Izis Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Moje mikołaje tęsknym wzrokiem spoglądaja w niebo w oczekiwaniu na biały puch... :P Hehe dobre :-) Quote
Mellows Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 o jaaaa! Mikołaje są poprostu extra!! aahahahahaah! ale gromadka!! ciekawe jakby wygladały po przejściu przez komin!! eehehehehe !! Quote
Izis Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 o jaaaa! Mikołaje są poprostu extra!! aahahahahaah! ale gromadka!! ciekawe jakby wygladały po przejściu przez komin!! eehehehehe !! Obawiałabym się raczej czy coś z komina by zostało po takim tabunie Mikołajkowych akitek ;-) Quote
Ziemniak Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 UFF... Jeszcze zdazylem przed polnoca... Z okazji Mikolaja zycze duuuuuuuuuuzo prezentow (mam nadzieje ze juz wszyscy dostali, a jak by sie nie udalo to trzeba troche popracowac aby byc grzecznym i zasluzyc = czyli nie wolno byc takim :evil: a nalezy dozyc do -> :lol: ) Zdjecia super, mi sie nie udalo zrobic zadnego ale obiecuje poprawe i na swieta zrobie mala sesje. A propo Nowej Rudy to ja tam bylem, miod i wino pilem - wyniki sa na stronie Agappe. Quote
Agappe Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 o jaaaa! Mikołaje są poprostu extra!! aahahahahaah! ale gromadka!! ciekawe jakby wygladały po przejściu przez komin!! eehehehehe !! Obawiałabym się raczej czy coś z komina by zostało po takim tabunie Mikołajkowych akitek ;-) hehe z normalnego pewnie nie.. ale do makit to można i kominy dostosować żeby sie pomieściły :) Quote
Izis Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 I jeszcze mikolajkowe zdjecie mojej wnusi co to niedawno do mnie dotarlo. To najmniejsza kruszyna z drugiego miotu. Słodka prawda? ;-) Quote
Matagi Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Jasne....kruszyna :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: i jeszcze to niewinne spojrzenie... :wink: :wink: :wink: nie chciałabym "takiej kruszynie "trafić na ząbek :wink: :wink: :wink: Śliczna!!!! Quote
Izis Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Nie jest tak źle ;-) Uwielbia psy i bynajmniej nie gryźć. Jej najlepszy kumpel to wyżeł weimarski i biszkoptowy labek, czego dowodem są zdjęcia ;-) Quote
Agappe Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 hahahah pierwsze zdjęcie jest urocze :))) co za miłość :) Quote
Izis Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Agappe napisał(a):hahahah pierwsze zdjęcie jest urocze :))) co za miłość :) Prawda jaki spokojny aniołek ;-) Nawet przygnieciona takim labradorkiem lezy grzecznie i nie gryzie go ;-) Quote
Recommended Posts