Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tasza ale radość, super Was tu widziec!!! :multi::multi:
do zobaczyska!!

Bzikowa jedziemy jutro z 2 psiakami do nowych domków :evil_lol:

a spaiki na mnie wielce obrażony...nocuje u mnie szczeniak...obraził się jak ta pańcia mogła przynieść 2 psa :diabloti:

Posted

Bzikowa mówisz i masz :diabloti::diabloti: :diabloti:

kilka fotek Ziutencji, jak u nas nocowała :evil_lol::evil_lol:
jeszcze na zdjęciach w pokoju remonotowo..ale na szczęście jest już po remoncie...teraz tylko czeka mnie najgorsze...sprzątanie..ścieranie, układanie :smhair2:..zbieram się do tego od 2 dni..ale ciągle nie mam kiedy :evil_lol: dlatego przyszłam odpocząć przy komputerze o! :razz:

Spaiki oczywiście ją totalnie olał...i był wielce urażony, że jakiś obcy PIES :crazyeye: raczy chodzić po JEGO podłodze, po JEGO legowisku a na dodatek spać w JEGO łóżku pańci :cool3:

-nie chce się bawić? :-(

a może jednak? :cool3:

jak remont się skończył..chciałam wziąć wybiegać psa, a pogoda totalnie beznadziejna...ciągle leje :mad:i na dłuższy spacer z aparatem nie możemy się wybrać :-(

Posted

Ależ Ty wredna pańcia jesteś, kunkurencje dla Spaikiego przyprowadzasz! :mad: Fajna sunia :) :loveu: Co do remontu to ja to będę przeżywała na początku lipca....
Pzdr.

Posted

Przepraszam za offa, ale sytuacja dramatyczna, zajrzyjcie proszę. Likwidacja psiego azylu Stowarzyszenia Obrona Zwierząt - 27 psów do ewakuacji - mamy kilka dni. Może ktoś może zaoferować jakiś tymczas, prosimy :placz::

http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedrzejow-swietokrzyskie-27-psow-czeka-eksmisja-schron-w-dyminach-106655/

I cegiełkowe allegro:
LIKWIDACJA psiego AZYLU - EKSMISJA 27 psów-POMOCY (649185519) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Bzikowa- wieczorem już było ok, a z samego rana rozpaczał, że wychodzę bez niego więc i jemu o 6 rano się spacerek trafił :evil_lol:

Kaska- remont na szczęście skończony, posprzątałam też...porządek i tak przetrwa pewnie krótko :diabloti:

Kaja10014- witamy i zapraszamy częściej :eviltong: wymiziane.

żeby nie było, że aparat jest a zdjęć nie wstawiam :evil_lol: kilka fotek jeszcze z wrocławia, siakieś widoczki:

Lirut :loveu:

Tajga

Posted

tasza1 napisał(a):
Ewelinko, mam nadzieję, że dobrze pamiętam :loveu:
:new-bday: :tort:
Wszystkiego Naj !!!!!!
całusy od naszej trójki :B-fly::B-fly::B-fly:

Hi, hi w razie czego nie będzie na mnie, że wydałam :evil_lol:

Posted

My się przyłączamy!!! :loveu::multi:

Sto lat Ewelinko!
Spełnienia marzeń! :new-bday:Radości!:BIG:Szczęścia!:tort: I takie tam :lol:
Pociechy ze Spaikusia i Twoich wszystkich schroniskowych podpiecznych :loveu::painting:

A także....:knuje:

...udanej matury :evilbat:

no to pa :eviltong:

Posted

SToo lat, stoo lat niech żyje żyje Nam!
Życzę Ci radości, dobrze ukończonej szkoły, pociechy ze swojego białego stwora i wszystkiego o czym tylko zamarzysz:BIG::new-bday::tort::laola::popcorn:

Posted

noo prosz, prosz co za imprezka :diabloti:

kaskaSz- słońce jest super! a jak się można jeszcze wygrzewać...to już w ogóle, pies by siedział na balkonie cały dzień :razz:

Tasza- dziękuje Wam za pamięć :buzi:
Eliza również dziękuje, za śpiewy/:evil_lol:/ i pamięć :buzi:
Linssi- oho jeszcze raz dziękuje :buzi:
Bzikowa- dziękuje:buzi:, a tego ostatniego...to mam nadzieję, że za rok tak będzie :diabloti: a jak nie to złożę reklamacje, :eviltong:
Kaska- jeszcze raz dzięki :buzi:
Kaja- dziękujem :buzi:

:knajpa::popcorn: :diabloti:

Posted

oho... chciałam wpaść złożyć życzenia pierwsza a widzę,że na szarym końcu :diabloti:
Ewelinko kochana - kończ szkołę, zakochaj się, znajdź pracę swych marzeń, kontynuuj i rozwijaj swoje pasje, przyjaciół miej w koło sporo i niech uśmiech zawsze na Twojej twarzy gości - tego życzymy Ci bardzo całą bandą
:calus::new-bday::BIG::laola: