ewelinka_m Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:aaaaaaaaaaaaaa przyszedł mi dziś nowy aparacik :loveu: strasznie się cieszę, ha! wreszcie się doczekałam :diabloti: muszę zaraz pojechać po kartę pamięci...i się zapoznamy z canonkiem bliżej :evil_lol: border_collie&westie- dziękuuuujemy :loveu: Bzikowa-no i jak Wam poszło?? trudna była ta biologia? też chyba za rok planuje ją zdać, ale jeszcze pomyśle :hmmmm: chemia mi się nie podoba :diabloti: zapraszamy!! u nas mnóstwo fajnych zbiorniczków do pływania więc jest gdzie się uczyć :cool3: no a łóżko też mam zaraz przy oknie :lol: Agathee- taak, w efekcie się nic nie nauczyłam, haha...tzn jak zajrzałam to zwątpiłam i najpierw zadzwoniłam do nowego domku jednego z psiaków a potem włączyłam film .. Linssi- o to to!! jak pies śpi na książkach, to za nic nie można mu przeszkadzać i że jeszcze się uczyć...phi Aali-bo Spaiki jest megauzdolniony :diabloti: w każdej dziedzinie jest miszczem :loveu: Quote
ewelinka_m Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Inkaa napisał(a):Nie jestem na bierząco, jaki aparacik? :oops: canon sx 10 :eviltong: Quote
saga_86 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 To teraz czekamy na setki, tysiące, miliardy zdjęciów:evil_lol: Quote
brjagata Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 No to super. Cieszymy się i czekamy na mnóstwo zdjęć białasa :p Nam się może nowy obiektyw trafi to też będziemy cykać i cykać :loveu: muszę mieć dłuższy, żeby do wariującej B. ''dosięgnąć'' :cool3: ewelinka_m napisał(a):Agathee- taak, w efekcie się nic nie nauczyłam, haha...tzn jak zajrzałam to zwątpiłam i najpierw zadzwoniłam do nowego domku jednego z psiaków a potem włączyłam film .. Taak, mi się takie zachowanie co raz częściej zdarza :oops: ;) hehe. Pozdrawiam i nie mogę sie doczekać spotkania! :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Witanko! Canon- dobry wybór. Nie piszę, że czekam na dużo zdjęć, bo sama przy nowym aparacie nie dawałam. :evil_lol: No, ale poprosić zawsze można ;) Spaiki wodny psiak :loveu: Wymiziaj go. Pzdr. Quote
Shaunell Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Jeśli masz nowy aparat to porób nim fotki, a nie się obijasz :mad: Quote
ewelinka_m Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Agathee - ja też się doczekać nie mogę...a to już coraz bliżej ;) a nowy aparat-fajny :diabloti: narazie jesteśmy na etapie poznawania się...zdjęcia owszem robię tyle,że biały rzadko się trafia :evil_lol: ale jutro jedziemy na wycieczkę to coś porobię:cool3: Quote
ewelinka_m Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 znalazłam z nowego...takie o :diabloti: Quote
Kisses Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Bzikowa napisał(a):o lol, oczy jak kot ze shreka :evil_lol::-o Ty, faktycznie :crazyeye: Jakie kochane :loveu: Quote
brjagata Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Bzikowa napisał(a):o lol, oczy jak kot ze shreka :evil_lol::-o Dokładnie! :cool3: Świetne foto :loveu::loveu: Quote
Kuba P Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Moja sunia też ma takie spojrzenie jak coś narozrabia:diabloti: Quote
ewelinka_m Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 i weź tu człowieku oprzyj się takiemu spojrzeniu :eviltong: jak stanie takie cielątko i spojrzy :loveu::loveu: kilka z dziś na zachęte :diabloti: bo my biegać uwielbiamy... Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Aleście się przed ciotką ukryli, że dopiero teraz Was znalazłam :mad: Spaiki strasznie jest radosny a dzięki niemu cała galeria , takie ma uśmiechnięte pysio :loveu: Puszek przepiękny :loveu: Gratulujemy nowego apartau ;) Quote
ewelinka_m Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Rudzia- ależ miło jest Was tu widzieć! :multi: strasznie się cieszę, że dotarliście do nas. a z aparatu się bardzo cieszę, tylko jeszcze muszę go do końca rozszyfrować...szkoda tylko, że czasu na wszystko brakuje, ale kiedyś nad nim przysiądę :evil_lol: dziękuje wszystkim gościom za odwiedziny ;) Quote
Kashdog Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Gratuluję nowego sprzęciku ;) Ja sama zastanawiam się nad kupnem nowego, ale nie mam pojęcia jaki wybrać :roll: Zdjęcie- super, czekam na więcej :cool3: Quote
ewelinka_m Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Kashdog - ja zastanawiałam się tylko :hmmmm: Taniu od ilu ja Ci trułam? pół roku? :evil_lol::evil_lol: i przeglądałam setki, tysięcy modeli najróżniejszych...najgorsze jest to, że jest za duży wybór, bo człowiek się zdecydować nie może :razz: a jak już się zdecydowałam to...albo tam gdzie chciałam kupić, brakowało tego akurat modelu..albo zmieniałam zdanie ... ale nareszcie mam to za sobą..bo chyba bym zwariowała do reszty :eviltong: a zdjęcia-kiedyś tam beda :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ja zastanawiałam się tylko :hmmmm: Taniu od ilu ja Ci trułam? pół roku? :evil_lol::evil_lol: i przeglądałam setki, tysięcy modeli najróżniejszych...najgorsze jest to, że jest za duży wybór, bo człowiek się zdecydować nie może :razz: a jak już się zdecydowałam to...albo tam gdzie chciałam kupić, brakowało tego akurat modelu..albo zmieniałam zdanie ... ale nareszcie mam to za sobą..bo chyba bym zwariowała do reszty :eviltong: i ja też się cieszę,że już go wybrałaś, kupiłaś i masz :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zmieniłabym numery kontaktowe niedługo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 :mad: Tania wiesz, że teraz to Ci osobiscie nakopę?? :evil_lol::evil_lol: w ogóle teraz mam w domu remont...więc wybaczcie,że zdjęć nowych niet... ale na aparatu rozkminienie też czasu brak. no i wszystko pływa w kurzu :diabloti:w pokoju zostało mi praktycznie łóżko.. aa nie chwaliłam się jutro wyjeżdżam do wrocławia, więc przez 2 dni mnie nie będzie... pobudka o 6...:loveu: i tak dobrze, wcześniej miało byc o 4 :lol: Quote
tasza1 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 a ja tyle czasu w nieświadomości, że tu takie cudo prezentowane :oops::oops::oops: piękny białasek :loveu: no to widzimy się jutro u nas :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts