Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marlenka napisał(a):
Ona chyba jakas nienormalna jest . Coś jej sie pod czachą powaliło i to zdrowo. Na smyczy ładnie łaziła , spacery miała dzień w dzień wycieczki samochodem to źle jej było , pełna micha , łóżko do spania . To se polepszyła idiotka , woli chyba spać na mokrej trawie i śmierdzieć jak skunsk:mad:

zaufanie takiego psa jak Kropka zdobywa się miesiącami o ile nie latami, to jest pies po przejściach i jej reakcje mogą być nieprzewidywalne. Fakt, że znowu uciekła pozostawię bez komentarza...

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fakt, że znowu uciekła pozostawię bez komentarza...[/quote]

Yana jeśli sie znasz tak na psach to wielokrotnie SBD prosiła o pomoc w socjalizacji , sory jak chcesz to ulzyj sobie bo ja nie mam sobie nic do zarzucenia , miałam obsrane ściany , obsikane i nikt tego nie komentował , mam 5 psów i 4 koty i dziecko , uciekła i tyle . Yana serdecznie zapraszam pomóż łapac bo prócz SBD i Donacji nikt z okolic sie nie zgłosił , do pomocy tylko każdy umie pisac . Mam nadzieję że wróci . A nie życze sobie tego typu komentarzy , bo mi ciśnienie juz skoczyło i naprawdę mam dosyć

Posted

marlenka napisał(a):
Fakt, że znowu uciekła pozostawię bez komentarza...

Yana jeśli sie znasz tak na psach to wielokrotnie SBD prosiła o pomoc w socjalizacji , sory jak chcesz to ulzyj sobie bo ja nie mam sobie nic do zarzucenia , miałam obsrane ściany , obsikane i nikt tego nie komentował , mam 5 psów i 4 koty i dziecko , uciekła i tyle . Yana serdecznie zapraszam pomóż łapac bo prócz SBD i Donacji nikt z okolic sie nie zgłosił , do pomocy tylko każdy umie pisac . Mam nadzieję że wróci . A nie życze sobie tego typu komentarzy , bo mi ciśnienie juz skoczyło i naprawdę mam dosyć

uwierz, że gdybym mieszkała bliżej napewno bym pomogła, ale to trochę za daleko, żeby dojeżdżać i zajmować się Kropką. Zajmuję się potrzebującymi psami w mojej okolicy. Nie neguję, że wiele zrobiłaś dla Kropki. I wcale nie probuję sobie ulżyć, jedynie martwię się co będzie z Kropką

Posted

Yana napisał(a):

uwierz, że gdybym mieszkała bliżej napewno bym pomogła, ale to trochę za daleko, żeby dojeżdżać i zajmować się Kropką. Zajmuję się potrzebującymi psami w mojej okolicy. Nie neguję, że wiele zrobiłaś dla Kropki. I wcale nie probuję sobie ulżyć, jedynie martwię się co będzie z Kropką

Yana przepraszam może mnie poniosło , ale dzis po prostu straciłam siły i nadzieję że mozna pomóc jakiemuś psu. Straciłam siły , zapał tylko mi chęc jeszcze pozostała . Może nie powinnm tak na Ciebie naskakiwać , ale sytuacja mnie w dniu dzisiejszym przerosła. Ja naprawdę nie wiem któredy Kropa zwiała. Zmówiłam siatkę za która zapłaciłam 200 zł zeby mi nie nawiewała mój TZ 3 dni sie siłował żeby ją naciągac i łatac dziury i wczoraj znowu cały dzień zamiast odpoczywać ściągał siatkę i klał mnie pod nosem żeby ta idiotka miała jak wrócić . Ja nawet nie widziałam jak ona pryska z domu, wybiegliśmy bo moje sunie gryzły Zuzię ( ma trochę pocharataną łapę ) i zaraz byłam w domu to trwało 2 minuty jak Kropy juz nie było . Brama zamknięta , siatka szczelna , cholera wie jak ona wylazła . A myślisz że mi nie zalezy na niej ???? Nie po to demolowała mi dom żeby teraz znowu się wałęsać po ulicy. Jak w nocy psy szczekną to ja na nogi i do okna, naprawdę tyle miesięcy u mnie była ze już się zastanawialiśmy czy nie zostanie u nas , a tutaj takie coś . Sory ale naprawdę juz nie mam siły .

• 2 weeks later...
Posted

koło mnie w rowie lezy jakiś rozjechany pies , napuchł więc nie wiem czy to nie jest Kropa:-(:-(:-(:-(:-(.
Nie ma obroży ( Kropa miała czerwoną ) ale nie za bardzo mozna rozpoznać juz czy to ona czy nie . Niby kolor bardzo podobny , ale nie jestem w stanie dać pewności że to nie ona . Mam tylko cichą nadzieję że to inny pies . I że ja niedługo zobaczę :shake:

Posted

gameta napisał(a):
a kiedy widziałaś Kropę po raz ostatni ?

Ja w zeszła sobotę jak ją ganiałam po takiej łace ale mój mąż ją widział przed niedziela też ją próbował złapać . Ale on mówi że to nie Kropa leży zabita w rowie. Ona podchodziła pod bramę bo sąsiadka mówiła że siedziała ale jak u nas się światło zapalało to w nogi tylko to było też ponad tydzień temu .

Posted

Uffff to śmierdzące co leży w rowie to nie jest Kropka, widziałam Kropkę w sobotę wieczorem jak odebrałam męża z pracy i wracaliśmy do domu leciała sobie z "watachą " jakby nigdy nic . Zachamowałam , wyleciałam i mówię " kropa, kropeczka chodź " a ona totalna olewka i dyla jak najszybciej . Z nia była sunia którą dokarmiam , SBD się śmieje ze Kropa ją uprzedziła jaka ze mnie małpa że najpierw karmię a poźniej w niewole biorę . Nie wiem czy uda ją się namówić na powrót , bo teraz wróciła do starych nawyków.

Posted

[quote name='mtf zalesie']marlenka czy przerobka klatki odemnie na klatke lapke nie powiodla sie-szukaja takiej klatki nawet za kase,gdyby malonkowi sie chcialo to moge pozyczyc wzor klatki -lapki na koty[/quote]

Niesety Psi Anioł nie raczył pomóc ze zdjęciami klatki łapki . Jutro będe w Zalesiu to jakbym mogła podjechać i pozyczyć klatkę do niedzieli lub poniedziałku ( znowu będe w Zalesiu) to będę wdzięczna.

Posted

[quote name='mtf zalesie']dopiero dzisiaj przeczytalam -ta klatke to musze jechac do konstancina i uzgodnic termin pozyczenia.napisz kiedy bedziesz mogla ja wziac na krotki okres to wezme.[/quote]

Narazie musze zmienić palny z ta klatką , koniecznie i szybko musze zrobić kojce dla moich suk bo się dziś dośc mocno złapały no i mojemu TZ tez się nieco oberwało przy okazji.

Moze ktoś ma do oddania siatkę ogrodzeniową ewentualnie odkupie taniej ??

Gameta Kropę czasami widze ale nic na nią nie działa , wołam to ucieka :-(