Jump to content
Dogomania

Halo,halo!!! Łatuś ma dom!!!A jednak wszysto jest mozliwe :)

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łatek robi postępy w socjalizacji.
Co prawda obawia się osobników płci męskiej,ale Ronja sobie i z tym poradziła...Jakos udało Jej sie przekonac Łatka,ze nie wszyscy faceci są źli..:) Łatuś pewnie dziwi się swiatu...jak to jest,że ludzie tacy rózni są?
Jeden rzuca kijem a drugi robi wszystko,żeby było dobrze...
A domku nadal szuka.Cierpliwie czekamy az ujawni sie ktos sensowny,kto pokocha Łatusia.
Byłam ostatnio w Zabłudowiu skąd pochodzi Łatek...I tak mi było fajnie,że Łatek zmienił miejsce zamieszkania:multi::multi::multi:

Posted

Każdy osobnik płaci męskiej chodzi do Łatka z przysmakami i Łatek coraz śmielej reaguje na obcych mężczyzn. Kobiet w ogóle się nie boi.

Posted

[quote name='plinka']

Pod koniec marca na bialystokonline było takie ogłoszenie.
Może warto się skontaktować? Chyba, że ktoś już to zrobił??

Przygarne psa, dalmatynczyk albo mieszany nie koniecznie szczeniak.
Moje gg:10912940
Dane kontaktowe:
513 462 259
łapy

Ponawiam pytanie.

Posted

Łatuś był dziś u weterynarza, został zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Dostał też krople do oczu Dicortineff, bo łzawią mu oczy i widać trzecią powiekę. Ma zapalenie spojówek.

Posted

Ja też nie miałam zadnego telefonu ani maila.
Pomyślałam,ze łatka może e-metro ogłoszę jeszce..A co sadzisz o płatnym ogłoszeniu np w Moim Psie?

Posted

Evelin napisał(a):
Ja też nie miałam zadnego telefonu ani maila.
Pomyślałam,ze łatka może e-metro ogłoszę jeszce..A co sadzisz o płatnym ogłoszeniu np w Moim Psie?

nie wiedziałam,że można dawać płatne ogłoszenia do Mojego Psa. ile kosztuje takie ogłoszenie???
ja myślałam też o Gazecie Wyborczej, Ofercie, wiem, że można dawać ogłoszenia ze zdjęciem.

Posted

w środę 6 maja będzie Łatek w Ofercie,ale bez zdjęcia.
Wyborcza jest b.droga, wyszło ponad 100zł za ogłoszenie,więc zrezygnowałam.

wiem,że mozna dawać ogłoszenia do wyborczej smsem, ale ja nie wiem jak.

Posted

To ja sie dowiem ile kosztuje takie ogłoszenie.Pewnie drogo,ale np dziewczyny z Mielca pisały,że udały sie im dzieki temu 2 trudne adopcje.
Korenia,super by było, w sumie nie sadzę ,zeby Łatek miał cos przeciwko przeprowadzce na południe Polski :)
Bruu,wiesz ja tak jeszce myślę,że w ogłoszeniach trzeba podawać jeden numer telefonu i mail.Przynajmniej ja mam takie odczucia,że wprowadza to troche zamieszania do ogłoszeń.Ew.można dodać zastrzeżenia,że prosimy o telefony po 17,czy 18.Jak komus bedzie zalezało to i tak zadzwoni
A jak tam bohater całego zamieszania czyli Łacior?

Posted

Evelin, możesz podawać mój lub swój nr - jak wolisz. Do Oferty podałam oba nr, mam nadzieję, ze ktoś zadzwoni.
My dawałyśmy kiedyś bezpłatne ogłoszenia w MP i nie było żadnego odzewu.
Ja jeszcze poszukam miejsc, gdzie go można ogłosić.

Łaciak ma się dobrze, to taka iskierka spragniona kontaktu z człowiekiem. Oprócz codziennych spacerów do lasu, szaleje w ogródku z zabawkami. Strasznie linieje, a nie przepada za czesaniem, ale po trochu go wyczesuję.

Posted

dałam też drugi raz Łatka do warszawskiej Oferty do działu za darmo, ze zdjęciem. bedzie w piatek. mam nadzieje, ze ktoś w końcu zadzwoni...

Posted

Nie,no w końcu Łatek dom znajdzie..Nie może byc inaczej.
Pomyślałam o jednym numerze telefonu bo np jakby ktoś chciałby umówić się na konkretną rozmowę (np ktoś z Warszawy),to ja i tak musze odesłać delikwenta do Ciebie.Nie pomyśl sobie chociaż,że mi się nie chce..Pozdrawiam Łatka i mam nadzieję,że nie rozrabia za bardzo.
Odnowię Łatusiowi allegro i bedziemy czekać...

Posted

Evelin napisał(a):
Nie,no w końcu Łatek dom znajdzie..Nie może byc inaczej.
Pomyślałam o jednym numerze telefonu bo np jakby ktoś chciałby umówić się na konkretną rozmowę (np ktoś z Warszawy),to ja i tak musze odesłać delikwenta do Ciebie.Nie pomyśl sobie chociaż,że mi się nie chce..Pozdrawiam Łatka i mam nadzieję,że nie rozrabia za bardzo.
Odnowię Łatusiowi allegro i bedziemy czekać...

nr może być do mnie, jak bedzie fajny domek, to szczególy ustalimy razem. do Oferty piątkowej dałam swój nr
a Łatek nie rozrabia, jest kochany, uwielbia biegać i uwielbia ludzi

Posted

Evelin, dzwonił ktoś?
dziś miało być ogłoszenie w Ofercie Łaciaka, ale bez fotki. nie kupiłam dziś Oferty, więc nie wiem, czy to ogłoszenie się ukazało.
ja nie miałam ani jednego telefonu:shake:
w piątek ma być ogłoszenie ze zdjęciem, postaram się kupić gazetę, by sprawdzić czy zamieścili Łaciaka