Jump to content
Dogomania

Piccolo/Pompej/Sonar- basset - znów w schronisku!!!

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:wszystko bedzie dobrze.dajemy intensywnie ogloszenia,byly 2 powazne oferty,jedna sie wycofala jedna na razie milczy,trzeba sie uzbroic w cierpliwosc poniewaz nie jest to pies dla kazdego:shake:
trzeba najpierw dobrze "obejrzec"ludzi ktorzy chca go adoptowac,bo zbyt wiele zla doswiadczyl ten psiak.
Gustaw na pewno wklei zdjecia,jak tylko bedzie je posiadal.

Posted

Picco ma się dobrze,
uwielbia zabawy z Sarą, ją sobie szczególnie upodobał.
Karina mówi, że jest uparty i głuchnie nieraz na polecenia.
To mnie uspokoiła, znaczy się, że mamy do czynienia z prawdziwym bassetem
Nie wykazuje żadnej agresji, nie wykazuje żadnych niepokojących zachowań.

Posted

Wszędzie rozesłaliśmy o nim wieści, nawet w najbliższym "Przyjacielu Psie" się ukaże.
I jakoś cicho, nikt go nie chce:placz:
Ale jestem dobrej myśli, może dlatego trochę to trwa, bo znajdzie się ktoś, kto go pokocha, liczę na to. I nie tylko pokocha, ale go przygarnie.

Posted

Jest promyk nadziei, poniewaz skontaktowali sie ze mna panstwo ktorzy chca adoptowac basseta.Po zapoznaniu sie z watkiem Piccolo bardzo przejeli sie jego losem i sa gotowi go adoptowac.Oferuja mu dobre warunki poniewaz w maju przeprowadzaja sie do domku z ogrodkiem, ale sa gotowi zabrac go zarazPanstwo maja dwoje dzieci-12 letnia dziewczynke i roczne dziecko.W tym jest problem poniewaz nie wiadomo jak Piccolo zachowuje sie w stosunku do niemowlat.Czy mozna to jakos sprawdzic?

Posted

W tym samym hoteliku przebywa też "mój" Gabor - cane corso . Nie ma nikt chętnych na dużego zrównoważonego dorosłego pana :-( . Gabcio ma tu swój wątek ale gdzieś daleko .Niestety nie mam czasu ciągle go podnosić a zainteresowanie starszym , kochanym , nieagresywnym wielkopsem niewielkie .
Idę na spacer z Gabem .:hand:

Posted

Erazm napisał(a):
Piękny basset, napewno znajdzie się super domek

tak Basset to tez Marzenie mego dzieciństwa - i super pasowałby do mojej bandy - bandy rudych i mojej przestrzeni :razz::razz::razz: ale jak znajdzie domek tylko dla siebie to lepiej - hmmm moze lepiej :razz: trzymaj sie Cudny !!!

Posted

Erazm napisał(a):
Ech chlopak na odwyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ciekawe czy filmy edukacyjne mu puszczają? I muzykę relaksacyjną?
A może uczy się jogi ? (podobno dobra na odstresowanie);):evil_lol: