Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:aaaaaaaaaaaaaa przyszedł mi dziś nowy aparacik :loveu:
strasznie się cieszę, ha! wreszcie się doczekałam :diabloti: muszę zaraz pojechać po kartę pamięci...i się zapoznamy z canonkiem bliżej :evil_lol:

border_collie&westie- dziękuuuujemy :loveu:

Bzikowa-no i jak Wam poszło?? trudna była ta biologia? też chyba za rok planuje ją zdać, ale jeszcze pomyśle :hmmmm: chemia mi się nie podoba :diabloti:
zapraszamy!! u nas mnóstwo fajnych zbiorniczków do pływania więc jest gdzie się uczyć :cool3: no a łóżko też mam zaraz przy oknie :lol:

Agathee- taak, w efekcie się nic nie nauczyłam, haha...tzn jak zajrzałam to zwątpiłam i najpierw zadzwoniłam do nowego domku jednego z psiaków a potem włączyłam film ..

Linssi- o to to!! jak pies śpi na książkach, to za nic nie można mu przeszkadzać i że jeszcze się uczyć...phi

Aali-bo Spaiki jest megauzdolniony :diabloti: w każdej dziedzinie jest miszczem :loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to super. Cieszymy się i czekamy na mnóstwo zdjęć białasa :p Nam się może nowy obiektyw trafi to też będziemy cykać i cykać :loveu: muszę mieć dłuższy, żeby do wariującej B. ''dosięgnąć'' :cool3:

ewelinka_m napisał(a):
Agathee- taak, w efekcie się nic nie nauczyłam, haha...tzn jak zajrzałam to zwątpiłam i najpierw zadzwoniłam do nowego domku jednego z psiaków a potem włączyłam film ..

Taak, mi się takie zachowanie co raz częściej zdarza :oops: ;) hehe.

Pozdrawiam i nie mogę sie doczekać spotkania! :evil_lol:

Posted

Witanko! Canon- dobry wybór. Nie piszę, że czekam na dużo zdjęć, bo sama przy nowym aparacie nie dawałam. :evil_lol: No, ale poprosić zawsze można ;) Spaiki wodny psiak :loveu: Wymiziaj go.
Pzdr.

Posted

Agathee - ja też się doczekać nie mogę...a to już coraz bliżej ;)

a nowy aparat-fajny :diabloti: narazie jesteśmy na etapie poznawania się...zdjęcia owszem robię tyle,że biały rzadko się trafia :evil_lol:
ale jutro jedziemy na wycieczkę to coś porobię:cool3:

Posted

i weź tu człowieku oprzyj się takiemu spojrzeniu :eviltong: jak stanie takie cielątko i spojrzy :loveu::loveu:

kilka z dziś na zachęte :diabloti:

bo my biegać uwielbiamy...

Posted

Aleście się przed ciotką ukryli, że dopiero teraz Was znalazłam :mad:

Spaiki strasznie jest radosny a dzięki niemu cała galeria , takie ma uśmiechnięte pysio :loveu:

Puszek przepiękny :loveu:

Gratulujemy nowego apartau ;)

Posted

Rudzia- ależ miło jest Was tu widzieć! :multi: strasznie się cieszę, że dotarliście do nas.
a z aparatu się bardzo cieszę, tylko jeszcze muszę go do końca rozszyfrować...szkoda tylko, że czasu na wszystko brakuje, ale kiedyś nad nim przysiądę :evil_lol:

dziękuje wszystkim gościom za odwiedziny ;)

Posted

Gratuluję nowego sprzęciku ;) Ja sama zastanawiam się nad kupnem nowego, ale nie mam pojęcia jaki wybrać :roll:
Zdjęcie- super, czekam na więcej :cool3:

Posted

Kashdog - ja zastanawiałam się tylko :hmmmm: Taniu od ilu ja Ci trułam? pół roku? :evil_lol::evil_lol: i przeglądałam setki, tysięcy modeli najróżniejszych...najgorsze jest to, że jest za duży wybór, bo człowiek się zdecydować nie może :razz:
a jak już się zdecydowałam to...albo tam gdzie chciałam kupić, brakowało tego akurat modelu..albo zmieniałam zdanie ...
ale nareszcie mam to za sobą..bo chyba bym zwariowała do reszty :eviltong:

a zdjęcia-kiedyś tam beda :diabloti:

Posted

ja zastanawiałam się tylko :hmmmm: Taniu od ilu ja Ci trułam? pół roku? :evil_lol::evil_lol: i przeglądałam setki, tysięcy modeli najróżniejszych...najgorsze jest to, że jest za duży wybór, bo człowiek się zdecydować nie może :razz:
a jak już się zdecydowałam to...albo tam gdzie chciałam kupić, brakowało tego akurat modelu..albo zmieniałam zdanie ...
ale nareszcie mam to za sobą..bo chyba bym zwariowała do reszty :eviltong:

i ja też się cieszę,że już go wybrałaś, kupiłaś i masz
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zmieniłabym numery kontaktowe niedługo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:mad: Tania wiesz, że teraz to Ci osobiscie nakopę?? :evil_lol::evil_lol:

w ogóle teraz mam w domu remont...więc wybaczcie,że zdjęć nowych niet...
ale na aparatu rozkminienie też czasu brak.

no i wszystko pływa w kurzu :diabloti:w pokoju zostało mi praktycznie łóżko..

aa nie chwaliłam się jutro wyjeżdżam do wrocławia, więc przez 2 dni mnie nie będzie...

pobudka o 6...:loveu: i tak dobrze, wcześniej miało byc o 4 :lol:

Posted

a ja tyle czasu w nieświadomości, że tu takie cudo prezentowane :oops::oops::oops:
piękny białasek :loveu:
no to widzimy się jutro u nas :multi::multi::multi: