Collieland Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Times New Roman]I[/FONT] [FONT=Times New Roman]Bogusław Chmiel – owczarki niemieckie psy[/FONT] [FONT=Times New Roman]Krzysztof Dobrzański - owczarki niemieckie suki[/FONT] [FONT=Times New Roman]Brian Hawkins (Wielka Brytania) – Owczarek szetlandzki, Bearded Collie, Welsh Corgi Pembroke i Cardigan[/FONT] [FONT=Times New Roman]Eva Eriksson (Szwecja) – Collie Smooth, Collie Rough, Owczarek australijski, Owczarki belgijskie, australian cattle dog[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anna Dominiak – Border Collie, Bobtail, Biały Owczarek Szwajcarski, Briard, Beauceron, Schipperke[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anna Dzidt – Polski Owczarek Nizinny, Owczarek Podhalański, Ceskoslovensky Vlcak, pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Times New Roman]II[/FONT] [FONT=Times New Roman]Monika Kuriata-Okarmus – pinczery, sznaucery, czarne ros. teriery[/FONT] [FONT=Times New Roman]Marcin Sudoł – bernardyny, berneński pies pasterski, boksery, bullmastiff, duży szwajcarski pies pasterski, mastif hiszpański, mastif neapolitański, mastif tybetański, nowofundland, rottweiler, [/FONT] [FONT=Times New Roman]Robert Mroczko – anatolian, appenzeller, buldog angielski, cane corso, dogi niemieckie, dogue de bordeaux, entlebucher, hovavart, leonberger, owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki, pies z majorki, sarplaninac, shar pei, tosa, pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Times New Roman]III[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jan Borzymowki – bullterier, american staffordshire terier, staffordshire terier[/FONT] [FONT=Times New Roman]Magdalena Świętoń – yorkshire terier, west highland white terier[/FONT] [FONT=Times New Roman]Marek Trębala – pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Times New Roman]IV[/FONT] [FONT=Times New Roman]Krystyna Opara[/FONT] [FONT=Times New Roman]V[/FONT] [FONT=Times New Roman]Espen Engh (Norwegia) - basenji, chow-chow, samoyed[/FONT] [FONT=Times New Roman]Janusz Opara - pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Times New Roman]VI[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jan Ryk[/FONT] [FONT=Times New Roman]VII[/FONT] [FONT=Times New Roman]Krystyna Opara[/FONT] [FONT=Times New Roman]VIII[/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma]Mal Watkins ( Wielka Brytania ) - golden retriever suki[/FONT] [FONT=Tahoma]Sheila Watkins ( [/FONT][FONT=Tahoma]Wielka Brytania ) - golden retriever psy[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska – pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Times New Roman]IX[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jakub Kruczek – bichon frise, bolończyk, boston terier, buldog francuski, chiński grzywacz, hawańczyk, maltańczyk, mops, pudle, chin japoński, gryfonik brukselski, pekińczyk, spaniel tybetański, terier tybetański[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zofia Konderla – cavalier king charles spaniel, chichuachua, lhasa apso, lwi piesek, papillon, shih tzu, pozostałe rasy[/FONT] [FONT=Times New Roman]X[/FONT] [FONT=Times New Roman]Age Gjetnes (Norwegia) – greyhound, chart afgański, whippet, chart węgierski, deerhound, wilczarz irlandzki, galgo espanol[/FONT] [FONT=Times New Roman]Espen Engh (Norwegia)[/FONT][FONT=Times New Roman] – chart polski, borzoj, saluki, charcik włoski, sloughi, azawakh[/FONT] [FONT=Times New Roman]MŁODY PREZENTER: Janusz Opara[/FONT] Quote
panienkabubu Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :klacz::klacz: dziękujemy za obsadę :) Quote
Collieland Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Błyskotka napisał(a):Poczekamy, zobaczymy :cool3:. A na co tu czekać ??? :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Collieland napisał(a):A na co tu czekać ??? :evil_lol: Choćby na termin zgłoszeń i opłat :evil_lol:. Quote
Collieland Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 no tak - wszystkie te informacje pojawią się do końca lutego na oddziałowej stronie ;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Prawdopodobnie się pojawię, w tamtym roku przeszkodziło przeziębienie:roll: Quote
Basia&Safi Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 mamy blisko wiec napewno z eldo bedziemy :) Quote
Frytela Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja będe na 99%... taka tradycja... :cool3::cool3: Quote
xXxtanxXx Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 My prawdopodobnie będziemy ... Chociaż blisko nie mamy, ale coś mnie ciągnie do Chorzowa ;) Quote
Collieland Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Więcej informacji o wystawie: Ulotka Quote
katik Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Collieland']Więcej informacji o wystawie: http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2009/49/ulotka_49.htm mnie się nie otwiera :shake: A na wystawę się wybieram. Quote
Asiaczek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mnie się otworzyło i... jedziemy! Sędzia pasuje, termin mamy wolny. Mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie... Mam tylko pytanie - czy udział w konkurencji Para hodowlana jest płatna? Jesli tak- to ile? Pzdr. Quote
Jagoodka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 My też jedziemy :) Asiaczku my to albo się widujemy na na wystawach za granicą albo właśnie na wystawie chorzowskiej. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie :) Quote
Asiaczek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jagoodka napisał(a):My też jedziemy :) Asiaczku my to albo się widujemy na na wystawach za granicą albo właśnie na wystawie chorzowskiej. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie :) Ha, ale ostatnio to się wogóle nie widujemy... Liczę, że Chorzów będzie dla nas szczęśliwy:lol: Pzdr. Quote
Jagoodka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Ha, ale ostatnio to się wogóle nie widujemy... Liczę, że Chorzów będzie dla nas szczęśliwy:lol: Pzdr. No niestety jakoś się ostatnio mijamy na wystawach... Oby do zobaczenia w Chorzowie :) Quote
Collieland Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Mam tylko pytanie - czy udział w konkurencji Para hodowlana jest płatna? Jesli tak- to ile? Jest bezpłatne ;) Quote
Asiaczek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Collieland napisał(a):Jest bezpłatne ;) Dzieki za info. Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Zaczynam intensywnie myśleć :cool3::cool3::cool3:. Quote
Yanni Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ja będę bo widzę że jest 2 sędziów w IX gr. i juz myslałem że 3raz pod rząd będzie P.Jakub Kruczek którym chyba cały Śląsk obstawiają: Raciborz ,Ustroń i Chorzow .Chciałem pojechać do Nowego Sacza ale tam też Pan Kruczek. Monopol ma jakiś cy cóś? Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Błyskotko, tu nie ma co myśleć, trzeba zacząć działać! pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Asiaczek']Błyskotko, tu nie ma co myśleć, trzeba zacząć działać! pzdr. Dzisiaj jadę do związku to wezmę sobie 2 zgłoszenia :cool3:. Quote
matrix..... Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 zawsze super sędziowie w Chorzowie :) w tym roku jednak jestem ogromnie zawiedziony, że greye nie będą oceniane przez Espena Engh`a wieloletniego hodowcy właśnie tej rasy ... Quote
Aga&Morka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 My już jesteśmy zgłoszeni:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts