Jump to content
Dogomania

Wild White West - Spaiki i..... Mataninator!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo, dawno tu nie byłam!

A jak fajnie, że Spaiki lubi wodę. Nie wiem czy Misia ją lubi, bo rzadko bywamy nad jeziorem czy jakimś innym zbiornikiem wodnym. Wiem tylko, że kąpieli w wannie nie lubi :eviltong:

Posted

Od-nowa- i po co takie kłamstwa pisać? :diabloti: jeszcze ktoś uwierzy :evil_lol:

Haniu -ale któżby lubił kąpiel w wannie? nawet sobie nie można porządnie popływać :p

a dziś z okazji matur(jakiż to fajny wynalazek :loveu:) miałam wolne, więc starczyło czasu na załatwienie wszystkich bzdur. Także grzecznie zgodnie z wezwaniem pomaszerowałam na szczepienie :look3:... oczywiście nasiedziałam się tam jak głupia ponad godzinę...przyłażą z tymi bachorami zdrowymi, wmawiają im choroby i normalny człowiek czas tylko traci :mad: no nawet jak im się nudzi w domu niech przyjdą..ale jeśli jedna osoba mająca wejść na sekundkę siedzi i nawija 30 min ...
oczywiście pani od igły patrzyła na mnie jak na wariatkę.ale przecież ja tylko grzecznie zapytałam, czy będzie bolało bo jak tak to wychodzę :cool1:
ale jak widac przeżyłam...teraz kurde wszyscy mi powinni usługiwać,a ja powinnam leżeć, a co! :evil_lol:

i kilka fotek z niedzielnego wypadu:
widoczek na jakąś rzeczkę

-rzucasz?

ii Taniucha specjalnie dla Ciebie, co to jest?:diabloti:

Posted

Fiks- dzięki za odwiedziny :loveu: też lubie te zdjęcia.

Haniu- bo tam już głęboko było to i psa nie widać :diabloti:

Aali bardzo się cieszę, że jesteście :multi:

Kuba- pogryzłam:diabloti:

Posted

Taniucha, ale takich zbiorniczków jest cała maaasa :diabloti: błotne kąpieliska tyż jak się poszuka to się wynajdzie :cool3:

Haniu- ciągle wodne, bo ciągle z tego samego spaceru...a nowych mi się wstawiać żadnych nie chce :cool1:

a podpis masz za duży max. może być 500x100

Posted

http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/zzzbw-1.jpg aaa:loveu:

Też miałam dziś taki widok tyle, że na książkach do biologii (jutroooo:placz:) :eviltong:
Najśmieszniejsze jest to, że mam łóżko przy oknie i jak coś mojego obronnego psa zaniepokoiło to się po łóżku rzucał do tegoż okna i deptał mi wszystkie książki, papiery i inne takie bardzo potrzebne mi materiały :lol: Chyba w ten sposób dobitnie powiedział mi co sądzi o tej całej maturze :evil_lol:

nie wiem czy już mówiłam, że wodne zdjęcia też piękne :loveu:, kiedyś do Was przyjedziemy to nauczysz mi Bza , że woda jest fajna! :lol: