hanek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zabrany ze schroniska w Olkuszu 25 lutego. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów w Katowicach (23 zł/doba) - bardzo prosimy o wsparcie! Laki to radosny, przyjazny psiak, nie wygląda na chorego. Ma góra 2 lata, tak po ząbkach i wyglądzie. Siadał "na smakołyka", wydaje się być pojętny. Po wyprowadzeniu z boksów "kwarantanny" baaaardzo długo sikał, zapewne nie chciał brudzić klatki w której przebywał. Super grzeczny w samochodzie, bardzo spokojny. Zero niepokoju czy choroby lokomocyjnej. I chyba nic więcej nie potrafię o nim powiedzieć, Ada-jeje uzupełni. Po wyprowadzeniu z boksów: Quote
Ada-jeje Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Przepiekna slodka morda, oprocz obciecia diamentow, psu nie potrzebna zadna obserwacja ani tez sosjalizacja, jest tez dosc wychudzony, ale na regularnym karmieniu zapewnie szybko wroci do normy. Koty owszem interesuja go i w hoteliku jak je zobaczyl od razu zaczal je obszczekiwac, ale wedlug mnie mozna go nauczyc zycia z kotem pod jednym dachem, trzeba jednak nad tym troche popracowac. Quote
Jade_Natalia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Potrzebuje ogłoszeń, czy trzeba jeszcze zaczekać, by dowiedzieć się więcej o jego charakterze? Quote
Ada-jeje Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mozna go od razu oglaszac tylko w ogloszeniu zaznaczyc, warunkiem adopcji podpisanie umowy, tel. kontaktowy moj. Quote
Jade_Natalia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Jestem w trakcie ogłaszania;) tekst dałam ze strony. Quote
IKA & SONIA Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Allegro dla Lakiego: LAKI mix Amstaffa uratowany ze schronu szuka domu (567309664) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Jade_Natalia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ogłoszenia: ;) www.bono-polska.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.wegetarianie.pl www.gielda.bai.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.autogielda.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.anonseogloszenia.pl www.najpewniej.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.vendito.pl www.e-zwierzak.pl www.twoje-ogloszenia.pl www.poszukiwane.pl www.adpedia.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tablica.com www.pchlitarg.info.pl www.ogloszenia.infoweb.pl www.neeon.pl Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org www.ogloszenia.szukanie.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.ogloszenia.adverts.pl www.zwierzeta.low.pl www.czworonogi.eu www.drobny.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl Quote
Ada-jeje Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zadzwonie jutro i zapytam, choc prawde mowiac moglam zostawic tabletki na odrobaczenie, bo zawsze mam przy sobie.:oops: Quote
hanek Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Ale jesteście szybkie!:loveu: Ada-jeje, jak z odrobaczeniem Lakiego? I wogóle - czy do tego hoteliku zagląda wet? Quote
Weronikaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ada-jeje napisał(a):Mozna go od razu oglaszac tylko w ogloszeniu zaznaczyc, warunkiem adopcji podpisanie umowy, tel. kontaktowy moj. Ja zaraz go ogłoszę. :p Quote
Weronikaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ogłoszenia :) : - www.animalia.pl - www.petworld.pl - www.najpewniej.pl - www.ogloszenia.aleokazja.pl - www.darmobranie.pl - www.petsy.pl Quote
Jade_Natalia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Weronika, ale na tych stronkach Laki już jest:roll: Quote
Weronikaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jade_Natalia napisał(a):Weronika, ale na tych stronkach Laki już jest:roll: Kurcze. Ja niestety nie znam innych stron oprócz tych co ja ogłaszałam i tych, na których oglaszałaś ty. Ale przeciez nie zaszkodzi jak bedzie jeszcze raz. Quote
IKA & SONIA Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ja chcesz to ja Ci prześlę na skrzynkę spis stron. Quote
Weronikaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Ja chcesz to ja Ci prześlę na skrzynkę spis stron. O, bardzo Cię proszę, Kasiu. Jeśli możesz to wyślij mi też swój nr GG na PW :) Z góry dzięki ! Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :multi::multi::multi: Kochana Fiefiurka z jej TZ zgadzaja sie zabrac Lakiego na DT. Pinie szukamy transportu do Lublina. Quote
Weronikaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nieoceniona jest ta Fiefiurka :loveu: Już miałam wrzucać Lakiego na wątek transportowy, ale widzę, że Ada-jeje mnie wyprzedziła ;) Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Tak tylko teraz transportu pomozcie szuakc, bo ja do Warszawy moge go dowiezc, ale do Lublina to juz odpada bo jak na moje sily to za duzo km. Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Laki jest teraz w hotelu niedaleko Katowic w Szopienicach, cholernie drogi tan hotel, nawet dla fundacji po znizce 23 zl. za dobe. :mad::mad::mad: Quote
Ada-jeje Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Tak kuba to ten hotel, warunki sa tam naprawde superowe ale jak dla nas to za ta kase mozemy kilka psow uratowac. :angryy: A oprocz tego mniej pieniedzy wplywa anizeli wyplywa z konta. Quote
kuba123 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 czy to ten hotel z Zakładem Szkolenia Psów? Quote
kuba123 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 dla zainteresowanych http://www.hsmkorkus.com/index.html ooo udało się teraz się otwiera Quote
Recommended Posts