Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donacja napisał(a):
Jak tam Kropka? Już po zabiegu?

Kropka jak na złość dostała cieczki :angryy: Jutro skontaktuję się z wetem kiedy będzie można ją ciąć . Bo mi proponował jakiś zastrzyk który powstrzymuje cieczkę , ale ja nie wiem czy to jej nie zaszkodzi . W razie czego jak będę musiała poczekać to odjajcze Baraka żeby jej nie pokrył i tyle .

Posted

Nie ucieknie wetowi spod noża . :mad::mad: Ja już też wolałabym być po wszystkim :razz: nie jest to miłe dla mnie szczególnie przy tym obsrańcu:diabloti:
Już sobie wyobrazałam jak to będzie , juz byłam gotowa a tu Kropka wyskoczyła z suprajs. :angryy:

Posted

To cięcie jeszcze nie tak prędko.Ale bede pierwszy raz w takiej sytuacji.A jak tylko sobie o tym pomyśle to już mam stresy.A potem to chyba będę miała większe niż Lunka.:shake:

Posted

bedziesz miała świety spokój, zadnych cieczek, żadnych ciąż urojonych, zadnych ropomaciczy...
a żeby się nie stresowac, to operuj ją w lecznicy, gdzie jakby co -mają full diagnostykę, krew, lekarzy róznych specjalności na miejscu.
aha, na wiosnę sa akcje sterylizacyjne w całym kraju - tańsze. moze akurat sie terminem dorosłości wbijecie w akcję, to zawsze cos.
ale fakt, ze to jeszcze daleka przyszłośc. na razie luna cieszy sie dzieciństwem :lol:

Posted

jak sie wczoraj spotkały wparku piesy w silnej liczbie 5 (z przewagą tymczasów), to sie okazało, ze kajko i kropka do siebie pasują. kajko - szurniety i zniesmaczony ogólnym szaleństwem, a kropka- spokojna, wystraszona.
i wiecie co - oni sobie spokojnie stali, czasem z kims sie powąchali... kropka jest tylko nieco większa od kajka i dłuższa, bardziej bura, ale generalnie - idealna para :cool3:.

i jeszcze jedno: kropka jest o wiele mniejsza, niż wygląda na zdjęciach! to taka kruszynka! i jest przeurocza, widziałam ją pierwszy raz i padłam, zdjęcia nie oddają jej uroku!!!!!

ciagnięta przez zuzkę

taka jestem urocza :eviltong:

znowu robisz mi zdjęcie :roll:?

ja chce do domu....

nakarmili chociaż....

Posted

SBD jak wracaliśmy do domu ( z mała przerwą w Zalesiu ) to psy padły . Kropa tam gdzie zawsze , barak na stojąco kimał az w końcu padł , Zuzia pod siedzeneim . Ale jak poczuły dom to od razu michy z żarełkiem , nawet Kropka wystrachana nie patrzyła czy chłopaki łaża po kuchni czy nie , tylko nochal w miche i koniec , rano dały dopiero czadu , godz. 5 i psy już na łapach gotowe do spacerku , zabawy , koszmar :diabloti: ja dzis jestem ledwo zywa.

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny dziś moje sunie zatakowały na podwórku Zuzie , wybiegliśmy z TZ ją ratowac i chwila nieuwagi i ta małpa o imieniu Kropka znowu nawiała nawet nie wiemy którędy i kiedy :-(:-(:-( Ja juz nie mam do niej siły , szukaliśmy , wołalismy i nic - kamień w wodę . Czy jej naprawdę jest tutaj źle i czuje sie nieszczęśliwa że trzeba wchodzic i wychaodzić z domu prawie oknem żeby pies nie uciekł . Ostatnio nawet nikt do mnie nie przychodził bo sie migałam od odwiedzin żeby nie narazic się na niebezpieczeństwo wypuszczenia Kropy a tu 5 minut i psa nie ma . Przepraszam jeśli zawiodłam Wasze zaufanie , ale narawdę robiłam wszystko żeby ją zsocjalizowac . oczywiscie czekam na jej powrót . Trzymajcie kciuki

Posted

gameta napisał(a):
Pięknie i dalej bez sterylki :shake:
Nie myśleliście o postawieniu kojca dla tej cholery ?

Też się zastanawiam , ale jak ona uciekła i którędy to ja nie wiem . Dziś się nie pokazała w pobliżu podwórka :-(

Posted

Ona chyba jakas nienormalna jest . Coś jej sie pod czachą powaliło i to zdrowo. Na smyczy ładnie łaziła , spacery miała dzień w dzień wycieczki samochodem to źle jej było , pełna micha , łóżko do spania . To se polepszyła idiotka , woli chyba spać na mokrej trawie i śmierdzieć jak skunsk:mad: