Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Azylu pod Psim Aniołem są od 11.04.2006, zabrano je z terenu burzonego domu. Nie wiadomo jakie było ich życie zanim trafiły do azylu, raczej nie zaznały od człowieka zbyt wiele dobrego. Kiedyś były bardzo nieufne i lękliwe, teraz jest już dużo lepiej ale nadal są nieco nieśmiałe. Sunie są urocze, bardzo przyjacielskie, radosne, raczej dogadają się z innymi psami. Obie są wysterylizowane.
Fabia (to ta czarna) jest mała, ma ok. 8 lat, coraz lepiej radzi sobie na spacerach.
Bala jest średniej wielkości, ma ok. 5 lat, spacery nadal bardzo ją stresują zwłaszcza kiedy nie ma przy niej koleżanki.
Sunie są ze sobą bardzo zżyte dlatego najlepiej by było aby trafiły do jednego domu. Niestety wiadomo, że jest to mało możliwe. :(
Potrzebują dużo domowego ciepła a gdy dostaną szansę na pewno odwdzięczą się całym sercem.

Przez tyle czasu nikt się nimi nawet nie interesował. Czyżby były zbyt zwyczajne dla ludzi? Może chociaż tu na dogo ktoś je zauważy i pomoże znaleźć im dom.

kontakt w sprawie adopcji:
Azyl pod Psim Aniołem (Warszawa)
tel: 501 258 303 lub 500 493 942

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tutaj mamy całe towarzystwo komandosowe :loveu:

Ta druga sunia na zdjęciu to Szara (teraz jest w domu tymczasowym), która trafiła do azylu razem z Fabią i Balą.

a tutaj nasz wspaniały Komandos

Niestety panicznie boi się smyczy przez co jego szanse na dom bardzo się zmniejszają. :( Może jakimś cudem chociaż tymczas mu tu znajdziemy?

• 3 weeks later...
Posted

Czy ktoś może zrobić banerek? Taki z całą trójką najlepiej bo może ktoś i Komandoska by wypatrzył.

one są akie słodkie, małe, spokojne... cała trójka... szkoda, że nikt ich nie chce... ja bym brała w 3paku :smile:

Bierz 3 :evil_lol:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Chyba zostałam tu sama :( Byłyśmy z nimi w niedziele na spacerku, dziewczyny bardzo się stresowały. Wczoraj też je zabrałyśmy na spacer i było dużo, dużo lepiej, pięknie szły. :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

szkoda mi Komandoska

czy ta Wasza behawiorka nie mogłaby z nim pracować? :(
jemu potrzebne są małe kroczki, powoli systematycznie