zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No,no...to z naszego Josziego światowy chłopak się robi!:multi: I prawidłowo!:loveu::loveu::loveu: Quote
Fela Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Coraz lepiej, nabiera ciała i energii. Przydałoby się zacząć go ukłądać, bo rozbrykany dzieciak z niego się zrobił. Być może będzie miał jutro odwiedziny. Quote
stokrotka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='agnieszka32']Witam. Dostałam wiadomość na Naszej-Klasie od pewnej Pani, która chciałaby zostać wirtualną opiekunką Josziego. Pani mieszka w Austrii i prosi o informację, z kim może się w tej sprawie skontaktować. Proszę więc, o podanie takiego nr konta, z którego mogą być wpłacane pieniądze z zagranicy. Chura, :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Fela napisał(a):Coraz lepiej, nabiera ciała i energii. Przydałoby się zacząć go ukłądać, bo rozbrykany dzieciak z niego się zrobił. Być może będzie miał jutro odwiedziny. I jak tam? Odbyly sie odwiedziny? Quote
idusiek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 odzwiedzin nie bylo ,pochorowało sie nam 2 kierowców a reszta latała z naszym Gówienkiem - szczeniorem z duszącycm kaszlem i katarem ( a nie nosówka dzieki Bogu :oops:) i na wizyty po i przedadopcyjne :oops: kolejna próba w niedzielę - wtedy mamy czas w dzien i okazję zeby jechac. Chłopak ma się dobrze, ale zaczyna dominować. Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ab-agnieszka napisał(a):I jak tam? Odbyly sie odwiedziny? I co...co?????:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jak zaczyna dominowac to juz ma sie duzo lepiej.:evil_lol: Quote
idusiek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 no tak, przydałoby się juz zaczac go ogłaszac, ale nie mamy zdjęc, bo nikogo nie bylo a on wyglada juz zupelnei inaczej ! :multi: Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Doda_ napisał(a):Podnoszę !!!!!!! :loveu::loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='idusiek']no tak, przydałoby się juz zaczac go ogłaszac, ale nie mamy zdjęc, bo nikogo nie bylo a on wyglada juz zupelnei inaczej ! :multi: A jak teraz Joszi wygląda ? :Cool!: To niedługo będzie biegł po domek ... :Dog_run: Quote
ab-agnieszka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Przydalyby sie nowe fotki. Sama jestem bardzo ciekawa jak malenstwo wyglada.:loveu: Quote
idusiek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ja wiem tylko z opowiadan pani z ghoteliku - ale ona aparatu nie ma :-( dopóki nie pojedziemy to nie bedziemy wiedziały i zdjęc tez nie będzie :roll: Quote
ab-agnieszka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 idusiek napisał(a):ja wiem tylko z opowiadan pani z ghoteliku - ale ona aparatu nie ma :-( dopóki nie pojedziemy to nie bedziemy wiedziały i zdjęc tez nie będzie :roll: to czekamy az pojedziecie obfocicie i cioteczkom pokarzecie:lol: Quote
stokrotka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='ab-agnieszka']to czekamy az pojedziecie obfocicie i cioteczkom pokarzecie:lol: ..........z niecierpliwością.:loveu: Quote
MARCHEWA Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Mam prośbę,czy możecie napisać na wątku listę osób wpłacających na Josziego z bazarków? Mój bazarek zakończony i czekam na potwierdzenie wpłaty,aby móc wysłać sukienkę. Quote
agaga21 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 czy mogę prosić o link do nowej aukcji cegiełkowej? Quote
Fela Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 MARCHEWA napisał(a):Mam prośbę,czy możecie napisać na wątku listę osób wpłacających na Josziego z bazarków? Mój bazarek zakończony i czekam na potwierdzenie wpłaty,aby móc wysłać sukienkę. Jest taka wpłata 46,00 ZA BAZAREK MARCHEWY, MIKADO minika1 Marchewa, Mikado, dziękujemy :loveu: w imieniu Josziego Quote
idusiek Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 agaga21 napisał(a):czy mogę prosić o link do nowej aukcji cegiełkowej? aga to próba allegro adopcyjnego - tylko nie wiem kto sie na takie zdjęcia porwie na psiaka..:oops: Quote
agaga21 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 idusiek napisał(a):aga to próba allegro adopcyjnego - tylko nie wiem kto sie na takie zdjęcia porwie na psiaka..:oops: ale mi chodzi o link do cegiełek Quote
Recommended Posts