Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker - Dzięki wielkie za dobre wiadomości . Nie myślałam ,że taka z niej mądrala i kombinatorka.
Nie piszesz nic jak spacerki malutkiej . No i obiecałaś zdjęcia .

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spacerki ma co 4 godziny, właśnie wróciłyśmy,ale znowu nic.Rozgląda się , stoi, czasem musze ją pociągnąć.
T
Przed chwilą mnie pocałowała, a wczesniej wskoczyła na krzesło męża i czekała na niego.
Zdjęcia zaraz wkleję.Miałam dzisiaj dużo pracy:roll:.
Właśnie wskoczyła na skórzaną pufę i łazi po kanapie,a tego psom u nas nie wolno.
Na moje stanowcze nie, macha ogonkiem, liże w rękę i ma mnie w nosie, wskakuje z uporem maniaka.:mad:

Posted

No to porcja zdjęć Milki-Frezji :loveu:

Jeszcze Milka odsypia po stresie i męczącej podróży.

u pańci na kolankach

a tu na łóziu , udaje ,że nie wie o co chodzi :evil_lol:

odpoczywa w kuchni po spacerku
Prawda,że jest śliczna i słodka? :loveu:

Posted

Mój komputer chodzio jak muł. Jak z psiakami. Ile jeszcze szuka domu. Jakie. Gdyby cos było pilnego - piszcie, może jakąś bartdzo łagodną sunie umieszczę u mojej Agi na tymczasie, o ile nie zeżre mi szczurów i nie zeżre jej moja Laguna.

Napiszcie jak aktualna spytuacja. No i jeszcze - to Poznań.

Posted

Czy jest Ktoś z Nowego Sącza lub okolic,Kto mógłby pomóc Szami?:roll:Przecież to za dużo obowiązków jak na jedną osobę:shake:
Szami,napisz jaki jest stan na dzień dzisiejszy,czy oprócz Milki-Frezji jakieś pieski jeszcze poszły do DT lub DS?

Posted

supergoga napisał(a):
Mój komputer chodzio jak muł. Jak z psiakami. Ile jeszcze szuka domu. Jakie. Gdyby cos było pilnego - piszcie, może jakąś bartdzo łagodną sunie umieszczę u mojej Agi na tymczasie, o ile nie zeżre mi szczurów i nie zeżre jej moja Laguna.

Napiszcie jak aktualna spytuacja. No i jeszcze - to Poznań.

w Warszawie jakis dom tranzytowy sie znajdzie, gdyby trzeba bylo przeczekac na transport warszawa poznan

szami czy transport do krakowa jest nadal aktualny tzn mozliwy dla Ciebie
jesli tak warto zalozyc wątek transportowy Krakow-Warszawa- Poznan lub Krakow-Lodz-Poznan..badz jakakolwiek trasa KRAKOW-POZNAN dla malego pieska, by juz zaklepac te mozliwosc i wtedy dowiezc psa do krakowa i wykorzystac propozycje supergoga:loveu:

w razie czego przypominam o VIRIS...ktora teraz mieszka w Ostrowcu Swietokrzyskim i moze podjac sie przewozu psow po calym kraju / wiem..wiem gdzie RZYM GDZIE kRYM..ALE MOZE SIE PRZYDAC W INNYCH WATKACH TA WIADOMOSC/ 30 zl za 100 km..potwierdzila to ponownie w aktualnym zgloszeniu do Mapy Pomocy Dogo

Posted

Hej Diewczyny
jeszcze z naszą suczką Mielecką nie pojechałam do Opola ale już mam zgodę na jej zabranie, więc przez Kraków będę lecieć ,mogę po Psiaka wstąpić do NS i zostawić w Kraku,
myślę że pojadę w czwartek lub piątek
Trzymam kciuki za całą bidną gromadkę:shake:

Posted

A czy zauważyłyście tego małego Pieska nie wiem czy On nie ma nóżki czy złamana przy słowach Pana na filmiku, "to my założymy" chodziło o książeczki gdzieś w 2/3 filmu.Piesek biegnący tyłem miał nóżkę taką "dziwną".Jak byłyście to nic już żadnemu nie dolegało?Aż strach bierze jak One się jeszcze pomnożą, a Pan na filmie to taki optymista:shake:

Posted

ala napisał(a):
Czy jest Ktoś z Nowego Sącza lub okolic,Kto mógłby pomóc Szami?:roll:Przecież to za dużo obowiązków jak na jedną osobę:shake:
Szami,napisz jaki jest stan na dzień dzisiejszy,czy oprócz Milki-Frezji jakieś pieski jeszcze poszły do DT lub DS?

ODPOWIADAM NA WSZYSTKIE ZADANE PRZEZ WAS PYTANIA :

Dziewczyny , nie mogę siedzieć na wsi 24 godziny na dobę . Mam swoje życie , dziecko ,swoje psy. Aktualnie szukam pracy , także z finansami u mnie krucho.
Jeżdżę do psów kiedy tylko mogę , to jest ok.10 km w jedną stronę , autko moje nie chce jeździć na wodę.
Z tego co wiem , w niedzielę mieli być ludzie po pieska , ale czy byli i wzięli tego nie wiem . Jutro postaram się tam pojechać i zobaczyć jak się sprawy mają. Jak już pisałam niejednokrotnie nikt mi nie pomaga TOZ umył od tego wszystkiego ręce. W sobotę jak tam byłam po Milkę przede mną był Pan prezes TOZ-u przywiózł psiakom jakąś starą wędlinę do jedzenia i żuchwy wieprzowe z zębami - masakra.
Nie mogę też wywalczyć też w TOZ-ie żeby udzielali ewentualnym chętnym pełnych informacji a przede wszystkim mówili i egzekwowali umowy adopcyjne . Tam każdy może podjechać złapać sobie psa i jechać do domu.

