Fela Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kuna, na razie nie ma aukcji cegiełkowej. Ale fakstycznie, może jeszcze raz wystawić? Quote
bico Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kochani, zajrzycie tu i pomóżcie, Ariel błaga o pomoc:-( *FPR-ZwP* - Łódź,Ariel - obraz psiego nieszczęscia, prosimy o pomoc finansową!! Quote
agaga21 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 no koniecznie wystawcie znów cegiełkowe! CHYBA ŻEjest dość pieniędzy na koncie psiaka.ja chciałam dodać link do aukcji na nk pod zdjęciem josziego bo ktoś o te cegiełki pytał... Quote
idusiek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 warto by było, bo jestesmy w przysłowiowej du.............. jeżeli chodzi o finanse.... i to nie tylko z Joszim :-( ale tez z astkami : Suzi i Zulką Quote
agaga21 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 idusiek napisał(a):warto by było, bo jestesmy w przysłowiowej du.............. jeżeli chodzi o finanse.... i to nie tylko z Joszim :-( ale tez z astkami : Suzi i Zulką a gdzie one mają wątki? Quote
agaga21 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='idusiek']Zula ma TUTAJ a Suzi juz MA TUTAJ aaa, zuzelkę to ja już dawno widziałam ale suzi nie... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Joszi - nikt Cię dzisiaj biedaku nie odwiedza ? :crazyeye: Jak się czujesz Joszi , nabierasz ciałka ? :loveu: Quote
idusiek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wiescie od Josziego : Relacja naszej kolezanki Magdy: Joszi: Najpierw te dobre rzeczy: Ładnie reaguje na Siad. Bawi się zabawkami ( dobiega ale nie przynosi) i jest bardzo radosny – biegaliśmy razem, ganialiśmy się na zmianę etc. Jak załapie że są parówki w nagrodę to się słucha i przybiega na wezwanie J Ma zadatki do chodzenia na smyczy, potrzebny mi tylko Dławik ( obroża zaciskowa) Jest w bardzo dobrej formie – ma nawet zarys mięśni. To co mnie zmartwiło potwornie - pies nie umie się przytulać , wygląda na to ze nie miał bliskiego kontaktu z człowiekiem, jak kucnęłam i go objęłam to liznął mnie po nosie i odszedł. To wbrew pozorom problem, bo jak ktoś bierze psa to powinien być z nim blisko, głaskać, przytulać a on po prostu nie wie co to jest L Taki troszkę dzikun… Jeżeli chodzi o tresurę, myślę że jest mądry i dosyć sprytny – natychmiast zaczął mnie słyszeć jak zorientował się ze są przysmaki. Na początku biegał jak opętany po terenie i tyle… Wróciłam mokra od stóp do głów J i zdjęcia : Quote
stokrotka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie ten sam pies. :loveu: Quote
agaga21 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 przytulać się nauczy jak już znajdzie swój kąt na stałe.fajny chłopak się z niego robi:loveu: Quote
idusiek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Fajny, fajny, tylko ogłady mu jeszcze trochę brak ;) Quote
Doda_ Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 jejku, piękniś, a na zdjeciach dumny jak paw :lol: Quote
piekuc Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zmienił się nie do poznania ! ! Cudny :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Idusiek ! Bez parówki to ja też bym nie przybiegła :diabloti::evil_lol: Fantastycznie , że Joszi zdrowieje , że zaczynają się zarysowywać mięśnie , to już jest inny pies.:multi::loveu: A przytulania to się Joszi z czasem nauczy , nabranie zaufania do ludzi wymaga czasu , on i tak jest cudowny , jak na to , czego doświadczył :-(:placz: Będzie coraz lepiej :loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Piękny Joszi...tulić się to przyjemne!Spróbuj...a polubisz!:loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 zuzlikowa napisał(a):Piękny Joszi...tulić się to przyjemne!Spróbuj...a polubisz!:loveu: Pewnie i to jakie przyjemne , tylko trzeba umieć :evil_lol: Quote
Recommended Posts