Jump to content
Dogomania

13.09.2009r. Chorzów - 49 Krajowa Wystawa Psów Rasowych

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrix..... napisał(a):
zawsze super sędziowie w Chorzowie :) w tym roku jednak jestem ogromnie zawiedziony, że greye nie będą oceniane przez Espena Engh`a wieloletniego hodowcy właśnie tej rasy ...

A ja (jezeli dobrze pamiętam sędziego na moją rasę) jestem ogromnie zadowolona, że będzie mnie sędziował p. E.E.:evil_lol:
Może jednak się zgłosisz? Miło bedzie się spotkać. W końcu widujemy się tylko w Chorzowie...:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja (jezeli dobrze pamiętam sędziego na moją rasę) jestem ogromnie zadowolona, że będzie mnie sędziował p. E.E.:evil_lol:

Ja nic kompletnie nie wiem o tym panu :shake:. Może Asiu napiszesz o nim co nieco :cool3:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może jednak się zgłosisz? Miło bedzie się spotkać. W końcu widujemy się tylko w Chorzowie...:lol:

Pzdr.

... pewnie zgłoszę jednak żeby spotkać się ze znajomymi :) może jeszcze organizatorzy zmienią przydział ras, w końcu greyów nie jest dużo na wystawach ... a hodowla Jet`s znana na całym świecie i chciałoby się chociaż opis i ocenę dostać od takiego sędziego ...

Posted

[quote name='Błyskotka']Ja nic kompletnie nie wiem o tym panu :shake:. Może Asiu napiszesz o nim co nieco :cool3:.
Błyskotko, nic nie wiem o tym Panu, ale słyszałam o nim dobre wieści. Że zna wzorce, lubi psy, kompetentny. To dlaczego nie pojechac do takiego sędziego?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Błyskotko, nic nie wiem o tym Panu, ale słyszałam o nim dobre wieści. Że zna wzorce, lubi psy, kompetentny. To dlaczego nie pojechac do takiego sędziego?

pzdr.
Myślałam że może już u niego byłaś :). No zawsze to jakaś odmiana w sędziach :).

Posted

Uwaga !!! Zmiana sędziego w VIII grupie:

[FONT=Tahoma]Mal Watkins ([/FONT][FONT=Tahoma] Wielka Brytania ) - golden retriever suki[/FONT]
[FONT=Tahoma]Sheila Watkins ( [/FONT][FONT=Tahoma]Wielka Brytania ) - golden retriever psy[/FONT]

• 4 weeks later...
Posted

Wiecie może ile kosztuje wejściówka na wystawę jako zwykłego 'widza', bez psa? ;)
Z Wadowic do Chorzowa to ponad godzinka drogi, ale może się wybierzemy ;)

Posted

Vida napisał(a):
Wiecie może ile kosztuje wejściówka na wystawę jako zwykłego 'widza', bez psa? ;)
Z Wadowic do Chorzowa to ponad godzinka drogi, ale może się wybierzemy ;)

około 10 zł ;)

Posted

Hehe, a na to szczęście nie ma co liczyć :))
A ile taki parking w Chorzowie? Pewnie z 30 zł...

Wie ktoś może jak to jest, kiedy chce się wziąć swojego, niewystawowego psa na wystawę?

Posted

Ja mam pytanie co do sędziny Borderków , czy możemy na coś liczyć,bo to by była jej i moja pierwsza wystawa :lol:

I obie będziemy się bały:lol:

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Ja co roku zabieram moje kudłacze na tą wystawe przy wejściu wet sprawdza książeczkę (szczepienia) i wchodzimy bez problemów.

Czyli trzeba wziąść książeczkę? OK.

Tak na prawdę to będzie moja pierwsza wystawa :oops: Tak w ogóle to ja nic nie wiem... patrze na zdjęcia z wystaw, to wszędzie zbliżenia pyszczka etc, pytacie się wystawców, czy możecie zrobić zdjęcie? :)

Posted

Vida napisał(a):
Tak na prawdę to będzie moja pierwsza wystawa :oops: Tak w ogóle to ja nic nie wiem... patrze na zdjęcia z wystaw, to wszędzie zbliżenia pyszczka etc, pytacie się wystawców, czy możecie zrobić zdjęcie? :)

Jeżeli są na ringu - to sie nie pytam bo trochę głupio wejść na ring w trakcie oceny i zapytać czy można zrobić zdjęcie :lol: Ale ja się w ogóle nie pytam, chyba że jest na hali i chcę zrobić z fleszem, bo niektóre psy się mogą bać czy coś.

Daja_ - http://www.dogomania.pl/forum/f446/anna-dominiak-121308/?highlight=anna+dominiak

Posted

Shetanka napisał(a):
Jeżeli są na ringu - to sie nie pytam bo trochę głupio wejść na ring w trakcie oceny i zapytać czy można zrobić zdjęcie :lol: Ale ja się w ogóle nie pytam, chyba że jest na hali i chcę zrobić z fleszem, bo niektóre psy się mogą bać czy coś.

Daja_ - http://www.dogomania.pl/forum/f446/anna-dominiak-121308/?highlight=anna+dominiak

Aha ;D Dzięki ;) Ja to zielona kompletnie jestem, takie głupie pytania zadaje :oops:

Posted

Vida napisał(a):
Czyli trzeba wziąść książeczkę? OK.

Tak ksiązeczka obowiązkowa. A co do zdjęć to (bynajmniej ja tak robię) podchodzę i pstrykam no chyba że mi ktoś zasłoni to mówię przepraszam i robie zdjęcia jak byś chciała pooglądać moje fotki to zapraszam na
http://foto.onet.pl/cg53f

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Tak ksiązeczka obowiązkowa. A co do zdjęć to (bynajmniej ja tak robię) podchodzę i pstrykam no chyba że mi ktoś zasłoni to mówię przepraszam i robie zdjęcia jak byś chciała pooglądać moje fotki to zapraszam na
Albumy - Onet.pl Foto
A musi być w niej coś jeszcze oprócz szczepienia na wściekliznę i inne choroby zakaźne czy coś takiego?
Dzieki za link ;)