Milka__ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Do Schroniska w Gorzowie trafił ostatnio młodziutki (około roku) mix amstaffa. Jest maści jasnej, pręgowanej. Został znaleziony. Kiedy trafił do schronu był popisany sprayem. Ktoś nakreślił na nim skrót: HWDP. Jest kochanym psiakiem żądnym miłości , łagodnym, serdecznym, dosyć energicznym. Toleruje inne psiaki. Zdjęcia wieczorem. Quote
agaga21 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 czy to drugi wątek tego samego psa czy innego? Quote
Milka__ Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Innego. Dawałam jeszcze ino o drugim amstaffie. Suczka wciąż czeka na domek ! Quote
doddy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dajcie zdjęcia bullowatych ze schroniska z opisami. Quote
Milka__ Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Jutro jadę to porobię, bo ciągle dochodzą nowe. Quote
Milka__ Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 A więc tak ... To jest piesek, ma około roku.Ktoś go już adoptował, ale został oddany po jednym dniu, bo niby upodobał sobie jedną osobę a na resztę warczał. Ale w schronisku zachowuje się bardzo spokojnie - jest kochany ! Tak bardzo chce do człowieka, że jak kogoś widzi to piszczy, wyje, liże po rękach i twarzy, skacze na kraty i tak wywija ogonem, że wali nim od jednego boku do drugiego (doslownie słychać to walenie!), a jak był w mniejszym boksie to obijał nim o ściany i troche go sobie rozwalił (końcówkę). Jest wykastrowany. Nie toleruje psów. Jest piękny, bardzo energiczny, żywy, w dobrej kondycji, ma lśniąca sierść.. To też pies. ma około 7-8 lat i jest bardzo spokojny, taki cielaczkowaty. Nie wykazuje żadnej agresji do ludzi ani do psów. Jest ułożony i grzeczny. To również pies. Ma na imię Rocky. Tutaj jest jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/zabiedzony-amstaff-lagodny-szuka-domu-132301/#post11855377 Już wrócił do normalnego stanu, nie jest już wychudzony. Był adoptowany, ale wrócił - podobno się jakoś dziwnie zachowywał. Nie wiem, dokładnie. Quote
Milka__ Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Teraz doszedł kolejny amstaff, wygląda na spokojnego, jest to pies i jest maści czarnej z białymi znaczeniami, ale ma niestety chore oczko . Quote
agaga21 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 śliczne te wasze astki, mi szczególnie przypadł ten drugi 7-8 letni...szkoda ich bardzo...:-( Quote
Milka__ Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Młody znalazł już domek, Rocky również - dzisiaj . Bardzo fajni ludzie . ;] Został staruszek . Biedny, nie lubi samotności i obgryza miskę. Quote
agaga21 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 oj, nie taki znowu staruszek! jest cudny, mam nadzieję że i po niego ktoś wkrótce przyjdzie. Quote
Recommended Posts