Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiecie, że ten żel w stresie to mało działa.....lepiej dać trochę wiecej niz odpowiedno albo za mało ( ale to moje zdanie)

Kurczę, jak jest tyle dziur, to lipa z lekka...czmychnie zanim zdazycie załowac: psi psi...:oops:

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łoj tam damy radę , ja myslę że po prostu dać jej żel ( tak jak Idusiek mówi) większą dawkę i poczekać na jej reakcje . jak zacznie sie słaniać na nogach to wtedy zadzialać . Na psi psi to nie bardzo przyjdzie , wezmę Pyzę ze sobą to może ją zwabimy jakoś.

Posted

Nie należy przesadzać ze zwiększaniem dawki Sedalinu. To może być bardzo niebezpieczne, dla psa oczywiście, takie opinie słyszałam.

Marlenko, czy Ty się w końcu skontaktowałaś z Elzą?

Posted

marlenka napisał(a):
Łoj tam damy radę , ja myslę że po prostu dać jej żel ( tak jak Idusiek mówi) większą dawkę i poczekać na jej reakcje . jak zacznie sie słaniać na nogach to wtedy zadzialać . Na psi psi to nie bardzo przyjdzie , wezmę Pyzę ze sobą to może ją zwabimy jakoś.

jezeli o szczeniaki chodzi, to ja tez wabiłam swoją na jej szczeniaki - i nie podeszła a potem nie chciała jeszcze przyjsc w ogole do swoich małych ..:shake:

no ale to są tylko takie moje doświadczenia a wiadomo, ze kazdy pies jest inny.

Posted

żabusia napisał(a):
Nie należy przesadzać ze zwiększaniem dawki Sedalinu. To może być bardzo niebezpieczne, dla psa oczywiście, takie opinie słyszałam.

Marlenko, czy Ty się w końcu skontaktowałaś z Elzą?

Tak dziś mi się udało do niej dodzwonić . Ale nic nowego się nie dowiedziałam tylko tyle żeby w spokoju odczekać 20 min do pół godziny aż zel zacznie działać i tyle. I żeby tego chwytaka użyć w ostateczności . Bo pies się moze zplątać .Dziś przywiozę klatkę w której ostatecznie będzie mogła sunia przebywać do czasu aż ją oswoję i bedzie mozna ją ciachać . oczywiście bede starała się ją zabierać na spacerki w miarę mozliwości .

Posted

Żeby nam się udało !!!!!!!!
A później będziemy się martwić , bo jak ją oswoje naucze na smyczy to ciężko ją będzie znowu puścic w chole.... szkoda będzie tylko mojego wysiłku i tego biednego psiaka.

Posted

to oswajamy ją? jeśli tak, to musimy być pewni, ze będziemy walczyć o dom dla niej dopóki go nie znajdzie. inaczej narażamy ja na niebezpieczeństwo. szukanie domu dla kropki to będzie wyzwanie. oswajanie zresztą też. czy jesteśmy w stanie płacic jej za hotel, jakby co?
to jest naprawdę ważna decyzja, tzreba to dobrze przemysleć.

Posted

Znowu posty przeskakują. Myślę, że przedyskutujemy to jutro podczas akcji. Najpierw ją złapmy. Jak już będziemy ją miały, to łatwiej będzie podjąć jakąś decyzję. Chodzi mi głównie o to, czy da się ją oswoić na tyle, żeby nadawała się do adopcji.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to oswajamy ją? jeśli tak, to musimy być pewni, ze będziemy walczyć o dom dla niej dopóki go nie znajdzie. inaczej narażamy ja na niebezpieczeństwo. szukanie domu dla kropki to będzie wyzwanie. oswajanie zresztą też. czy jesteśmy w stanie płacic jej za hotel, jakby co?
to jest naprawdę ważna decyzja, tzreba to dobrze przemysleć.

Zobaczymy jak nam jutro pójdzie . dziś Kropka nie dostanie nic do jedzenia . wczoraj była w stodole to znaczy ze przychodzi. I myslę że jutro przedyskutujemy .