Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam serdecznie za kazdym razem kiedy chce wejsc na forum Dogomani az sie boje zobaczyc co mnie zaskoczy jeszcze..Jestem z dnia na dzien sklonna stwierdzic ze Pies jest najwierniejszym przyjacielem czlowieka lecz sam czlowiek gotuje coraz czesciej takie psie pieklo:angryy::angryy::angryy:Jak tam piesek juz znalazlam jakis domek?Ile bym dala zeby pomoc biedakowi,miec tylko wygrana w totku dom z ogrodem i wowczas bylabym najszczesliwsza kobieta majaca zaadoptowane zwierzaki u siebie..Mysle nad zbiorka pieniedzy dla łodzkiego schroniska chce pomagac zwierzetom lecz nie mam nikogo kto moglby mi pomoc:-(Tak chcialabym aby ten swita byl lepszy dla wszystkich zwierzat,az mi sie serce kraje na widoki skatowanych psiakow,ja juz bym sobie dala rade z takim sku.....m:mad:Niech ida oni wszyscy do diabla,placze i nie rozumiem podejcia niektorych ludzi:placz:

Posted

hehehe to ja sie nie bede produkowac, Fela przyjdzie to napisze ja to mam wiadomości z 2 ręki, ale :

Joszik ma się dobrze, dzisiaj chciał się bawić z kaukazem, który do nas przyjechał i ma kolegę przez siatkę, ale kolega go olał ( dosłownie ).
Joszik aż przykucał i bawił się czym tylko mógł ,zeby zwrócic na siebie uwagę.

Kochana psina i łapie kontakt z ludzmi, tylko rzeczywiscie skacze jak opętany, ale to z radości i braku ułożenia.:evil_lol:

ale wiecej napisze Fela :p

Posted

Rana na łapie już prawie cała zabliźniona, energia - jak widać. Zachowuje się jak radosny podlotek. Ciałka też nabrał ładnie. Jeszcze tylko niech nlizny z pysia znikną i będzie cudny chłopak.

Posted

A tak było tak niedawno....:-(:shake:

Dzisiaj to inny pies - podmieniony jakby ;)

Joszi aż jaśnieje , widać , że odżył , nabrał ciała , blizny się goją , jest przepięknym psem :loveu:

A jakie ma fajne zabaweczki i widać , że odrabia czas ,
kiedy nie mógł się bawić....
Joszi się otworzył i nabiera zaufania do ludzi.
Jest przyjaznym psem , to widać , jego przyszli właściciele będą mieli pięknego i przytulaśnego psa :loveu: :loveu: