Yanni Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja też jadę -z Mysłowic to rzut beretm (moherowym) w końcu ! Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 matrix..... napisał(a):zawsze super sędziowie w Chorzowie :) w tym roku jednak jestem ogromnie zawiedziony, że greye nie będą oceniane przez Espena Engh`a wieloletniego hodowcy właśnie tej rasy ... A ja (jezeli dobrze pamiętam sędziego na moją rasę) jestem ogromnie zadowolona, że będzie mnie sędziował p. E.E.:evil_lol: Może jednak się zgłosisz? Miło bedzie się spotkać. W końcu widujemy się tylko w Chorzowie...:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Asiaczek napisał(a):A ja (jezeli dobrze pamiętam sędziego na moją rasę) jestem ogromnie zadowolona, że będzie mnie sędziował p. E.E.:evil_lol: Ja nic kompletnie nie wiem o tym panu :shake:. Może Asiu napiszesz o nim co nieco :cool3:. Quote
matrix..... Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Asiaczek napisał(a):A ja (jezeli dobrze pamiętam sędziego na moją rasę) jestem ogromnie zadowolona, że będzie mnie sędziował p. E.E.:evil_lol: Może jednak się zgłosisz? Miło bedzie się spotkać. W końcu widujemy się tylko w Chorzowie...:lol: Pzdr. ... pewnie zgłoszę jednak żeby spotkać się ze znajomymi :) może jeszcze organizatorzy zmienią przydział ras, w końcu greyów nie jest dużo na wystawach ... a hodowla Jet`s znana na całym świecie i chciałoby się chociaż opis i ocenę dostać od takiego sędziego ... Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Błyskotka']Ja nic kompletnie nie wiem o tym panu :shake:. Może Asiu napiszesz o nim co nieco :cool3:. Błyskotko, nic nie wiem o tym Panu, ale słyszałam o nim dobre wieści. Że zna wzorce, lubi psy, kompetentny. To dlaczego nie pojechac do takiego sędziego? pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Błyskotko, nic nie wiem o tym Panu, ale słyszałam o nim dobre wieści. Że zna wzorce, lubi psy, kompetentny. To dlaczego nie pojechac do takiego sędziego? pzdr. Myślałam że może już u niego byłaś :). No zawsze to jakaś odmiana w sędziach :). Quote
Collieland Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Uwaga !!! Zmiana sędziego w VIII grupie: [FONT=Tahoma]Mal Watkins ([/FONT][FONT=Tahoma] Wielka Brytania ) - golden retriever suki[/FONT] [FONT=Tahoma]Sheila Watkins ( [/FONT][FONT=Tahoma]Wielka Brytania ) - golden retriever psy[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Moje nowe hobby moze ktos by chciał tez taki wiecej na PW :) Quote
Shetanka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 ja będę na 90%, zaznaczam sobie wątek :eviltong: Quote
Kilche Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wiecie może ile kosztuje wejściówka na wystawę jako zwykłego 'widza', bez psa? ;) Z Wadowic do Chorzowa to ponad godzinka drogi, ale może się wybierzemy ;) Quote
Talagia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Vida napisał(a):Wiecie może ile kosztuje wejściówka na wystawę jako zwykłego 'widza', bez psa? ;) Z Wadowic do Chorzowa to ponad godzinka drogi, ale może się wybierzemy ;) około 10 zł ;) Quote
Kilche Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Yhym, dzięki Talagia ;) Czyli cztery dychy musimy dać + parking chyba [?]. Quote
Błyskotka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Tak za parking też się płaci. No chyba że się ma szczęście. Quote
HuSkaCz Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 My zawsze szukaliśmy miejsca przy blokach :pp Quote
