idusiek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A my dzisiaj z Felą byłysmy u Joszika, zeby go odrobalić i zabezpieczyc przed kleszczami. Tabletki wsunął bez zająknięcia w paróweczce. I widziałam go w akcji, on się zachowuje jak szczenior :evil_lol: Biega, skacze, lata prawie. Dzisiaj zrobił cioci Feli numer, bo wyleciał z boksu i zaczął hasac wokól niego, jakby chciał powiedziec - widzisz ciotka, teraz ty siedzisz a ja sobie biegam hehehe :evil_lol: ale oczywiscie grzecznie wrócil, jak juz zrobil kilka kółek jak szalony, bo to taki fajny szaleniec sie z niego zrobil i muszę jednak stwierdzic, ze jego jako asta to nawet ja się nie obawiam, bo niby czego ? ;) Quote
fioneczka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 a ja pytanko mam czy te niewielkie grosiki które wysyłam dla Joszika dochodzą ? wysyłam na nr konta z pierwszego postu Quote
Fela Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Tak, dochodzą, dzięki Fioneczko :loveu: Przyszły dwa przelewy: 27.02 i 11.03 Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Joszi nikt Cię dzisiaj nie odwiedzał a tu już czas na dobranoc :loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 To ja tylko cichutko szepnę...spokojnej nocy chłopiku!:loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dzień dobry Joszi ! :loveu::loveu: Może Cię wreszcie wypatrzy przed Świętami kochający człowiek... :loveu::loveu::thumbs::thumbs: Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Przyłączam się do życzeń ... ...i załączam...mojego zajączka! To szczęśliwy zając!:cool3: ...jak moja Skałka!!!... WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Quote
Doda_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, koszyczka pełnego, śniadania smacznego, pisanek kolorowych, świąt wesołych i zdrowych, palemki ozdobnej, owieczki modnej. Wesołych Świąt życzy Dodzia! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Joszi , życzę Ci kochającego domku ! Quote
fioneczka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 wiecie co ja myślę że na dogo to o domek ciężko będzie czy Joszik ma ogłoszenia ??? duuuużo ??? Quote
idusiek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hopsaj joszi. moze ktos cię zauwazy w koncu....:oops: Quote
idusiek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 fioneczka napisał(a):wiecie co ja myślę że na dogo to o domek ciężko będzie czy Joszik ma ogłoszenia ??? duuuużo ??? z tego co ja wiem ,to tylko allegro....nie mam czasu na wiecej :oops::-( Quote
fioneczka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 idusiek napisał(a):z tego co ja wiem ,to tylko allegro....nie mam czasu na wiecej :oops::-( napisz do Jenny19 i popros o ogłoszenia ... może znajdzie chwilkę ja nie pomogę bo pojęcia o tym nie mam Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Joszi trzeba się pokazywać piesku ! :loveu: Quote
aresik Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 dana napisał(a):Joszi trzeba się pokazywać piesku ! :loveu: dokladnie.............. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Joszi - piesku , co tu tak pusto u Ciebie ? :roll: Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 To i następne odwiedzinki się przydadzą!!!! OGŁOSZEŃ TRZEBA NASZEMU Joszikowi.... ...a może warto w tytule umieścić prośbę o to? ...a gdzie można znaleźć allegro Joszika? jakieś foteczki?...może i mnie się coś uda, choć dużo nie umiem...:oops: Quote
idusiek Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 tylko tego nikt nie zmieni, bo kiniaaa wyjechała na pól roku i jej nie ma :roll: a ona zakładała wątek.... Quote
zuzlikowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 To będzie trzeba pokombinować!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts