong: dobrze zrozumiałaś :diabloti: Linssi napisał(a):Ewelinka ma jeszcze drugi aparat, z ktrego nie chce skorzytac bo jest burzuj rozbestwiony cudami techniki :diabloti::evil_lol::eviltong: :mad:nakopie Ci następnym razem potworzyco :eviltong: od starego złoma się odzwyczaiłam ..jest stanowczo za mały, nic nie widze na ekraniku :evil_lol: i nawet nie czuję że go trzymam w ręce :cool1:..ii nie wiem gdzie mam kabelka :razz: bu i muszę wysłac mojego aparrata do wawy do serwisu mają go oblukać..jak zwykle jestem pechowa :diabloti: jeśli cos zdarza się raz na milion to można być pewnym że przydarzy się to właśnie mi :loveu: Quote
Linssi Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 mam nadzieje ze Ewelinka wybaczy mi zasmiecanie http://www.dogomania.pl/forum/f1167/kielce-potracone-przez-auto-malenstwo-pilnie-dt-141744/ :oops: Quote
Shaunell Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ojoj, jak dawno nie byłam... Dawać fotki :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Kisses napisał(a):Hej Wam :multi: co tam u Was? :razz: hej Wombaciątka :cool3::cool3: a u nas prawie wszystko ok, śpimy do ...8 :evil_lol:w porywach do 7 :diabloti: wypoczywamy, Spajuszka praży się na słońcu na balkonie jak pogoda pozwala, aa i dziś się na mnie obraził, bo złą pańcia wykąpała psa śmierdziela.. :shake: border_collie&westie napisał(a):Ojoj, jak dawno nie byłam... Dawać fotki :diabloti: taka jestem dobra, że wyciągnęłam starego złoma i zrobiłam kilka fotek o :loveu: idź precz, :mad: kobieto tu się śpi! czego tu? :diabloti: coś jeszcze chcesz? no to tyle styka :razz: mojego aparata canonka, mam wysłać do serwisu do wawy...już se nawet elegancko zapakowałam wszystko...tylko teraz paczka nabiera mocy, :diabloti: aż znajdę w sobie wewnętrzna siłę do zawleczenia jej do kuriera :p Quote
Kisses Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dzwonie do TOZu. 1. Jak mogłaś psa umyć? Co ty sobie wyobrażasz? wiesz, co on przeżywa?! :diabloti: 2. Nękasz go aparatem, a to bardzo nie ładnie :shake: Meczysz zwierzęta! Jak ta paczka tak mocy ponabiera to się aparat sam, bum cyk cyk, naprawi, przerobi i wyjdzie lustro, jak otworzysz :loveu: Quote
brjagata Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jak on śmiesznie z tą wystrzyżoną mordką wygląda teraz :loveu: Quote
bianka19 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Heej! ;) http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC01353.jpg Śliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
saga_86 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Jakiś taki inny jest teraz Spajuś:lol: Patrząc na jego miny domyślam się że nowa fryzura raczej nie przypadła mu do gustu:eviltong: Quote
ewelinka_m Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Kisses napisał(a):Dzwonie do TOZu. 1. Jak mogłaś psa umyć? Co ty sobie wyobrażasz? wiesz, co on przeżywa?! :diabloti: 2. Nękasz go aparatem, a to bardzo nie ładnie :shake: Meczysz zwierzęta! Jak ta paczka tak mocy ponabiera to się aparat sam, bum cyk cyk, naprawi, przerobi i wyjdzie lustro, jak otworzysz :loveu: wiem jestem okrutna...dzisiaj jeszcze obudziłam go o 8 i byliśmy na dłuższym spacerze :shake: jak mogłam psu kazać tyle spacerować... w sensie, że to cudownie zapakowane pudełeczko mam odpakować? w życiu... :evil_lol::evil_lol: 2 raz nie zapakuje :diabloti: Agathee napisał(a):Jak on śmiesznie z tą wystrzyżoną mordką wygląda teraz :loveu: chłodniej mu, :cool3: no i na żywo wygląda ładniej ..tylko ja zdjęć nie umiem robić. bianka19 napisał(a):Heej! ;) http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC01353.jpg Śliczne :loveu::loveu::loveu: dziękujem ;) saga_86 napisał(a):Jakiś taki inny jest teraz Spajuś:lol: Patrząc na jego miny domyślam się że nowa fryzura raczej nie przypadła mu do gustu:eviltong: jemu się podoba, chodzi teraz taki dumny na spacerach :diabloti: ale nie podobało mu się ze pancia go nęka z aparatem akurat jak on śpi i jeszcze każe mu pozować :evil_lol: Quote
Linssi Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC01355.jpg wylegiwacz :D ja tez chce taka posciel! a moze ty wcale nie masz tego tatuazu, tylko nadruk z poscieli zszedl?? :evil_lol: w koncu jak sie TYLE spi, to nie byloby nic dziwnego :P dziekujemy za odwiedziny u nas i zapraszamy ponownie :) Quote
Bzikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/DSC01367.jpg Spaikusio zabija wzrokiem zdecydowanie :evil_lol: He he wszystkie te zdjęcia są pod tytułem 'dajże ty mi spokój kobieto' :evil_lol: biedny nagabywany przez pańcię pies.... :diabloti: Quote
Recommended Posts