Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no koniecznie wystawcie znów cegiełkowe! CHYBA ŻEjest dość pieniędzy na koncie psiaka.ja chciałam dodać link do aukcji na nk pod zdjęciem josziego bo ktoś o te cegiełki pytał...

Posted

idusiek napisał(a):
warto by było, bo jestesmy w przysłowiowej du.............. jeżeli chodzi o finanse.... i to nie tylko z Joszim :-( ale tez z astkami : Suzi i Zulką

a gdzie one mają wątki?

Posted

wiescie od Josziego :

Relacja naszej kolezanki Magdy:

Joszi:
Najpierw te dobre rzeczy:
Ładnie reaguje na Siad.
Bawi się zabawkami ( dobiega ale nie przynosi) i jest bardzo radosny – biegaliśmy razem, ganialiśmy się na zmianę etc.
Jak załapie że są parówki w nagrodę to się słucha i przybiega na wezwanie J
Ma zadatki do chodzenia na smyczy, potrzebny mi tylko Dławik ( obroża zaciskowa)
Jest w bardzo dobrej formie – ma nawet zarys mięśni.
To co mnie zmartwiło potwornie - pies nie umie się przytulać , wygląda na to ze nie miał bliskiego kontaktu z człowiekiem, jak kucnęłam i go objęłam to liznął mnie po nosie i odszedł. To wbrew pozorom problem, bo jak ktoś bierze psa to powinien być z nim blisko, głaskać, przytulać a on po prostu nie wie co to jest L Taki troszkę dzikun… Jeżeli chodzi o tresurę, myślę że jest mądry i dosyć sprytny – natychmiast zaczął mnie słyszeć jak zorientował się ze są przysmaki. Na początku biegał jak opętany po terenie i tyle…

Wróciłam mokra od stóp do głów J

i zdjęcia :

Posted

Idusiek !

Bez parówki to ja też bym nie przybiegła :diabloti::evil_lol:
Fantastycznie , że Joszi zdrowieje , że zaczynają się zarysowywać mięśnie , to już jest inny pies.:multi::loveu:
A przytulania to się Joszi z czasem nauczy , nabranie zaufania do ludzi wymaga czasu , on i tak jest cudowny , jak na to , czego doświadczył :-(:placz:

Będzie coraz lepiej :loveu::loveu: