kajkoowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Heej:hand: Świetne fotki:loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4494.jpg Nawet na trzech łapach don ciebie przybiegnie:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 transparenty już gotowe na tajną misję ??:p:lol: Quote
ewelinka_m Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Feigned']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4452.jpg ahahah to jest najlepsze :lol: to foch jest :diabloti: [quote name='Kashdog']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4494.jpg :loveu: Ciekawe czy polubi się z Fifką :razz: Ja też nie lubie siedzieć z dziećmi, wolę niańczyć psy :diabloti: ale musiało to śmiesznie wyglądać :evil_lol: Mam jeszcze jedno pytanie- kto był księdzem :cool3::evil_lol:? się zobaczy..:cool3: księdzem może być tylko jedna osoba.. [quote name='bianka19']Heej , śliczne fotki :loveu: a dziekujem :lol: [quote name='Linssi']No, Mataninator! Widze ze sie postaralas :cool3: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4425.jpg potwor z glebin? :evil_lol: zawsze się staram :diabloti: noo tak właśnie wyglądają potwory..nie wiedziałaś? :cool3: [quote name='Kaja10014']Heej:hand: Świetne fotki:loveu: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4494.jpg Nawet na trzech łapach don ciebie przybiegnie:diabloti: heej :loveu: do ukochanej pańci zawsze i wszędzie po każdym terenie trafi :loveu: [quote name='Od-Nowa']transparenty już gotowe na tajną misję ??:p:lol: eee :roll: powiedzmy,że hasła obmyślam :diabloti: Quote
Kisses Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4487.jpg Muszę to powiedzieć. Cudne pazury :evil_lol: A ta ostatnia fota jest z cyklu 'Kobieto odejdź, jak tu śpię'. No, chyba, że go nie wybudziałaś, to wtedy... 'Drap, Drap kobieto' :roll::diabloti: Quote
ewelinka_m Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Kisses']http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/IMG_4487.jpg Muszę to powiedzieć. Cudne pazury :evil_lol: A ta ostatnia fota jest z cyklu 'Kobieto odejdź, jak tu śpię'. No, chyba, że go nie wybudziałaś, to wtedy... 'Drap, Drap kobieto' :roll::diabloti: wcale nie cudne :diabloti: wiesz ile się umęczyłam,żeby to namalować :mad: :mdleje: bo ja to jestem ślepa i nie umiem nic prosto narysować :evil_lol: ale i tak już je zmyłam bo mi się znudziły i walnęłam całe na czarno :evil_lol: ale w każdym razie dziękuje :loveu: tiaaa tu psa zbudziłam .. tu też:diabloti: a jutro idziemy na superowy spacerek jak pogoda dopiszę, a mam nadzieję,że dopiszę!! więc trzymać kciuki za pogodę bo spacer i tak będzie świetny :cool3: Quote
Kisses Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ah nie ma za co :diabloti: oho, co to się szykuje? :razz: Quote
ewelinka_m Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Kisses napisał(a):ah nie ma za co :diabloti: oho, co to się szykuje? :razz: spacer się szykuje :eviltong: większą bandą tj. my z białym, Saga z Sagą :evil_lol::evil_lol: i Kashdog z Fifką :multi: Quote
Kisses Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Emm, jaka Saga? z Dogo? Saga200? :razz: Rozumiem, ze fotki będą? :lol: Quote
ewelinka_m Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Kisses napisał(a):Emm, jaka Saga? z Dogo? Saga200? :razz: Rozumiem, ze fotki będą? :lol: Saga_86 :eviltong: nie czytasz ojj nie czytasz dokładnie naszego wątku :mad::mad: byliśmy już na kilku wspólnych spacerach :cool3: noo pewnie,że będą ja biorę aparat dziewczyny też muszą:diabloti: Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 nooo proszę kto tu do nas zawitał :cool3::cool3: Karola :multi: melduję,że pogoda jest i za godzinę wyruszamy :lol: a ja uwaga :diabloti: zrobiłam ciasto z moją siostrą! haaa! ciekawe czy jadalne :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ewelinka_m napisał(a):nooo proszę kto tu do nas zawitał :cool3::cool3: Karola :multi: melduję,że pogoda jest i za godzinę wyruszamy :lol: a ja uwaga :diabloti: zrobiłam ciasto z moją siostrą! haaa! ciekawe czy jadalne :evil_lol: :p Też bym się może gdzieś z Nettem przeszła.. Ale nie, .. nie chce mi się :eviltong: A jakie? :razz: Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Karolina_Nett napisał(a)::p Też bym się może gdzieś z Nettem przeszła.. Ale nie, .. nie chce mi się :eviltong: A jakie? :razz: biedne Necisko :shake: :diabloti: ze śliwkami:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ewelinka_m napisał(a):biedne Necisko :shake: :diabloti: ze śliwkami:evil_lol: A tam Necisko.. Przeżyje :evil_lol: Ja też robiłam ostatnio śliwkowe ciasto jakieś, ale nie wiem jakie :P Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Karolina_Nett napisał(a):A tam Necisko.. Przeżyje :evil_lol: Ja też robiłam ostatnio śliwkowe ciasto jakieś, ale nie wiem jakie :P zjedliśmy ciasto...żyjemy więc jest dobrze :evil_lol: też nie wiem jakie...siakiś przepis z netu drukłam.. wróciliśmy ze spaceru..mam mnóstwo zdjeć, ale mi się zgrać nie chce :diabloti: Quote
Kashdog Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ewelinka_m napisał(a):zjedliśmy ciasto...żyjemy więc jest dobrze :evil_lol: też nie wiem jakie...siakiś przepis z netu drukłam.. wróciliśmy ze spaceru..mam mnóstwo zdjeć, ale mi się zgrać nie chce :diabloti: Dawaj te zdjęcia :mad::evil_lol: a nie mów, że ci się nie chce :cool1: Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Kashdog napisał(a):Dawaj te zdjęcia :mad::evil_lol: a nie mów, że ci się nie chce :cool1: dobra.dobra już idę przytachać aparat :eviltong: Quote
Kashdog Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ewelinka_m napisał(a):dobra.dobra już idę przytachać aparat :eviltong: To czekamy :evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 się fotki ładują...powywalałam część a i tak zostało 180 :vamp: w chwili oczekiwania na fotki se ukradnę z galerii Kashdog :loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 noo jeszcze coś napiszę :evil_lol::evil_lol: na spacerze było super! Spaiki się o dziwo!/bo u niego to rzadkość/ zakumplował z Fifką i ganiali razem :multi: dlatego też w sobotę leziemy na spacer :diabloti: dzięki za wspólny spaceros :multi: Fifi jest super, na początku trochę nieśmiała..ale później zwłaszcza w wodzie wstępuje w nią demon :diabloti: Quote
Kashdog Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Wracam z dworu, przychodzę, wchodzę na DGM z nadzieją, że będą jakieś fotki od Ciebie, a tu lipa, jak to mówi dzisiejsza młodzież :evil_lol::-D Taak, zgodzę się z tym, że Fifi to demon w wodzie :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 wstawię niespodziankę do Was zaraz. właśnie wróciłam ze spaceru...i dopiero teraz skończyły się linkowac :mad::mad: wszystko wrzucę jutro ;) Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 psia ekipa :p:p jutro cd :wink: Quote
Kashdog Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dziękujemy za prezentosa :cool3: I tu z naszej galerii trochę zdjęć Quote
Recommended Posts