Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kisses']Doberek :shiny:

Łaadnie http://img40.imageshack.us/img40/9959/img3936a.jpg :loveu:

Stefan :diabloti:
oo się witamy :cool3:
ja właśnie kończę waszą galeryję nadrabiać :p

[quote name='Bzikowa']e tam pędrak :evil_lol: przecie widzę, że hipopotam, mi kitu nie wciśniesz :eviltong::evil_lol:
on ma wiele żyć i wcieleń:diabloti:

dziś byliśmy na długim spacerze nad jakimś bajorkiem, spajuszka się wyszalała jak nigdy, lataliśmy za badylami na środek jeziorka, ganialiśmy się..ba nawet moją siostrę wynajęłam do rzucania zabawki:evil_lol: bo ja w końcu do końca miesiąca nie mogę wychodzić na słońce :diabloti: biedna sirotka biała w drodze powrotnej aż chrapała w samochodzie :evil_lol:

noo tylko oczywiście zapomniałam aparatu :megagrin:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
No wiesz co!
Przez ostatnie zdanie właśnie miałam zawał! :mad:

:loveu:
nadrobimy...spaiki wreszcie będzie normalnie wyglądał we wtorek..więc już na środę umówiliśmy się wstępnie z karmelkiem na spaceros :razz:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Jak na spaceros to ja czekam na focios:evil_lol::evil_lol:

mam nadzieję, że mimo wszystkich problemów uda się je przezwyciężyć i fotki będa :p

Agathee napisał(a):
Czekamy na dużo zdjęć Spaikusia :evil_lol: Ciekawa jestem jak on będzie wyglądał po fryzjerku :loveu:

zawsze mozecie wpaść sprawdzić osobiście :eviltong:

bianka19 napisał(a):
Dzieńdoberek:loveu:

witamy ;)

aaa zaraz wychodzimy :nerwy::nerwy:

Posted

no to wróciliśmy wczoraj od fryzjera, Spaiki oczywiście był najgrzeczniejszym pieskiem :loveu:
wygląda jak zwykle ślicznie:diabloti:

a co do fotek to eh...będzie cieżko :-( mój nowy aparat coś się zbuntował i cholernik nie chce się włączyć od soboty:angryy: baterie załadowane na fulla a on nie reaguje :mad: jadę dziś do serwisu zobaczymy co powiedza

Posted

ewelinka_m napisał(a):
zawsze mozecie wpaść sprawdzić osobiście :eviltong:

Do Kielc mi troszkę daleko, jeżeli dobrze zrozumiałam :eviltong:

Posted

Agathee napisał(a):
Do Kielc mi troszkę daleko, jeżeli dobrze zrozumiałam :eviltong:

dobrze zrozumiałaś :diabloti:

Linssi napisał(a):
Ewelinka ma jeszcze drugi aparat, z ktrego nie chce skorzytac bo jest burzuj rozbestwiony cudami techniki :diabloti::evil_lol::eviltong:

:mad:nakopie Ci następnym razem potworzyco :eviltong:
od starego złoma się odzwyczaiłam ..jest stanowczo za mały, nic nie widze na ekraniku :evil_lol: i nawet nie czuję że go trzymam w ręce :cool1:..ii nie wiem gdzie mam kabelka :razz:

bu i muszę wysłac mojego aparrata do wawy do serwisu mają go oblukać..jak zwykle jestem pechowa :diabloti:
jeśli cos zdarza się raz na milion to można być pewnym że przydarzy się to właśnie mi :loveu:

Posted

Kisses napisał(a):
Hej Wam :multi:

co tam u Was? :razz:

hej Wombaciątka :cool3::cool3:
a u nas prawie wszystko ok, śpimy do ...8 :evil_lol:w porywach do 7 :diabloti: wypoczywamy, Spajuszka praży się na słońcu na balkonie jak pogoda pozwala, aa i dziś się na mnie obraził, bo złą pańcia wykąpała psa śmierdziela.. :shake:

border_collie&westie napisał(a):
Ojoj, jak dawno nie byłam...

Dawać fotki :diabloti:

taka jestem dobra, że wyciągnęłam starego złoma i zrobiłam kilka fotek o :loveu:

idź precz, :mad: kobieto tu się śpi!

czego tu? :diabloti:

coś jeszcze chcesz?

no to tyle styka :razz:

mojego aparata canonka, mam wysłać do serwisu do wawy...już se nawet elegancko zapakowałam wszystko...tylko teraz paczka nabiera mocy, :diabloti: aż znajdę w sobie wewnętrzna siłę do zawleczenia jej do kuriera :p

Posted

Dzwonie do TOZu.
1. Jak mogłaś psa umyć? Co ty sobie wyobrażasz? wiesz, co on przeżywa?! :diabloti:
2. Nękasz go aparatem, a to bardzo nie ładnie :shake: Meczysz zwierzęta!

Jak ta paczka tak mocy ponabiera to się aparat sam, bum cyk cyk, naprawi, przerobi i wyjdzie lustro, jak otworzysz :loveu:

Posted

Kisses napisał(a):
Dzwonie do TOZu.
1. Jak mogłaś psa umyć? Co ty sobie wyobrażasz? wiesz, co on przeżywa?! :diabloti:
2. Nękasz go aparatem, a to bardzo nie ładnie :shake: Meczysz zwierzęta!

Jak ta paczka tak mocy ponabiera to się aparat sam, bum cyk cyk, naprawi, przerobi i wyjdzie lustro, jak otworzysz :loveu:

wiem jestem okrutna...dzisiaj jeszcze obudziłam go o 8 i byliśmy na dłuższym spacerze :shake: jak mogłam psu kazać tyle spacerować...

w sensie, że to cudownie zapakowane pudełeczko mam odpakować? w życiu... :evil_lol::evil_lol: 2 raz nie zapakuje :diabloti:

Agathee napisał(a):
Jak on śmiesznie z tą wystrzyżoną mordką wygląda teraz :loveu:

chłodniej mu, :cool3: no i na żywo wygląda ładniej ..tylko ja zdjęć nie umiem robić.

bianka19 napisał(a):

dziękujem ;)

saga_86 napisał(a):
Jakiś taki inny jest teraz Spajuś:lol:
Patrząc na jego miny domyślam się że nowa fryzura raczej nie przypadła mu do gustu:eviltong:

jemu się podoba, chodzi teraz taki dumny na spacerach :diabloti:
ale nie podobało mu się ze pancia go nęka z aparatem akurat jak on śpi i jeszcze każe mu pozować :evil_lol: