Evelin Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Łatek i Lisiu...Lisiu to Karmelek ? (bo tak ładnie do Niego mówiliście-Karmelisiu :loveu: może to w skrócie Lisiu?) Jak fajnie na tym trzecim zdjęciu sprawdzają,czy nic się nie dzieje za ogrodzeniem..równo ,jak wojsko :evil_lol: Lux chłopaki :loveu: Quote
bruu Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Evelin napisał(a):Łatek i Lisiu...Lisiu to Karmelek ? (bo tak ładnie do Niego mówiliście-Karmelisiu :loveu: może to w skrócie Lisiu?) Jak fajnie na tym trzecim zdjęciu sprawdzają,czy nic się nie dzieje za ogrodzeniem..równo ,jak wojsko :evil_lol: Lux chłopaki :loveu: Karmelek- Karmelisiu - Lisiu:loveu: każdy u nas ma kilka zdrobnień:p Quote
bruu Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 plinka napisał(a):ogłaszam go :roll: dzięki dziś mijają 3 miesiące jak Łatuś jest z nami:roll: Quote
plinka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 miałam maile z prośbą o fotki, ale dalej cisza :roll: generalnie w ogłoszeniach podawałam Wasze dane, ale w regionalnych ogłoszeniach był też mój mail Quote
bruu Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='plinka']miałam maile z prośbą o fotki, ale dalej cisza :roll: generalnie w ogłoszeniach podawałam Wasze dane, ale w regionalnych ogłoszeniach był też mój mail nikt się ze mną nie kontaktował:-( Quote
Korenia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Może akurat teraz komuś kradnie serce? :oops: Quote
Randa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Jak przejeżdżam obok miejsca, gdzie Łatek wisiał na łańcuchu - zalękniony i głodny a teraz widzę takiego zadowolonego z siebie psiaka - serce rośnie. Quote
bruu Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 dla Łatusia najlepszy byłby dom z ogrodem. jest przeszczęsliwy, gdy może biegać. 33 stopnie w cieniu, a Łatuś w super nastroju gdy slońce za bardzo dokucza, odpoczywa w dziurze kopanej kolejno przez CiuCiu i Łaciaka Quote
bruu Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Randa napisał(a):Jemu się normalnie buzia śmieje! też mam takie wrażenie:p. jemu tak malo wystarczy do szczęscia - ręce, które glaszczą i przytulają, spacery do lasu i zabawy w ogródku, pełen brzuszek... tylko o to prosi:roll: Quote
bruu Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='bruu']też mam takie wrażenie:p. jemu tak malo wystarczy do szczęscia - ręce, które glaszczą i przytulają, spacery do lasu i zabawy w ogródku, pełen brzuszek... tylko o to prosi:roll: i może wyprosil:roll: potrzebna wizyta przedadopcyjna w Kamińsku, gmina Bartoszyce (24km od Bartoszyc) kto pomoże?????? Edit: napisalam do akuchy Quote
Randa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 A można coś więcej się dowiedzieć?Zaczynam trzymać kciuki. Quote
bruu Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Randa napisał(a):A można coś więcej się dowiedzieć?Zaczynam trzymać kciuki. dzwonila Pani, mieszkanie w bloku, miejsce na kanapie dla Łatusia, 2 dzieci - 10 i 14 lat... nie nastawiam się super optymistycznie, bo to gubi:roll:. Quote
Evelin Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Umieściłam prosbe w podpisie.. Tak jak Bruu nie nastawiam sie optymistycznie,bo juz raz tak było...Ale próbowac trzeba,kto wie może to jest własnie Łatkowy domek? Quote
akucha Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jestem dziewczyny. Oczywiscie, ze pomogę, Kamińsk leży 5 km ode mnie, to żaden problem. Próbuj umówić sie na wizytę przedadopcyjną, ale nikt nie odbiera telefonu. Dam znać, jak będę miła już jakieś konkrety. Quote
bruu Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 akucha napisał(a):Jestem dziewczyny. Oczywiscie, ze pomogę, Kamińsk leży 5 km ode mnie, to żaden problem. Próbuj umówić sie na wizytę przedadopcyjną, ale nikt nie odbiera telefonu. Dam znać, jak będę miła już jakieś konkrety. akucha, wielkie dzieki:loveu::Rose: trzymam kciuki:thumbs: Quote
akucha Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wizyta się odbyła. Pani Ewa to mila, ciepła, bardzo sympatyczna osoba. Wypatrzyła Łatka w ogłoszeniach, pokazywała mi ich wydruki :lol: Łatek przypadł jej od razu do serca. Cała rodzina czeka na psa. Rok temu odeszła domowa ulubienica Balbinka, dojrzeli do decyzji o nowym domowniku. Stęsknieni są też swaj chłopcy w wieku 10 i 14 lat. Łatek mieszkałby w domu na pierwszym pietrze dwupiętrowego budynku. Obok domu rodzina ma ogrodzona działkę, tam mógłby swawolić do woli. Pani Ewa wyraża zgodę na podpisanie umowy adopcyjnej i wykastruje Łatka - zapytałam, bo nie doczytałam i nie wiem, czy on jest kastrowany. Byłyby zdjęcia z nowego domu, zobowiazałam się je wstawiać ;) Sąsiedzi też mają psaki. Mieszkanie przestronne, dużo w nim miejsca na zabawy z psem. Ludzie świadomi koniecznosci opieki weterynaryjnej, systematycznych szczepień. Jesli wasza decyzja bedzie na tak, to zaczynają kompletować wyprakę dla nowego doownika. Było bardzo miło, polecam ten dom. Jakby co, to piszę się na wizyte poadopcyjną. Quote
bruu Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 akucha napisał(a):Wizyta się odbyła. Pani Ewa to mila, ciepła, bardzo sympatyczna osoba. Wypatrzyła Łatka w ogłoszeniach, pokazywała mi ich wydruki :lol: Łatek przypadł jej od razu do serca. Cała rodzina czeka na psa. Rok temu odeszła domowa ulubienica Balbinka, dojrzeli do decyzji o nowym domowniku. Stęsknieni są też swaj chłopcy w wieku 10 i 14 lat. Łatek mieszkałby w domu na pierwszym pietrze dwupiętrowego budynku. Obok domu rodzina ma ogrodzona działkę, tam mógłby swawolić do woli. Pani Ewa wyraża zgodę na podpisanie umowy adopcyjnej i wykastruje Łatka - zapytałam, bo nie doczytałam i nie wiem, czy on jest kastrowany. Byłyby zdjęcia z nowego domu, zobowiazałam się je wstawiać ;) Sąsiedzi też mają psaki. Mieszkanie przestronne, dużo w nim miejsca na zabawy z psem. Ludzie świadomi koniecznosci opieki weterynaryjnej, systematycznych szczepień. Jesli wasza decyzja bedzie na tak, to zaczynają kompletować wyprakę dla nowego doownika. Było bardzo miło, polecam ten dom. Jakby co, to piszę się na wizyte poadopcyjną. akucha, cudowne wieści, strasznie Ci dziękuję za tak szybką reakcję i rzeczowe sprawozdanie. to jest własnie to, czego szukamy dla Łatka z Evelin. już rozmawiałam z Evelin, Evelin sama Łatka odwiezie do nowego domu i podpisze umowę. Co do kastracji to ja bardzo jestem na tak, bo my Łatka nie wykastrowaliśmy. nie mogę uwierzyć, że po tak długim czasie do Łatusia uśmiechnęło się szczęscie. Quote
akucha Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Cieszę się :lol: Evelin moze mieć problemy z dojazdem do Kamińska, ze względu na lokalizacje tam zakładu karnego :p, nie ma drogowskazów. Jeśli będzie jechała przez Górowo Iławeckie, powinna wybrać kierunek na Lelkowo. Nie jestem pewna, czy GPS namierzy. W razie problemów, poprosze tatę, to z Górowa popilotuje pod dom, woził mnie tam dzisiaj. Moje auto w warsztacie. Quote
bruu Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 akucha napisał(a):Cieszę się :lol: Evelin moze mieć problemy z dojazdem do Kamińska, ze względu na lokalizacje tam zakładu karnego :p, nie ma drogowskazów. Jeśli będzie jechała przez Górowo Iławeckie, powinna wybrać kierunek na Lelkowo. Nie jestem pewna, czy GPS namierzy. W razie problemów, poprosze tatę, to z Górowa popilotuje pod dom, woził mnie tam dzisiaj. Moje auto w warsztacie. Pani Ewa już poinformowana, że Łatuś pakuje walizki i jedzie :multi: akucha, wyślesz mi na pw maila do p. Ewy? chcę podać jej wymiary Łatuchny do kupna szelek Quote
Recommended Posts