Kilche Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Hehe, a na to szczęście nie ma co liczyć :)) A ile taki parking w Chorzowie? Pewnie z 30 zł... Wie ktoś może jak to jest, kiedy chce się wziąć swojego, niewystawowego psa na wystawę? Quote
izabela.szczepaniak Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Vida napisał(a): Wie ktoś może jak to jest, kiedy chce się wziąć swojego, niewystawowego psa na wystawę? Ja co roku zabieram moje kudłacze na tą wystawe przy wejściu wet sprawdza książeczkę (szczepienia) i wchodzimy bez problemów. Quote
Daja_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ja mam pytanie co do sędziny Borderków , czy możemy na coś liczyć,bo to by była jej i moja pierwsza wystawa :lol: I obie będziemy się bały:lol: Quote
Kilche Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 izabela.szczepaniak napisał(a):Ja co roku zabieram moje kudłacze na tą wystawe przy wejściu wet sprawdza książeczkę (szczepienia) i wchodzimy bez problemów. Czyli trzeba wziąść książeczkę? OK. Tak na prawdę to będzie moja pierwsza wystawa :oops: Tak w ogóle to ja nic nie wiem... patrze na zdjęcia z wystaw, to wszędzie zbliżenia pyszczka etc, pytacie się wystawców, czy możecie zrobić zdjęcie? :) Quote
Shetanka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Vida napisał(a):Tak na prawdę to będzie moja pierwsza wystawa :oops: Tak w ogóle to ja nic nie wiem... patrze na zdjęcia z wystaw, to wszędzie zbliżenia pyszczka etc, pytacie się wystawców, czy możecie zrobić zdjęcie? :) Jeżeli są na ringu - to sie nie pytam bo trochę głupio wejść na ring w trakcie oceny i zapytać czy można zrobić zdjęcie :lol: Ale ja się w ogóle nie pytam, chyba że jest na hali i chcę zrobić z fleszem, bo niektóre psy się mogą bać czy coś. Daja_ - http://www.dogomania.pl/forum/f446/anna-dominiak-121308/?highlight=anna+dominiak Quote
Daja_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Shetanka napisał(a): Daja_ - http://www.dogomania.pl/forum/f446/anna-dominiak-121308/?highlight=anna+dominiak Dziękuje,spadł mi kamień z serca,no nic,teraz tylko ćwiczyć,i wysłać wkońcu zgłoszenie :cool3: Quote
Kilche Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Shetanka napisał(a):Jeżeli są na ringu - to sie nie pytam bo trochę głupio wejść na ring w trakcie oceny i zapytać czy można zrobić zdjęcie :lol: Ale ja się w ogóle nie pytam, chyba że jest na hali i chcę zrobić z fleszem, bo niektóre psy się mogą bać czy coś. Daja_ - http://www.dogomania.pl/forum/f446/anna-dominiak-121308/?highlight=anna+dominiak Aha ;D Dzięki ;) Ja to zielona kompletnie jestem, takie głupie pytania zadaje :oops: Quote
izabela.szczepaniak Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Vida napisał(a):Czyli trzeba wziąść książeczkę? OK. Tak na prawdę to będzie moja pierwsza wystawa :oops: Tak w ogóle to ja nic nie wiem... patrze na zdjęcia z wystaw, to wszędzie zbliżenia pyszczka etc, pytacie się wystawców, czy możecie zrobić zdjęcie? :) Tak ksiązeczka obowiązkowa. A co do zdjęć to (bynajmniej ja tak robię) podchodzę i pstrykam no chyba że mi ktoś zasłoni to mówię przepraszam i robie zdjęcia jak byś chciała pooglądać moje fotki to zapraszam na http://foto.onet.pl/cg53f Quote
Kilche Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='izabela.szczepaniak']Tak ksiązeczka obowiązkowa. A co do zdjęć to (bynajmniej ja tak robię) podchodzę i pstrykam no chyba że mi ktoś zasłoni to mówię przepraszam i robie zdjęcia jak byś chciała pooglądać moje fotki to zapraszam na Albumy - Onet.pl Foto A musi być w niej coś jeszcze oprócz szczepienia na wściekliznę i inne choroby zakaźne czy coś takiego? Dzieki za link ;) Quote
Recommended Posts