ewelinka_m Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Kashdog']No i ja się dołożę do życzeń STO LAT!:BIG: STO LAT! :BIG: :new-bday::new-bday::new-bday: dzięki Kasiu za życzneia :loveu: [quote name='Od-Nowa']oho... chciałam wpaść złożyć życzenia pierwsza a widzę,że na szarym końcu :diabloti: Ewelinko kochana - kończ szkołę, zakochaj się, znajdź pracę swych marzeń, kontynuuj i rozwijaj swoje pasje, przyjaciół miej w koło sporo i niech uśmiech zawsze na Twojej twarzy gości - tego życzymy Ci bardzo całą bandą :calus::new-bday::BIG::laola: dzięki wielkie cała bando :diabloti: :buzi: [quote name='Inkaa']Wszystkiego naj, naj, naj, naj kochana!! :multi::multi: dziękuje!!! :buzi: u nas wszystko ok, już mamy prawie wolne..we wtorek ostatni raz do szkoły :diabloti: więc wreszcie bedzie trochę czasu, żeby pójść na długi spacer z aparatem :evil_lol: (Saga :cool3::cool3:) choć jeszcze wiele zaległych fot czeka na wstawienie... a wczoraj w nocy, znowu byłam na maratonie filmowym, tym razem leciały horrory :loveu: jednak nie ma to jak spedzić noc w kinie..hehe idziemy na spacer...a potem odespać :diabloti: dobranoc, tak se śpimy Quote
ewelinka_m Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 jutro jak tylko pogoda dopisze idziemy razem z Sagami na spacerek :loveu: prosimy o kciuki za pogodę pięęękną :diabloti: Quote
kajkoowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja trzymam kciuki cały czas, a szczególnie za jutrzejsza pogodę. Rozstawili się już z karuzelami i napewno bedzie padfało :evil_lol: Kciuki za Waszą pogodę :D Quote
saga_86 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Buu, zdjęciów nie wkleja:placz:Podobno brzydko wyszły:mad: Wklejać, wklejać bo taki fajny psacerek był:lol: Tylko naskarżę, że uściski od Tanii nie przekazane:shake: Quote
ewelinka_m Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 nooo to jestem :diabloti: Kaja- kciuki się przydały...w czasie spaceru pogoda była rewelka :loveu: gorzej było jak wracaliśmy..spotkała nas ogromna burza, więc wszyscy wróciliśmy od stóp do głów mokrzy :diabloti: westiee-dziękujem ;) saga-wklejam już wklejam proszę nie marudzić bo wcale nie dam :eviltong: Tak jak wyżej pisałam podczas spaceru z Sagami pogoda była super...czasami aż za bardzo bo upał był straszny..więc szukaliśmy czegokolwiek z wodą coby psy się ochłodziły...dla psów oczywiście picie było..a ludziowe nie wzięte :evil_lol: ukradliśmy Sadze jedną zabawkę, w której Spaiki się zakochał.. i oddać jej nie chciał :loveu: nosi ją teraz ciągle w pysku szczęśliwy. w drodze powrotnej spotkaliśmy moje koleżanki i ...psa który się błąkał w okolicy od ranka..długo nie myślałyśmy..mimo, że deszcz był okrutny rzuciłyśmy się, żeby go złapać..po kilku próbach udało się :p psinka dostała teraz imię Karmelek i wszystko jest na dobrej drodze, żeby został na stałe u koleżanki. foteczki wrzucę też :cool3: reszta później...bo mi się obiad spali :eviltong: Quote
Bzikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 To jedz ten obiad i wracaj ze zdjęciami :lol: A to zdjęcie które wrzuciłaś - super! :loveu: Świetny szalony wzrok Spaikowskiego :loveu: Quote
ewelinka_m Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 no to jestem :diabloti: Bzikowa-tak to jest właśnie szalony pies :evil_lol: nie mam pojęcia po kim to ma :razz: to lecim z fotkami. rzuć,rzuć! Sagusia :loveu: tak się normalny pies relaksuje :diabloti: przerwa na wodopój Quote
ewelinka_m Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 każdy chłodzi się na swój sposób...:cool3: niektórzy preferowali kąpiele błotne:diabloti: do czasu rzecz jasna :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Hihi woda - czyli Spaiki w swoim żywiole :lol::loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_2282.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 :diabloti: -rzucasz? a może by tak skoczyć i popływać? :hmmmm: reszta jutro lecimy na spacer Quote
saga_86 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Widać, że specjalnie mówiła że zdjęcia nieładne:mad: Chciała żeby jej komplementy prawić:lol: To drugie zdjęcie z relaksem Sagi zabójcze, mój kochany wsiowy burek:loveu: Quote
kajkoowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Super zdjęcia :loveu: Saga relaksuje się jak mój dog :loveu: Quote
betel Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_2307.jpg- no tu ze Spaikusia prawdziwy morusek, a jak on ładnie pływa!!!:lol: Pozdrowienia dla Was:loveu: Quote
brjagata Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 On tak cudownie wygląda jak pływa :lol: A biały pies podczas kąpieli błotnej, mmm... piękny widok :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Bzikowa- tiaaa woda, bez niej spacer nie jest fajny :diabloti: szkoda tylko, że woda pod prysznicem też mu się tak nie podoba :lol: saga_86- jaki tam burek :mad: iii są nie ładne..bo nadal nie mam kiedy przeczytać instrukcji i dowiedzieć się o funkcjach jakie istnieją w tym aparacie :evil_lol: Kaja10014 dziękujemy betel- strasznie miło Cię widzieć u nas znowu betelku, wpadaj częśćiej ;) Agathee- ooo tak kąpiele błotne, zwłaszcza jak w pobliżu nie ma czystej wody :cool3: co to się tam dzieje? te biały choć zobacz :eviltong: ee wolę popływać :diabloti: szczur :evil_lol: 3xS :loveu: Quote
ewelinka_m Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 co jeszcze masz? biegnę do Ciebie pańciuchaaa :multi: Quote
ewelinka_m Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 ii kolejny zbiornik wodny :evil_lol: z którego Spaiki wyjść nie chciał...chłopaczyna powariował i pływał se w najlepsze, na środeczku, od brzegu do bzregu, a ja umierałam ze strachu po jednej stronie..już się do wody pakowałam..musiałyśmy go na siłę za fraki wyciagać :mad: Quote
ewelinka_m Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 podczas gdy inni zajęci są pływaniem inni... udają niewiniątko :diabloti: kradnąc smakołyki z torby :evil_lol: idziemy na spacer...reszta jutro :diabloti: Quote
saga_86 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nawet te kradzieże udokumentowałaś:oops: Oj jak mi było wstyd za tego głodomora:mad: Psiaki cały spacer biegały za nieswoimi zabawkami, Saga za Spajusiową a Spajki za Sagową:lol: Cudze jednak najlepsze:diabloti: I nie żadne 3 S, tylko Saga Ola Spajki- SOS:P Fajnyy był spacerek, super się zdjęcia teraz ogląda! Quote
ewelinka_m Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 brała co się psu należało :diabloti: właśnie że 3 x S :eviltong: Saga x2 i Spaikosław o! :cool1: a w drodze powrotnej napotkaliśmy takie fajowe pola:loveu: Quote
Recommended Posts