Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coraz lepiej, nabiera ciała i energii. Przydałoby się zacząć go ukłądać, bo rozbrykany dzieciak z niego się zrobił. Być może będzie miał jutro odwiedziny.

Posted

[quote name='agnieszka32']Witam. Dostałam wiadomość na Naszej-Klasie od pewnej Pani, która chciałaby zostać wirtualną opiekunką Josziego. Pani mieszka w Austrii i prosi o informację, z kim może się w tej sprawie skontaktować. Proszę więc, o podanie takiego nr konta, z którego mogą być wpłacane pieniądze z zagranicy.
Chura, :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Fela napisał(a):
Coraz lepiej, nabiera ciała i energii. Przydałoby się zacząć go ukłądać, bo rozbrykany dzieciak z niego się zrobił. Być może będzie miał jutro odwiedziny.

I jak tam? Odbyly sie odwiedziny?

Posted

odzwiedzin nie bylo ,pochorowało sie nam 2 kierowców a reszta latała z naszym Gówienkiem - szczeniorem z duszącycm kaszlem i katarem ( a nie nosówka dzieki Bogu :oops:) i na wizyty po i przedadopcyjne :oops:

kolejna próba w niedzielę - wtedy mamy czas w dzien i okazję zeby jechac.

Chłopak ma się dobrze, ale zaczyna dominować.

Posted

idusiek napisał(a):
ja wiem tylko z opowiadan pani z ghoteliku - ale ona aparatu nie ma :-( dopóki nie pojedziemy to nie bedziemy wiedziały i zdjęc tez nie będzie :roll:

to czekamy az pojedziecie obfocicie i cioteczkom pokarzecie:lol:

Posted

Mam prośbę,czy możecie napisać na wątku listę osób wpłacających na Josziego z bazarków?
Mój bazarek zakończony i czekam na potwierdzenie wpłaty,aby móc wysłać sukienkę.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Mam prośbę,czy możecie napisać na wątku listę osób wpłacających na Josziego z bazarków?
Mój bazarek zakończony i czekam na potwierdzenie wpłaty,aby móc wysłać sukienkę.

Jest taka wpłata
46,00 ZA BAZAREK MARCHEWY, MIKADO minika1

Marchewa, Mikado, dziękujemy :loveu: w imieniu Josziego

Posted

agaga21 napisał(a):
czy mogę prosić o link do nowej aukcji cegiełkowej?

aga to próba allegro adopcyjnego - tylko nie wiem kto sie na takie zdjęcia porwie na psiaka..:oops: