Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
o jaaaa! Mikołaje są poprostu extra!! aahahahahaah! ale gromadka!! ciekawe jakby wygladały po przejściu przez komin!! eehehehehe !!

Obawiałabym się raczej czy coś z komina by zostało po takim tabunie Mikołajkowych akitek ;-)

Posted

UFF...

Jeszcze zdazylem przed polnoca...

Z okazji Mikolaja zycze duuuuuuuuuuzo prezentow (mam nadzieje ze juz wszyscy dostali, a jak by sie nie udalo to trzeba troche popracowac aby byc grzecznym i zasluzyc = czyli nie wolno byc takim :evil: a nalezy dozyc do -> :lol: )

Zdjecia super, mi sie nie udalo zrobic zadnego ale obiecuje poprawe i na swieta zrobie mala sesje.

A propo Nowej Rudy to ja tam bylem, miod i wino pilem - wyniki sa na stronie Agappe.

Posted
o jaaaa! Mikołaje są poprostu extra!! aahahahahaah! ale gromadka!! ciekawe jakby wygladały po przejściu przez komin!! eehehehehe !!

Obawiałabym się raczej czy coś z komina by zostało po takim tabunie Mikołajkowych akitek ;-)

hehe z normalnego pewnie nie.. ale do makit to można i kominy dostosować żeby sie pomieściły :)

• 1 month later...
Posted

Jasne....kruszyna :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: i jeszcze to niewinne spojrzenie... :wink: :wink: :wink: nie chciałabym "takiej kruszynie "trafić na ząbek :wink: :wink: :wink: Śliczna!!!!

Posted

Nie jest tak źle ;-) Uwielbia psy i bynajmniej nie gryźć. Jej najlepszy kumpel to wyżeł weimarski i biszkoptowy labek, czego dowodem są zdjęcia ;-)

Posted

Agappe napisał(a):
hahahah pierwsze zdjęcie jest urocze :))) co za miłość :)

Prawda jaki spokojny aniołek ;-)
Nawet przygnieciona takim labradorkiem lezy grzecznie i nie gryzie go ;-)