koosiek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 A gdzie tam Bala zwyczajna? To najprawdziwszy szpic jest :razz: Quote
pidzej Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 kurcze, ich boks jest niezauważalny, one jakby niewidzialne dla odwiedzających:shake: Quote
bumel Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 pidzej napisał(a):kurcze, ich boks jest niezauważalny, one jakby niewidzialne dla odwiedzających:shake: ech, bo nie wiedzą ludziska co dobre...wzięłyśmy dziś suńki prawie pod sam lasek - było super - obydwie były b. dzielne i b. grzeczne:p Quote
koosiek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Miałam wstawić jakiś czas temu, banerek dla komadosków: Quote
mru Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 bumel, fajny podpis :cool3: kurcze, a czy Komandos do psów agresywny jest? Quote
siekowa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Do psów to go chyba nikt nie sprawdzał nawet. Kto wie może z jakimś łagodnym i spokojnym by się dogadał. Koosiek dzięki za banerek. :) Oj bumel ten ostatni spacer Komandosek był świetny, byłam z nich dumna. :loveu: Quote
bumel Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 siekowa napisał(a): Oj bumel ten ostatni spacer Komandosek był świetny, byłam z nich dumna. :loveu: Musimy powtórzyć:-) A wyszły jakieś fotki? Quote
siekowa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Nic specjalnego nie mam ale spróbuje coś wrzucić wieczorem. Spacerek koniecznie trzeba powtórzyć. :) Quote
siekowa Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 a tu duszone komandoski :( chyba muszę gdzieś to zgłosić! :diabloti: Quote
Natussiaa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 piękne fotki :loveu: śliczne suczki :lol: Quote
Cudak Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1170/wyeksploatowana-suka-basseta-potrzebne-na-sterylke-karme-146654/ Przepraszam za OT Quote
bumel Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='siekowa']a tu duszone komandoski :( chyba muszę gdzieś to zgłosić! :diabloti: :megagrin::megagrin: siek nie zgłaszaj, bo mi nie pozwolą więcej psiaków na spacery zabierać:nerwy: Komandoski- piękne dziewczyny (zwłaszcza Fabisia podoba mi się na tych fotkach:p) Quote
pidzej Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 a jak Komandos się zachowuje gdy widzi smycz? w ogóle ma obroże? gryzie czy co? jakoś nigdy się o to nie zapytałam. Bala jest naprawdę oryginalnej urody, a Fabia mimo pozornej nieśmiałości widac, że chce kontaktu z człowiekiem. Myślę, że ona w domu by się bardzo otworzyła. Fajnie, ze z nimi wychodzicie. Quote
mru Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 tak mi szkoda tego Komandoska, że nie może z komandoskami wychodzić :( właśnie, czy on od razu jak widzi smycz to ucieka? nie daje sobie przypiąć? Quote
bumel Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 mru napisał(a): właśnie, czy on od razu jak widzi smycz to ucieka? Ucieka? Nie on raczej oddala się z godnością w najciemniejszy kąt w boksie... A na serio to tak, gryzie jak tylko mu się chce coś w oklicy szyi zrobić, np. przypiąć/odpiąć smycz - siekowa niestety doświadczyła tego na sobie. Quote
mru Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 rozumiem, ok... hmmm... a azylowa behawiorka co na to? znaczy czy coś próbowała robić z nim? skoro bywa w azylu, jak rozumiem, dość systematycznie? Quote
Recommended Posts