Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

imię ---------Pusia .
lat ----------chyba 8-9
sterylka -----nie wiadomo , ma jakaś bliznę na brzusiu , będzie miała USG

Pusia jest prawie pudelkiem . Ma długi ogonek , jest malutka , troszkę większa od miniaturki .Pusia boi się dotyku . Drży pod ręką , nagle dotknięta może capnąć . Z tego względu nie nadaje się do dzieci .
Jest grzeczna , mądra , spokojna . Nie brudzi w domu . Zgadza sie ze wszystkimi możliwymi zwierzakami :lol:

Pusia pójdzie do adopcji po sterylce . Ma bliznę na brzuszku , ale nie wiadomo czy to po sterylce .Dlatego najpierw będzie miała USG .
Pusia przebywała we wrocławskim schronisku , gdzie została oceniona na 16 lat . Miała krwawiącego guza pod szyja , wyglądała okropnie . Miała zostać uśpiona .
Tam wypatrzyła ją kochana Pani Lucynka , która kocha kudłacze i pomaga w schronisku doprowadzić je do porządku :loveu:
Zabrała Pusię , wyleczyła , ostrzygła , i Pusia zmieniła sie w prześliczną księżniczkę :lol:
Pusia nie ma 16 lat , ma śliczne ząbki . Gdy weci zobaczyli ja po wyleczeniu , to nie mogli uwierzyć , że to ten sam pies :cool3:
Pusia prosi o dom i ogłoszenia :lol:

Proszę o ogłoszenia .

kontakt do ogłoszeń 513 511 200

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie smutne oczka:-(
Pusia ma widac swojego anioła stróża.
Została zabrana ze schroniska, zyje.
Teraz bedzie juz "z górki".
Trzymam kciuki za dziewczynkę.

Posted

Śliczna malutka puchatka:loveu:, kurcze jutro jak dam radę w pracy to zrobię jej wyróżnione allegro Bożenko. Zobaczę ile będę miała czasu , może też ogłoszenia na innych stronach , zobaczę ...

Posted

Pusia jest na tymczasie u Pani Lucynki . Dzisiaj pijechałam zawieśc swoja Krysię do SPA :evil_lol: i przy okazji porobiłam Pusi zdjęcia .
Pani Lucynka zawsze ma u siebie po kilka schroniskowych największych bid .
Teraz ma Pusie i Czarusię .
Anula , dziekuję , będę wdzięczma :lol:

Posted

xmartix napisał(a):
ogłoszeń zero? na kogo kontakt?

Pusia dostała dzisiaj ALLEGRO od Anuli , dziękuję :loveu:

Innych ogłoszeń nie ma . Telefon do kontaktu jest w pierwszym poście

To już wszystkie zdjęcia jakie mam . Te i te z pierwszej strony . Robiłam wczoraj telefonem , bo nie spodziewałam sie , a pojechałam jedynie zawiesc kota do strzyżenia :cool3::evil_lol: