rOOn7 Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Witam, tylko się nie śmiejcie, poszukuje najchetniej w formacie mp3, wycia haszczaka / stadka haszczaków lub ostatecznie wilków. A na co mi to ??? A chcę spróbować nauczyć moje futerka wycia , bo bardzo mi tego brakuje :D Z góry wielkie dzieki w imieniu moim , psiaków i sąsiadów :evilbat: Quote
---------- Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Reine wyc nauczyla nasza corcia :D siadala przed nia i wyla a Reina szybko to zalapala :lol: chcesz pozyczyc? :wink: Nagranie raczej Ci nie pomoze, nasza jak uslyszy w TV wycie to tylko patrzy, ale nie wyje. Za to jak sie z nia rozmawia to daje popis :wink: Ona wyciem nas ochrzania - jak czas na spacer a my nie reagujemy na prosbe albo jak ja na dluzej zostawimy - nie wyje jak nas nie ma tylko jak wrocimy :D Quote
anyia Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 8) zapraszam na nauke wycia do nas, a moze ktos ma patent na oduczenie wycia:))))..... moje jak sie rozwyja np na bodzce dzwiekowe ( karetka) to sa nie do opanowania, nie zeby nam to jakos specjalnie przeszkadzalo bo sa wieksze ,,nieszczescia '' w zyciu, ale czekam tylko az w koncu straz miejska mnie odwiedzi, a wcale tego nie pragne :evil: a & malamuty Quote
rOOn7 Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 Remair , niestety nie posiadam w okolicy psiaka który umie wyć :( ZH dzieki ale nie chcę żeby mi psiaki wyły jak syrena policyjna. Chciałem podejść do tematu "naukowo" :lol: :wink: Chyba zostanie mi oddanie na trochę psiaków do Witka Płanety 8) na nauke wycia heheh Quote
---------- Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Remair , niestety nie posiadam w okolicy psiaka który umie wyć :( Ja mowilam o moim dziecku a nie o drugim psie :lol: jak nie masz dziecka to sprobuj sam - usiadz przed psami i wyj, w koncu odpowiedza :wink: albo moge Ci moja corcie pozyczyc, ona specjalizuje sie ostatnio w wyciu 8) Quote
rOOn7 Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 anyia dzieki za zaproszenie szkoda że tak daleko, a jak widać każdy ma inne problemy , ja bo nie wyją , Ty bo wyja :P ReiMar sorka, nie doczytałem , zdolną masz córcie, dziecko to mam tyle że nie małe i tylko ja mam ochote zawyć jak coś wymyśli :lol: Quote
sh_maniak Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Miałam kiedyś na kasecie nagrane wycie mojego psa i zawsze jak mu to właczałam zaczynał spiewać :D Teraz psy sobie wyją raz lub dwa razy dziennie same z siebie 8) A to o czym piszą moi przedmówcy to prawda, powyj troszke do psa i zaraz on tez zacznie :wink: Quote
Dan Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Witam, tylko się nie śmiejcie, poszukuje najchetniej w formacie mp3, wycia haszczaka / stadka haszczaków lub ostatecznie wilków. A na co mi to ??? A chcę spróbować nauczyć moje futerka wycia , bo bardzo mi tego brakuje :D Z góry wielkie dzieki w imieniu moim , psiaków i sąsiadów :evilbat: przywieź psiaki na zawody to też dobra szkoła :D Quote
rOOn7 Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 Dzieki za rady , dzisiaj wieczorkiem udziele psiakom pierwszej lekcji, nie mam talentu muzycznego ale może sobie poradzę. Na zawody się wybierałem do Świerklańca ale okazało sie że cały weekend będe w pracy :cry: Quote
Agnieszka_ Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 r00n7 ściągnij sobie mp3 wycia wilków ze strony http://www.wolfpark.org/wolfsounds.html Jak puszczam to mojemu Paco to zawsze siada przed komputerem i zaczyna pięknie wyć :lol: Quote
leszek Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Nie ma sprawy ;-) ponizej filmik z krotkiego kursu wycia :D po obejrzeniu i wysluchaniu z pewnoscia Twoje problemy sie skończą haha :P ... uprzedzam tylko, ze plik ma 12 MB ;-) w roli glownej nizej podpisany wraz z futrem oraz wyzej podpisana rowniez wraz z futrem ;-) http://scr.home.pl/wyjce/wyjce.avi PS mam nadzieje ze nie przeszkadza Ci, ze role glowna gra tam malamut a nie haszczak ;-) Quote
