Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zabrany ze schroniska w Olkuszu 25 lutego. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów w Katowicach (23 zł/doba) - bardzo prosimy o wsparcie!

Laki to radosny, przyjazny psiak, nie wygląda na chorego. Ma góra 2 lata, tak po ząbkach i wyglądzie. Siadał "na smakołyka", wydaje się być pojętny. Po wyprowadzeniu z boksów "kwarantanny" baaaardzo długo sikał, zapewne nie chciał brudzić klatki w której przebywał.

Super grzeczny w samochodzie, bardzo spokojny. Zero niepokoju czy choroby lokomocyjnej. I chyba nic więcej nie potrafię o nim powiedzieć, Ada-jeje uzupełni.

Po wyprowadzeniu z boksów:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepiekna slodka morda, oprocz obciecia diamentow, psu nie potrzebna zadna obserwacja ani tez sosjalizacja, jest tez dosc wychudzony, ale na regularnym karmieniu zapewnie szybko wroci do normy. Koty owszem interesuja go i w hoteliku jak je zobaczyl od razu zaczal je obszczekiwac, ale wedlug mnie mozna go nauczyc zycia z kotem pod jednym dachem, trzeba jednak nad tym troche popracowac.

Posted

Jade_Natalia napisał(a):
Weronika, ale na tych stronkach Laki już jest:roll:

Kurcze. Ja niestety nie znam innych stron oprócz tych co ja ogłaszałam i tych, na których oglaszałaś ty.
Ale przeciez nie zaszkodzi jak bedzie jeszcze raz.

Posted

Tak kuba to ten hotel, warunki sa tam naprawde superowe ale jak dla nas to za ta kase mozemy kilka psow uratowac. :angryy: A oprocz tego mniej pieniedzy wplywa anizeli wyplywa z konta.