BIANKA1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 imię ---------Pusia . lat ----------chyba 8-9 sterylka -----nie wiadomo , ma jakaś bliznę na brzusiu , będzie miała USG Pusia jest prawie pudelkiem . Ma długi ogonek , jest malutka , troszkę większa od miniaturki .Pusia boi się dotyku . Drży pod ręką , nagle dotknięta może capnąć . Z tego względu nie nadaje się do dzieci . Jest grzeczna , mądra , spokojna . Nie brudzi w domu . Zgadza sie ze wszystkimi możliwymi zwierzakami :lol: Pusia pójdzie do adopcji po sterylce . Ma bliznę na brzuszku , ale nie wiadomo czy to po sterylce .Dlatego najpierw będzie miała USG . Pusia przebywała we wrocławskim schronisku , gdzie została oceniona na 16 lat . Miała krwawiącego guza pod szyja , wyglądała okropnie . Miała zostać uśpiona . Tam wypatrzyła ją kochana Pani Lucynka , która kocha kudłacze i pomaga w schronisku doprowadzić je do porządku :loveu: Zabrała Pusię , wyleczyła , ostrzygła , i Pusia zmieniła sie w prześliczną księżniczkę :lol: Pusia nie ma 16 lat , ma śliczne ząbki . Gdy weci zobaczyli ja po wyleczeniu , to nie mogli uwierzyć , że to ten sam pies :cool3: Pusia prosi o dom i ogłoszenia :lol: Proszę o ogłoszenia . kontakt do ogłoszeń 513 511 200 Quote
maggiejan Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ładniutka malizna...:lol: Czy ona jest na tymczasie u Pani Lucynki? Quote
Tola Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jakie smutne oczka:-( Pusia ma widac swojego anioła stróża. Została zabrana ze schroniska, zyje. Teraz bedzie juz "z górki". Trzymam kciuki za dziewczynkę. Quote
anula1959 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Śliczna malutka puchatka:loveu:, kurcze jutro jak dam radę w pracy to zrobię jej wyróżnione allegro Bożenko. Zobaczę ile będę miała czasu , może też ogłoszenia na innych stronach , zobaczę ... Quote
BIANKA1 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Pusia jest na tymczasie u Pani Lucynki . Dzisiaj pijechałam zawieśc swoja Krysię do SPA :evil_lol: i przy okazji porobiłam Pusi zdjęcia . Pani Lucynka zawsze ma u siebie po kilka schroniskowych największych bid . Teraz ma Pusie i Czarusię . Anula , dziekuję , będę wdzięczma :lol: Quote
AMIGA Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A wiadomo dlaczego taka ślicznotka się znalazła w schronisku? Czy to jeden z tych przypadków - stara, chora, to wykop z domu! ?? Quote
malagos Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ale starowinka! Przypomina moją Majusię... :cool1: Kiedyś wezmę jeszcze taką babinkę, uwielbiam się nimi opiekawać... :roll: Quote
BIANKA1 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Nie pytałam skąd wzieła się w schronisku . Poprosimy Bellę , może wie :lol: Quote
Dorothy Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 pudelki to takie madre psy! Musi ja ktos pokochac i to szybko. Quote
invictus hilaritas Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 hej ho, hej ho do domku by się szło.. Quote
BIANKA1 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Bella napisała mi , że malutka została znaleziona na terenie ZOO :roll: Quote
halbina Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 BIANKA1 napisał(a):Bella napisała mi , że malutka została znaleziona na terenie ZOO :roll: no wiecie... :crazyeye: nie moja rasa, ale chwyta za serce... będę odwiedzać! Quote
anula1959 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Pusia debiutuje na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=566643481 Powodzenia malutka;) Quote
BIANKA1 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 xmartix napisał(a):ogłoszeń zero? na kogo kontakt? Pusia dostała dzisiaj ALLEGRO od Anuli , dziękuję :loveu: Innych ogłoszeń nie ma . Telefon do kontaktu jest w pierwszym poście To już wszystkie zdjęcia jakie mam . Te i te z pierwszej strony . Robiłam wczoraj telefonem , bo nie spodziewałam sie , a pojechałam jedynie zawiesc kota do strzyżenia :cool3::evil_lol: Quote
anula1959 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Nie ma za co Bożenko , wiesz przecież że jak tylko mam czas....;) Quote
anula1959 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Pusia ma już 46 wyświetleń , zobaczymy czy ktoś się odezwie z allegro;) Quote
xmartix Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 i jeszcze raz allegro: pudelka Pusia czeka na swój ukochany dom (567088746) - Aukcje internetowe Allegro i ogłoszenia na: - adopcje.org - kupiepsa.pl - ale.gratka.pl - drobne.centrumofert.pl - czworonogi.eu - wroclaw.gumtree.pl Quote
BIANKA1 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='xmartix']i jeszcze raz allegro: pudelka Pusia czeka na swój ukochany dom (567088746) - Aukcje internetowe Allegro i ogłoszenia na: - adopcje.org - kupiepsa.pl - ale.gratka.pl - drobne.centrumofert.pl - czworonogi.eu - wroclaw.gumtree.pl Ale super , dziękuję :multi: Quote
Evelin Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Powodzenia ślicznoto...żebyś odnalazła swojego ludzia:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Bella1 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Też kibicuję malutkiej srebrnej panience Quote
Recommended Posts