ewelinka_m Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wreszcie się pojawiamy po wielu prośbach i groźbach :evil_lol: Długo oczekiwaną Spaikową galerię uważam za otwartą :grins: Biały potwór urodził się 30 kwietnia 2003 r. p.s Taniu dziękuje za pomysł na tytuł :buzi: Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 nooo to żeby było tak jak w porządnej galerii wrzucę zdjęcia :diabloti: ze spacerku z kiedyś tam :cool1: troszkę tak jakby wiatr był :cool3: Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Talia. napisał(a):Witam. Czekamy na fotk:loveu: ooo witamy pierwszego gościa!! :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mataninator ma galerie!!!!! no to się będzie działo!! :diabloti: a odwiedzających przestrzegam - nie dajcie się zwieść widokowi tego białego aniołka, ani nickowi właścicielki! Ta para to iście diabelski duet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 ii siakieś widoczki :razz: tj nasze tereny spacerowe Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Od-Nowa napisał(a):Mataninator ma galerie!!!!! no to się będzie działo!! :diabloti: a odwiedzających przestrzegam - nie dajcie się zwieść widokowi tego białego aniołka, ani nickowi właścicielki! Ta para to iście diabelski duet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oo Taniucha zawitała :buzi: iii coo mi tutaj takie brednie wypisujesz :mad: Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 taak wiem nie umiem robić zdjęć, ale czymś galerię trza zapchać :diabloti: Quote
Bzikowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Czy to prima aprilis przedwczesne ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewelinka ruszyła dupę swą i założyła Spakiemu galerię :loveu: Ile zdjęć! :multi: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/spaiki-zima%20wietrznia/DSC07818.jpg Spaiki przygotowuje się do zdobycia szczytu :eviltong: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/spaiki-zima%20wietrznia/DSC07893.jpg co to za różowość się tam czai na dole? :lol: Aha, i proszę mi tu natychmiast wyłożyć definicję i genezę słowa Mataninator! :hmmmm: Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 już do Ciebie biegnę...:loveu: Quote
Talia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 śliczna kulka! No i widoczki tez nieczego sobie:loveu: Quote
ewelinka_m Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='Bzikowa']Czy to prima aprilis przedwczesne ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewelinka ruszyła dupę swą i założyła Spakiemu galerię :loveu: Ile zdjęć! :multi: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/spaiki-zima%20wietrznia/DSC07818.jpg Spaiki przygotowuje się do zdobycia szczytu :eviltong: http://i730.photobucket.com/albums/ww310/ewelinka_m/spaiki-zima%20wietrznia/DSC07893.jpg co to za różowość się tam czai na dole? :lol: Aha, i proszę mi tu natychmiast wyłożyć definicję i genezę słowa Mataninator! :hmmmm: łohoho kto do nas zawitał :multi: tak ja również nie wierzę, że to zrobiłam :diabloti: a ta różowość to moja własna, osobista rękawiczka, którą to białe coś mi ukradło. Mataninator-:hmmmm: to zrodziło się w naszych głowach przy wycieczce do wrocławia to połączenie 2 jakże ważnych dla świata słów! Matanina (od nazwiska)+terminator! reszta zdjęć jutro lecimy na spacer Quote
ewelinka_m Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 :grins:przylazłam z nowymi zdjeciami! pańciucha leceeeee do ciebie :multi: na pewno tu coś jest pod tym śniegiem.. Quote
ewelinka_m Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 idziesz ? no to ja przyjdę do ciebie :eviltong: rzucaj, rzucaj :errrr: Quote
ewelinka_m Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 a jak pańcia nie patrzy trza jej zabrać rękawiczki :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 jak można robić zdjęcia, kiedy pies chce iść dalej? dawaj ją za buta :diabloti: może się ruszy :roll: a na koniec niespodzianka... to samo miejsce tyle, że latem :razz: Quote
Bzikowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ile zdjęć:crazyeye::loveu: Zazdroszczę pływającego psa! Bezik do wody sam z siebie wejdzie tylko bardzo płytko, a za mną trochę dalej ale też niechętnie... Może to kwestia tego, że on nad jakąkolwiek wodą jest raz czy 2 razy w roku i nigdy nie miał okazji się przekonać...:roll: Quote
Quore Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ale misiu! przesłodki psiak :) pozdrawiam Quote
Kuba P Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czerwony kapturek i biały wilk:evil_lol::eviltong: Quote
ewelinka_m Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Kuba P napisał(a):Czerwony kapturek i biały wilk:evil_lol::eviltong: :evil_lol::evil_lol: witamy w galerii nowych gości :loveu: Bzikowa-moje ubóstwia wodę, jak jesteśmy, a na szczęście mamy 10 min od domu,siedzi tam godzinami,muszę go wyciągać siłą:roll: Quote
betel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No cóż , ja mało spostrzegawcza jestem i dopiero dziś zauważyłam ,że Ewelinka dała sie namówić i postanowiła zaprezentowac nam swojego ślicznego pupila.:loveu: Wątek wrzucony do ulubionych , będę do Was zaglądać Ps. Zdjęcia bardzo ładne , nie narzekaj. Pozdrowionka Quote
Od-Nowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Eweliniuch już niedługo zadziwi nas nowym sprzętem i wspaniałymi zdjęciami :cool3: Quote
Recommended Posts