Evelin Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Nie,żadnego telefonu. Chyba musimy wykazać cierpliwość. Quote
WeronikaM Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ale śliczny psiak:loveu: porozgłaszam na różnych forach Quote
WeronikaM Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ogłosołam na dalmatynkczyki********** fcr********** psiaki.pl:multi: tak gdzie są * to trzeba fora kropka pl;) Quote
Evelin Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 WeronikaM dziękujemy bardzo. Łatus rzeczywiście jest piękny..zwłaszcza z tym usmiechnietym pycholem.Tak wypiękniał w DT,bo wcześniej to taka bida wisiała na łańcuchu... Miejmy nadzieje,ze ktos się w koncu odezwie... Quote
Evelin Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Dzięki,juz się poczęstowałam:diabloti: nowym banerkiem Łatka. Jeszcze raz wielkie dzięki... Do tej pory pamietam jak mi sie serce ścisnęło jak usłayszałam o Nim po raz pierwszy,potem zobaczyłam...Potem wielka radość ze znalezionego tymczasu (Łatuś bardzo szybko wyczuł,że ten tymczas to wspaniałe miejsce :)). Powolutku,wspólnymi siłami znajdziemy Mu dom. Quote
bruu Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 a ja nie mogę wkleić podpisu, nie wiem czemu:-( coś nie tak jest z moim kompem, bo avatar też nie wchodzi i posty mogę pisać tylko przez cytat... a Łaciak to taki kochany pies i ładny i nie wierzę, że ciągle bez domu. każdy kto do nas przyjeżdza nie może się nadziwić jego urodzie i przyjacielskiemu usposobieniu Quote
bruu Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 dzięki Figa:loveu: a to Łatuś wczoraj (strasznie go lubię z latającymi uszami) Quote
:: FiGa :: Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Służę pomocą ;) Skopiuj którąś z tych ramek i wklej do podpisu :) [HTML][/HTML] [HTML][/HTML] A Łatek boski jest ;) Quote
bruu Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Łatuś ze swoją ulubioną koleżanką, naszą CiuCiu YouTube - Łatek2 YouTube - Łatek3 Quote
Evelin Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Czy ktos uwierzy,że to ten sam pies? Łatuś :loveu: charakteryzuje sie doskonałaym gustem..CiuCiu prześliczna:loveu: Quote
Neris Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 bruu napisał(a):Łatuś ze swoją ulubioną koleżanką, naszą CiuCiu Chyba NASZĄ i Nerisa:mad: W koncu KOMU ona dawała całusy, hę? Quote
WeronikaM Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 a mówili może z jakiego powodu ???????:placz: Quote
bruu Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Łatek bez domu:-( taki skarb był 1 telefon z piątkowej Oferty, panstwo oglądali Łatka w sobotę, "zaklepali" go,a dziś własnie się rozmyslili:shake: Quote
Evelin Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Smutno mi trochę, ale to widocznie nie był Łatusiowy dom. Dobrze,że teraz a nie po adopcji. Ale wiesz co Bruu, bardzo,bardzo to doceniam,że Łatuś nie wisi na łańcuchu,tylko jest u Was. Hmmm to do roboty znów trzeba przystapic,allegro itp sprawy. Quote
bruu Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 WeronikaM napisał(a):a mówili może z jakiego powodu ???????:placz: nie, a ja nie pytałam. pan był bardzo fajny i zdecydowany, Łatek naprawdę mu się spodobał. pani trochę zdystansowana i to ona dziś zadzwoniła i zbiła mnie z tropu. w sumie lepiej teraz niż po adopcji... Quote
bruu Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Neris napisał(a):Chyba NASZĄ i Nerisa:mad: W koncu KOMU ona dawała całusy, hę? Łatkowi:razz: - filmik jest:evil_lol: Quote
WeronikaM Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Evelin napisał(a): Hmmm to do roboty znów trzeba przystapic,allegro itp sprawy. moge zrobić allegro ;) Quote
bruu Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 WeronikaM napisał(a):moge zrobić allegro ;) allegro jest, odnawiane jak tylko się skończy, ogłoszenia w necie też, jeszcze aktywne wszystkie. nie wiem gdzie jeszcze mozna ogłosić Łatka Quote
bruu Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 bruu napisał(a):nasze ogłoszenia "Łatek - pies w kropki" Łatek - młody, zdrowy, przyjacielski, wesoły, ciekawy świata. Kocha długie spacery, jest pozytywnie nastawiony do innych zwierząt, kobiet i dzieci. Bywa nieufny w kontaktach z obcymi mężczyznami (pamiątka po poprzednim właścicielu), jednak szybko się przełamuje. Łatek szuka domu, w którym będzie członkiem rodziny. Aktualnie przebywa w hoteliku pod Warszawą. ale.gratka.pl (kategoria dalmatyńczyki) zgubiono.pl mojpupil.pl (kategorie: oddam - dalmatyńczyk, oddam - rasa mieszana, znalazłem - dalmatyńczyk, znalazłem - rasa mieszana) gieldaogloszen.pl eoferty.com.pl kupiepsa.pl (kategorie: psy - dalmatyńczyk, psy - mieszańce, za darmo) warszawa.gumtree.pl adopcjapsa.pl ogloszenia.aleokazja.pl (kategorie: psy, oddam) przygarnijzwierzaka.pl kupsprzedaj.pl (kategorie: psy - dalmatyńczyk, do adopcji - psy) jeżeli ktoś ma pomysł, gdzie mozna jeszcze Łaciaka ogłosić, proszę o pomoc Quote
Evelin Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Bruu jak wiesz wyjeżdżam na tydzień i w necie mnie nie bedzie.. Mam jeszce jeden pomysł (tzn własciwie nie tylko jeden...),gdzie mozna Łatencja ogłosić.. Jest tak strona e-metro.Pucka tam kiedys ogłosiła Julkę z Ostróy i ta Julka znalazła dom.Zawsze mozna spróbować..Ze mnie przez najblizszy tydzień (a własciwe 2-bo potem tez wyjeżdzam na 3 dni) nie będzie żadnego pozytku..A nie,nie tak do końca...Dwie świniowatości Wam przywiozę :loveu: Pozdrawiam Łatusia i mam nadzieję,że znajdzie sie ktoś,kto do Niego zajrzy :) Quote
Recommended Posts