rOOn7 Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 Oj bardzo wam dziękuje, nagrania są super a filmik zaraz ściągne, dziekuję też w imieniu moich domowników bo nie wiem jak znieśli by mój pijacki :wink: głos, być może uchroniliście mnie przed jakimiś kontuzjami :lol: ps. ani troszke :D Quote
---------- Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 http://scr.home.pl/wyjce/wyjce.avi Gadula z tego malamutka :lol: Oczywiscie Reina jak zwykle wlepila dziob w monitor, bo pieski pokazywali :lol: i jak zwykle slowem sie nie odezwala :roll: dopoki nie przyszlo moje dziecko i nie zaczelo wyc 8) Quote
leszek Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 hihi :D no :D ... kiedyś tak nie mial ale jak już go odblokowało to wystarczy jedno krótkie auuu i zaczyyyyyna sie :angel: ... na filmiku kilerek i paco byly juz troche zmeczone bo przeszlismy parenascie km wiec trzeba je bylo troche zachecac ;-) Quote
agacia Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Wlasnie Azji puscilam wycie to tylko patrzyla sie w glosniki i tak smiesznie lepek przekrzywiala 8) Quote
leszek Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 bo to przecież samemu trzeba najpierw wyć ;-) zachęcić pieska :D Quote
rOOn7 Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 Moj młody to samo, był niezwykle pobudzony i zainteresowany i .... już układał pyszczek do wycia ale na tym się skończyło, a sunia olała to totalnie ale ona ma teraz "ciche dni". starałem sie nie przesadzić co by sie psiaki nie przyzwyczaiły do tych dzwięków. Jutro kontynuacja nauki wycia :) Quote
wiosna Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 r00n7, a na 'glos' szczekac potrafi ? jak zamierza wyc, to kaz mu szczeknac, to sie rozgada.. moje jak sie wszystkie rozwyja, to sie sasiadka wkurza ;p Quote
agacia Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Leszek Azja potrafi wyc,a najlepiej w niedziele z samego rana jak slyszy dzwony w kosciele o 7.30 :roll: Jakos o innych godzinach jej nie wzruszaja :wink: Wyje jak telefon dzwoni dlugo i budzik.I czasem jak chce z nia pogadac to tez wyje 8) Quote
leszek Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 To Ty ją musisz wysłać do mnie na nauki :D ... po 3 minutach będzie wyła jak wilk z Alaski w okresie zimowych łowów ;-) ... obiecuje! :D Quote
agacia Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Kto byl w Morsku ten wie,ze Azja potrafi wyc :wink: Na dowod tego mam gdzies fotke tylko musze ja znalezc 8) Quote
rOOn7 Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 r00n7, a na 'glos' szczekac potrafi ? jak zamierza wyc, to kaz mu szczeknac, to sie rozgada.. moje jak sie wszystkie rozwyja, to sie sasiadka wkurza ;p bardzo bardzo sporadycznie , najczęściej jest to takie raczej powarkiwanie na sunie jak razem "walczą", pierwszy raz dał głos na wystawie i przypominało to raczej ryk dinozaura. Ale Leszka nagranie okazało sie rewelacyjne !!! dziś rano młody zawył dwa razy, wyglądało to pieknie. Quote
agacia Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Znalazlam :D Oto fotka robiona przez Manu na zlocie w Morsku A na fotce nie kto inny tylko Azja :wink: Quote
Maja_D Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 rOOn7 Kiler jeszcze potrafi rewelacyjnie przecierać zaśnieżone szlaki. :wink: Co poniektórzy wiedzą, że nie każdy pies to potrafi. 8) Niektóre zamiast przecierać drążą tunele. :cry: Jak będziesz potrzebować nauczyciela to Ci go podeślemy. :P W ramach opłaty - masz obowiązek go żywić i wyprowadzać na długie zimowe spacery. :wink: Czas nauki, ok tygodnia. :lol: Nie traktuj tego, jak chęć pozbycia się psa. Może Twoje psy na nowo nauczą Kilera jak pies powinien jeść i jak rzucać się na miskę jedzenia. :lol: Bo biedak zapomniał. :roll: :wink: Quote
Recommended Posts