Joy106 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 To bardzo bardzo dobre wiadomości :multi: Jak dobrze, że uchaty ma już swój wymarzony dom :loveu: ! Od razu mi się humor poprawił :cool3: Quote
majqa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 GoniaP napisał(a):Ma się jak pączuś w maśle ;) Gratulacje Goniu, że los Piccolo ułożył się tak, jak sobie wymarzyłaś! Quote
agaga21 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 wspaniale się czyta takie wiadomości!:lol::lol::lol: Quote
Madzia_K Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Czy EMIR nadal kontroluje DS tego psiaka? Quote
Joy106 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Piccolo znowu w schronisku :placz: Teraz znany jako Sonar... Więcej o tym na bassecich pisze.. Quote
agaga21 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Joy106 napisał(a):Piccolo znowu w schronisku :placz: Teraz znany jako Sonar... Więcej o tym na bassecich pisze..:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak to???:placz: możesz wstawić link? Quote
Joy106 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nasze Bassety :: Zobacz temat - [Gdynia] SONAR basset hound czeka na nowy dom! od samego końca.. i tu: forum.bassety.pl :: Zobacz temat - Pompej-pijak i lekoman, w celach wychowawczych rażony prądem ... Quote
agaga21 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Joy106']Nasze Bassety :: Zobacz temat - [Gdynia] SONAR basset hound czeka na nowy dom! od samego końca.. i tu: forum.bassety.pl :: Zobacz temat - Pompej-pijak i lekoman, w celach wychowawczych rażony prądem ... przeczytałam...aż się wyć chce. ten psiak tyle już przeżył i znów dostał "kopniaka":angryy::angryy::angryy: co za ludzie :shake: Quote
GoniaP Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Proszę o powstrzymanie emocji. Tak jak i Wy, my również dowiedzieliśmy się o tej przykrej sprawie dopiero dziś. Podjęliśmy już kroki w celu odzyskania Pompeja oraz ukarania "właścicieli". Quote
Betbet Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ja mialam Sonara ostatnio na spacerze...cudowny pies...czy chcecie go wyciagnac ze schronu? Quote
Betbet Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 skontaktujcie się lepiej z ludzmi ze schroniska w Gdyni...z ludźmi pracującymi tam. Po co psa wozić w lewo i w prawo? Quote
GoniaP Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Prosiłam o powstrzymanie emocji! Na pewno zrobimy co w naszej mocy, by Pompej ucierpiał jak najmniej. Quote
pinkmoon Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 O rany :shake: przeczytałam historię Piccola (poznałam go jako Sonara) i nie mogę uwierzyć, jakiego pies może mieć w życiu pecha. A to taki fajny, przyjazny pies, garnący się do ludzi... Quote
Donvitow Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Joy. Napisz coś "wstręciucho":loveu: No i wklej foty ze spaceru w schronisku i aktualne. / Szacunek dla Mamy/ Quote
Erazm Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Donvitow']Joy. Napisz coś "wstręciucho":loveu: No i wklej foty ze spaceru w schronisku i aktualne. / Szacunek dla Mamy/[/QUOTE] Czy jest cos o czym nikt nie wie?:eviltong: Quote
Betbet Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 zdaje się, że nikt nie wie ale tak coś wszyscy się domyślają:diabloti: Quote
Miła od Gucia Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [url=http://www.forum.bassety.net/viewtopic.php?t=2467]Nasze Bassety :: Zobacz temat - [Gdynia] SONAR basset hound czeka na nowy dom![/url] Quote
Joy106 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Przepraszam, że trzymałam wszystkich Dogomaniaków w niepewności :diabloti: Uchaty jest u nas na dt, ma się dobrze, ale masakrycznie rozrabia - choć już coraz mniej. Teraz się ze mną bawił frisbee, wszedł do domu i.. siknął mi przed oczami, jak mu powiedziałam, że nie wolno i go wywaliłam do ogrody, to zaczął na mnie warczeć i szczekać, chciał użreć :shake: i wtedy bardzo dosadnie powiedziałam mu prosto w pysk że mam gdzieś jego zachowania, to się zdziwił i zamilkł :lol: a potem było mu głupio, bo go zostawiłam za drzwiami - nawet wyć nie próbował. Zdjęcia + filmiki dam jutro/pojutrze, pogoda nie dopisuje, ano i nie ma kto filmiku nakręcić. Quote
Erazm Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dzieki za wiadomosci, powodzenia w wychowaniu:cool3: Quote
Joy106 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wrzuta.pl - sonek 008 Wrzuta.pl - sonek 009 filmyy Quote
Erazm Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Rewelacja, swoja droga dziwny ten psiak w poscieli statyczny-syndrom kanapowca, na zwenatrz chetnie wspolpracuje- wulkan energii:eviltong:. Ze sie mu w glowie nie zakreci, ani ze sie w supel nie zawiaze to chyba cud:evil_lol: Ale pracy w niego wlozylas:crazyeye: Quote
lucySxy Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nareszczie ktos wlozyl w niego serce(mądre) i prace. I dal mu szanse.. Quote
Recommended Posts