Jeżeli chodzi o tego pieska o którym pisze " kaskadaffik " to faktycznie biega z podniesioną tylną łapką cały czas , najprawdopodobniej to jakiś stary uraz , ale bez prześwietlenia nie zdiagnozujemy go.
PIXIE - do Krakowa mogę psiaki podwozić ale tylko autobusem kursowym .
" SUPERGOGA " - piesków do oddania jest jeszcze około 20 sztuk!!!!!!!!!!

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Hej Diewczyny
jeszcze z naszą suczką Mielecką nie pojechałam do Opola ale już mam zgodę na jej zabranie, więc przez Kraków będę lecieć ,mogę po Psiaka wstąpić do NS i zostawić w Kraku,
myślę że pojadę w czwartek lub piątek
Trzymam kciuki za całą bidną gromadkę:shake:

to moze znalazlby sie transport Opole-Poznan
hmmm musze spojrzec do mapy pomocy

Szami do czwartku malu czasu..nie wiem czy to sie uda
Supergoga, czy spogladalas w watek transportowy moze?

Posted

Nie zdążyłam, mam troche problemów. Ale propozycja aktualna. Tylko tak jak pisałam, gdybyście brali dla nas sunię - to prosze was o łagodne zwierzątko. Mam swoją wielką sucz, która łagodnej psicy nie pożre tak zaraz - ja zresztą separuje psy, ale jeśli to będzie psica stawiająca się to mi drzwi wywalą, a w bloku mieszkam. No i mam 2 szczury na podłodze w klatce.

Jeśli jakaś mała sunia chętna bęzie - to ja mogę wziąć.
Wiem tez, że w Poznaniu oferowała DT Ola - mam jej tel. mogę podać Wam na PM.
Tyle że domek z dzieckiem 1,5 roku - czyli psisko bardzo łagodne także.

To by były 2.

Posted

Supergoga na razie widze to tak:

1/we Wroclawiu poszukuje pilnie transportu do Poznania Skarbus
na tej trasie jezdzila jak pamietasz la pegaza, tyle ze Marzenki juz dawno nie widzialam na dogo
wygrzebalam namiary do niej podalam w watku
moze sie uda

jesliby okazalo sie ze tak..to Z NS do Opola moze moglaby pojechac sunia, czy dwie??? stamtad do Wroclawia i z Wroclawia hmmm trzy male psiaki?
jesliby jezdzila la pegaza pewnie trzy by zabrala jesli ktos inny ...nie wiem

czy do piatku to sie wyjasni? wowczas nie jechalaby/czy tez dwie do Krakowa tylko do od razu do opola a z opola...do Wrocka hmmm tylko z kim?

niby wszystko na trasie ale czy to nie jak kon pod gore?:cool3:

2/ poza tym jest transport w piatek? z Warszawy do Szczecina czy przez Poznan jeszcze nie dojrzalam, no ale z Krakowa nie widzialam nic w kierunku Wwy

Posted

Dwa psiaki - pieska i suczkę mogę przygotować do drogi , nawet na czwartek .
Myślę ,że mogłaby pojechać Tosia i Maksio. Jeżeli kaskadaffik mogłaby zabrać z Nowego Sącza psiaki i dowieźć do Opola to już jest bliżej Poznania.
Nie wiem co dalej z Opola ? , kto mógłby je zabrać w dalszą drogę ?

Posted

mam pytanie o Nikę

czy są jakieś inne zdjęcia tej suni? jakieś informacje? bo nie wiem co odpowiedzieć tej pani....wysłałam jej kilka zdjęć psiaków i pani zapytała akurat o nią

Posted

NIKA jest dość duża w stosunku do innych psiaków ,ma oklapnięte uszka , jest jedną z bardziej nieufnych psiaków , trudno ją było złapać do zdjęcia i do zabiegów ( odrobaczanie , zakrapianie )

Posted

Szami, chyba Ci się nie podobają zdjęcia Frezji :-(

A ona taka słodka, dziś w nocy chciała pod kołderkę i spała między nami.Całuje po rękach,macha ogonkiem, je przyzwoicie i pije.Na szelkach chodzi ładnie.
Problem jest z siusianiem i kupkaniem, Siusiu chyba zrobiła za te dni 2 x , a kupkę wczoraj po mydełku.
Dziś może podjadę do weta.

Posted

POKER - ZDJĘCIA PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!! I MODELKA NA ZDJĘCIACH TEŻ !!!!!!!!!
Nie wiesz jak się cieszę ,że chociaż na razie ona jedna dostała szansę na lepsze życie .

Posted

w najblizsza sobote tj 14go

na gumtree ogloszenie - za partycypacje w kosztach
moze zabralaby ta osoba psa? lub jeszcze lepiej dwie suczki do warszawy, stad moze ktos wlasnie do poznania by jechal?

osoba ta jezdzi regularnie co dwa tygodnie
Kraków-Warszawa, Warszawa-Kraków/N.Sącz - Przejazdy Autostop Współpasażerowie - Gumtree Warszawa

szami czy moglabys sie skontaktowac, dopytac, czy zgodzilby sie i
jaki bylby koszt

czy masz w razie czego transporter?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...