Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę trzymajcie jutro kciuki za Bilbusia o 20.30 będzie operowany (znaczy oczy znowu do poprawki) :cry:

Bardzo się boję, jak zniesie kolejną narkozę i potem kolejne 10 dni w kołnierzu.

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doszukałam się postu o oczkach Bilba... :(

Wszystkie kciuki jakie mamy będziemy trzymać :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Głaski dla psiaka :lookarou:

Bedzie dobrze...trzymajcie się :roll: :hand:

Posted
Jasne, że dam znać. Jutro, bo dziś już nie zdążę. Odbierać Bilbka będę b. późnym wieczorem. Dzięki za wsparcie
Ja tez zostawiam slad. :D

Zycze udanego zabiegu i czekam na dobre wiesci :buzi:

Posted

Marta, my oczywiscie tezBARDZO MOCNO TRZYMAMY KCIUKI :D

Bądź dobrej myśli !! :D ( ja wiem, że łatwo mówić, ale postaraj sie, dla Bilba najpewniej najbardziej uciazliwy bedzie kołniez a nie sam zabieg :wink: ) Trzymam kciuki również za kolniez, bo pewnie bedzie obiektem zaintereswoania Bilba i celem do zniszczenia.. :wink:

Posted
:wink: ) Trzymam kciuki również za kolniez, bo pewnie bedzie obiektem zaintereswoania Bilba i celem do zniszczenia.. :wink:

To więcej niż pewne. :evil:

Posted

W skrócie jest tak: w czwartek wieczorem odebrany (wyglądał nieciekawie), narkozę zniósł dobrze, nie spał i marudził do piątej nad ranem, usiłując ściągnąć sobie kołnierz (kołnierz był moim zdaniem za mały "4"), podczas tychże usiłowań, trzasnęły szwy w lewym oku, dziś w południe znowu szycie, większy kołnierz (ciekawe, na jak długo wystarczy?). Pies wykończony, ja jeden kłąb nerwów, spałam dzisiaj wszystkiego 2 godziny i zdaje się, że przez najbliższy czas to będzie norma. Jak się długo nie będę odzywać, szukajcie mnie w Gnieźnie (dla nieświadomych - jest tam szpital, a własciwie oddział dla nerwowo chorych). Kanał w tej chwili to wychodzenie na spacery. :cry: I ja i Bilbo wyglądamy jak dwa potwory, on opuchnięty pooperacyjnie, ja od ryczenia, nerwów i niewyspania. To by było na tyle. Buziaki dla wszystkich

Posted

Bila wszystko pojdzie wspaniale, bez nerwów bo to nic nie pomaga a tylko szkodzi na Twoje skołatane nerwy. :) Biluś znosi dzielnie więc Pańcia też ma być dzielna!!! ( polecam neospazminke).

Dołaczamy sie do grona współczujących Bilusiowi i wspierających moralnie i na duchu. :)