Bila Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Bardzo proszę trzymajcie jutro kciuki za Bilbusia o 20.30 będzie operowany (znaczy oczy znowu do poprawki) :cry: Bardzo się boję, jak zniesie kolejną narkozę i potem kolejne 10 dni w kołnierzu. Quote
almera Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Doszukałam się postu o oczkach Bilba... :( Wszystkie kciuki jakie mamy będziemy trzymać :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Głaski dla psiaka :lookarou: Bedzie dobrze...trzymajcie się :roll: :hand: Quote
Niebieska Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 My z Noą też będziemy trzymać kciuki i łapki. Już zaczynamy :kciuki: :kciuki: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
argo Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Bila Bilbo trzymać będziemy kciuki. :hand: Quote
MONIA&BOSTON Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Trzymamy kciuki i cztery łapki za Bilbusia i pańcie coby sie nie denerwowała za bardzo. :wink: Wszystko pójdzie pomyślnie :D Quote
Madziorek Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Bila, wszystko musi być dobrze :calus: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Wyczochraj Bilbusia ode mnie A i oczywiście daj znać jak poszło :roll: Quote
Bila Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 Jasne, że dam znać. Jutro, bo dziś już nie zdążę. Odbierać Bilbka będę b. późnym wieczorem. Dzięki za wsparcie Quote
Evelina Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Jasne, że dam znać. Jutro, bo dziś już nie zdążę. Odbierać Bilbka będę b. późnym wieczorem. Dzięki za wsparcieJa tez zostawiam slad. :D Zycze udanego zabiegu i czekam na dobre wiesci :buzi: Quote
zachraniarka Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Trzymamy z Hugusiem mocno kciuki za Bilbka!! :kciuki: Czekamy z niecierpliwością na wieści. Quote
Arga Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Buziaki dla psiaka Bardzo mocno trzymamy kciuki :D Quote
Asia_Focus Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Marta, my oczywiscie tezBARDZO MOCNO TRZYMAMY KCIUKI :D Bądź dobrej myśli !! :D ( ja wiem, że łatwo mówić, ale postaraj sie, dla Bilba najpewniej najbardziej uciazliwy bedzie kołniez a nie sam zabieg :wink: ) Trzymam kciuki również za kolniez, bo pewnie bedzie obiektem zaintereswoania Bilba i celem do zniszczenia.. :wink: Quote
Bila Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 :wink: ) Trzymam kciuki również za kolniez, bo pewnie bedzie obiektem zaintereswoania Bilba i celem do zniszczenia.. :wink: To więcej niż pewne. :evil: Quote
Bila Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 W skrócie jest tak: w czwartek wieczorem odebrany (wyglądał nieciekawie), narkozę zniósł dobrze, nie spał i marudził do piątej nad ranem, usiłując ściągnąć sobie kołnierz (kołnierz był moim zdaniem za mały "4"), podczas tychże usiłowań, trzasnęły szwy w lewym oku, dziś w południe znowu szycie, większy kołnierz (ciekawe, na jak długo wystarczy?). Pies wykończony, ja jeden kłąb nerwów, spałam dzisiaj wszystkiego 2 godziny i zdaje się, że przez najbliższy czas to będzie norma. Jak się długo nie będę odzywać, szukajcie mnie w Gnieźnie (dla nieświadomych - jest tam szpital, a własciwie oddział dla nerwowo chorych). Kanał w tej chwili to wychodzenie na spacery. :cry: I ja i Bilbo wyglądamy jak dwa potwory, on opuchnięty pooperacyjnie, ja od ryczenia, nerwów i niewyspania. To by było na tyle. Buziaki dla wszystkich Quote
Bila Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Chyba na jakiś czas przeniosę się do topicu "Dzień dobry, mam depresję" :cry: Quote
Karomaro Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Mam nadzieje ze to wszystko dobrze sie skonczy :P zobaczysz bedzie dobrze :P :P :P ja jestem dobrej mysli i trzymam za was kciuki :P Quote
PIKA Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Chyba na jakiś czas przeniosę się do topicu "Dzień dobry, mam depresję" :cry: :calus: Quote
Kociak85 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Trzymamu kciuki i łapki z Lunką, żeby Twój psiaczek doszedł do siebie szybciutko po operacji!! Trzymcie się cieplutko :) Quote
argo Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Chyba na jakiś czas przeniosę się do topicu "Dzień dobry, mam depresję" :cry: :( :( Bila. Współczuje Tobie. Quote
Madziorek Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Bila :calus: Trzymajcie się, wkrótce będzie lepiej :kciuki: Quote
Weronika Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Dużo cierpliwości i pozytywnego myślenia,-będzie dobrze. Quote
MONIA&BOSTON Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Bila wszystko pojdzie wspaniale, bez nerwów bo to nic nie pomaga a tylko szkodzi na Twoje skołatane nerwy. :) Biluś znosi dzielnie więc Pańcia też ma być dzielna!!! ( polecam neospazminke). Dołaczamy sie do grona współczujących Bilusiowi i wspierających moralnie i na duchu. :) Quote
Recommended Posts