zuzia63 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 marlenka, będzie oki , bo inaczej być nie może. Kropa da radę, Ty też!:lol: Quote
sleepingbyday Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 ale kaskę juz przelałam, więc postanowione :p Quote
zuzia63 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 marlenka, co tam u Was słychać? Czy Kropa już 'po' czy jeszcze 'przed'? Quote
marlenka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Przed w czwartek jedziemy 2 sztuki naraz robimy :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 nie miała baba problemu :evil_lol:. bardzo potzrebne jest wsparcie finnasowe na sterylkę zuzki - kropa ma juz zapłaconą. zuzka musi pilnie -najpewniej jest zaciążona. aha, marlenka, ta twoja koleżanka nie odebrała kaftaników. co robimy? bo dwa kaftaniki kupić to juz większy problem. a ja mam akurat dwa, co prawda jeden gorszy, ale jest. Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 a zuzkę marlenka ukradła ze stacji w błogosławionym njapewniej stanie. sunia faceta trzymana na działce i odwiedzana wcelach żyweiniowych raz na tydzień :angryy:. dziabnąć ja ytrzeba i dom znaleźć - to terierka! a widzieliście to: Sweet Wheels: Dog Born With Back Legs Only - Geekologie Quote
gameta Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='sleepingbyday']a zuzkę marlenka ukradła ze stacji w błogosławionym njapewniej stanie. sunia faceta trzymana na działce i odwiedzana wcelach żyweiniowych raz na tydzień :angryy:. dziabnąć ja ytrzeba i dom znaleźć - to terierka! a widzieliście to: Sweet Wheels: Dog Born With Back Legs Only - Geekologie A gdzie link :cool3: a "to" jest niesamowite :crazyeye: Quote
sleepingbyday Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 tu :p http://www.dogomania.pl/forum/f28/zuzia-w-ciazy-pomozcie-w-zbieraniu-kasy-na-sterylke-138267/ Quote
marlenka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Aż wstyd mi to pisać , ale Kropka nawiała. Mimo że była u mnie tak długo , niesety na ulicy nie udaje mi się jej złapać . Cały czas próbuje i próbować będę niezależnie ile to będzie trwało. Wchodzi mi na podwórką dziurą którą specjalnie odkryliśmy żeby miała jak wejść, i jak ktos wychodzi na podwórko dyluje:-(:-(. Przepraszam że tak późno pisze ale myślałam że mi się uda ją szybko złapać i nie będę musiała psuć Wam humoru:oops:. Mam na powórku klatkę - łapke , ale narazie nici złapał się tylko Barak. Nawet miałam pomoc rakarza , który obiecał mi pomóc w jej schwytaniu , jeśli by nie dało rady miał ją "ustrzelić ". Niesety sunia nie pojawiła się , nie było jej nigdzie. Ona jest mała i ciężko mi w związku z tym ją czasami namierzyć . Ale nie dam za wygrana ...ona musi sie u mnie pojawić , są szansę że przyjdzie bo przychodziła i uciekała kilka razy w ciągu dnia. Nawet mój mąż pół nocy spał w samochodzie że jak wejdzie to dziurę zakryje , niestety nie przyszła -jakby coś wyczuwała . Quote
donacja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Oj ta Kropka... A może cieczki dostała? I wróci z przychówkiem? Kiedy ona się oszczeniła? Quote
gameta Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 o kurcze... a wydawało się, że już jest domowa :shake: Pewnie przeczuła widmo sterylki... Quote
marlenka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ona domowa to była .. ale strasznie się boi obcych ludzi . a na wolności to nawet do mnie nie podchodzi . Ma do Was pytanie co z kasą która była na jej sterylkę ??? Kasa jest na koncie weta , czy może ewentualnie przejśc na poczet Zuzi??? A jak juz złapię Kropę to wtedy ciachnę ja na swój koszt . wy musicie zadecydować . Zuzia miała sterylkę w sobotę . Za 1,5-2 tygodni urodziłaby 3 szczenienięta . Wet mówił że były duże i miałaby problemy przy poraodzie Quote
gameta Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Marlenko, jeśli chodzi o mój skromny wkład w sterylkę, to możesz go śmiało przerzucić. Jak Kropa da się złapać, to to trzeba będzie znów uzbierać - przecieć na tą foksię też zbieraliście, prawda ;) Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Niesety :-(. Szukam jej , klatka stoi na podworku , ale ostatnio nie przychodzi . A pogoda taka okropna że moze się gdzieś zaszyła . Wczoraj to siedziałam z Zuzią w domu , ale Tadek łaził i jej szukał ale kamień w wodę :placz: Szukamy dalej Quote
donacja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No to powodzenia Wam życzę w tych poszukiwaniach. Mam nadzieję, że sama wróci jak namoknie i zgłodnieje. Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 donacja napisał(a):No to powodzenia Wam życzę w tych poszukiwaniach. Mam nadzieję, że sama wróci jak namoknie i zgłodnieje. Oj Donacja jak ja bym tego chciała. Mimo że była takim brzydkim dzikusem nawet nie wiesz jak brakkuje jej . Nie ma się z kogo posmiać ona zawsze jak się skradała to mielismy ubaw , alebo jak "alfika " robiła . A teraz nawet Barak chyba tęskni bo chłopak olewa sunie z podwórka :-( Quote
sleepingbyday Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 kurde, ale to małpa jest. jedzonko miała, ciepło miała, wie, gdzie to wszystko jest... latawica! Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To już starczy tego latania - Kropka wracaj !!!!!!!!!!!! Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Donacja powiedz jej żeby szybko wracała :evil_lol: Quote
donacja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wróci, wróci. Załatwi swoje sprawy :evil_lol:i wróci. A wet będzie miał nową robótkę. Quote
donacja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 marlenka napisał(a):Donacja powiedz jej żeby szybko wracała :evil_lol: Już jej sms'a wysyłam. A tak poważnie, może dostała cieczki i dlatego uciekła? Moja dobermanka tak właśnie robiła... Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Niech wraca nawet ze szczeniakami w brzuchu ja już sobie z nimi " poradzę " Tylko tego jej nie pisz bo nie wróci .:evil_lol: Quote
Recommended Posts