Evelin Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Niestety,jakby na to nie patrzeć to budy Łatuś nie ma.Ale już nie śpi bezpośrednio na ziemi,ten głupi ,dłuższy łańcuch umozliwił Mu spanie na patyczkach..(trochę słomy też tam jest)... Wiem,ze to niewiele..i wierzę ,że jakoś uda się Mu pomóc.Tak musi być. Quote
Korenia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Evelin może dopisz w tytule, że Łatek jest na łańcuchu i potrzeba DT, aby poznać jego zachownie? Quote
Evelin Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Tytuł zmieniony.Nie wiem czy dobrze,jak masz inne pomysły pisz. W kazdym razie Dt nie byłby na wieczność. W końcu zwolni się miejsce w hoteliku.. Quote
Korenia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tutł super - oby tylko przyciągnął jakiś wolny DT... Quote
Neris Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jeśli byłyby jakieś deklaracje wpłat, to polecam DT płatny u RONJA z dogo. Super dziewczyna z super podejściem do psów. Quote
Evelin Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Dzięki za wiadomość.Spróbujemy cos pokombinować. DT zawsze może powiedzieć wiecej o zachowaniu psa,reakcjach.Trudno dużo powiedzieć o psie na łańcuchu. Jak się psu odmnienia zycie to wtedy ujawnia się prawdziwy charakter... Quote
Evelin Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Łatek bedzie miał DT,Łatek będzie miał DT,Łatek będzie miał DT:multi::multi::multi: Quote
Evelin Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Wszystko już uzgodnione, 22 marca Łatuś pojedzie do Ronji. Jeszcze tylko tydzień na tym cholernym łańcuchu i końcu zycie Mu się odmieni.Pewnie się zdziwi,że mozna żyć bez łańcucha. Na transport mam juz patent,włączam w samochodzie ciepły nawiew i te psy podwórkowe spią... nieprzyzwyczajone do ciepła. Zgodnie z zyczeniem DT zostanie zabezpieczony od kleszczy...a ci alkoholicy dopiero się zdziwią , że nie ma juz psa... Quote
Korenia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Świetnie :multi: Oby okazał się super szybko przystosowującym się psiakiem :multi: Quote
Guest monia3a Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Mam nadzieję, że alkoholicy nie wezmą sobie kolejnego psiaka :shake: Quote
Doda_ Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 monia3a napisał(a):Mam nadzieję, że alkoholicy nie wezmą sobie kolejnego psiaka :shake: Ja tez... :( super, ze psiak pojedzie na tymczas !!!!!!!!!! Quote
Evelin Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Żeby zminimalizować szanse na wzięcie kolejnego psa razem z Łatkiem zabierzemy też łańcuch.Nowego z pewnością nie kupią,będą woleli wydać na gorzałę. Kiedyś w programie Animals Ewa Banaszkiewicz powiedziała: zwierzę powinno być luksusem (ale nie chodzi tu o bogactwo-tylko o powszechną dostepność) . I ja się z Nią w 100% zgadzam. Bo jak i w tym przypadku - alkoholikom łatwiej bedzie wziąć sobie nowego psa niż kupić mu łańcuch za 20zł... Mam nadzieję,że kiedyś i w naszym kraju dostepność zwierząt się zmniejszy i po futrzaki w kolejce bedą ustawiały sie domki... Quote
Evelin Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Byłam dzis i wczoraj u Łatka..niestety znów jadł łapczywie..eeech jeszcze tylko tylko tydzień.Moja siostra dokarmia Łatka codziennie... I tak bedzie do dnia wyjazdu,bo jak widać reszta posiłków jest przypadkowa. W nastęną niedziele na szczęście Łatek pojedzie. Zdjęcia wkleję jutro... Quote
Evelin Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 I jak co tydzień fotorelcja u Łatka.. Co macie??? Kiełbasę lubię... Mniam,mniam Już zjadłem... Zwróćcie uwagę na otoczenie w jakim żyje Łatuś,prawdziwy syf..Nie wiem czy zdjęcia oddają realia.. Swoją drogą,to za każdym razem zdumiewa mnie bezduszność ludzi.. Siedzieć sobie w domu a pies na podwórku nie ma budy i miski wody?Stoi całymi dniami na krótkim łańcuchu..Zero empatii. Pewnie za tydzień o tej porze będzie już w DT..pozna troche inne zycie... Quote
Korenia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Warunki tragiczne :-( Dobrze, że już tylko tydzień! Quote
Evelin Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Łatuś jeszcze tylko kilka dni na tym wrednym łańcuchu i poznasz nowe zycie. Quote
Recommended Posts