majqa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Gustaw napisał(a):(...) Jak będę miała nowe fotki Piccola wstawię Państwu. Z góry serdecznie dziękujemy!!!!!!! :lol: Quote
Jagoda1 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dotarłam tutaj, dzięki banerkowi "Isadory7"... Niewiarygodne!!!!:shake: Quote
majqa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Tęsknimy za fotusiami!!! Bardzo bardzo prosimy o nie, jak i informacje, jak ma się nasz słodziak!!! Quote
Erazm Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Piccolo- szampanik(?) Pompej- gdzie teraz rozrabiasz? Quote
lucySxy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 :lol:wszystko bedzie dobrze.dajemy intensywnie ogloszenia,byly 2 powazne oferty,jedna sie wycofala jedna na razie milczy,trzeba sie uzbroic w cierpliwosc poniewaz nie jest to pies dla kazdego:shake: trzeba najpierw dobrze "obejrzec"ludzi ktorzy chca go adoptowac,bo zbyt wiele zla doswiadczyl ten psiak. Gustaw na pewno wklei zdjecia,jak tylko bedzie je posiadal. Quote
Miła od Gucia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Picco ma się dobrze, uwielbia zabawy z Sarą, ją sobie szczególnie upodobał. Karina mówi, że jest uparty i głuchnie nieraz na polecenia. To mnie uspokoiła, znaczy się, że mamy do czynienia z prawdziwym bassetem Nie wykazuje żadnej agresji, nie wykazuje żadnych niepokojących zachowań. Quote
Miła od Gucia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja nie wiem, czy coś źle robię, o 21 wrzuciłam zdjęcia, i ja swojego postu nie widzę.:placz: Quote
katarzynatg Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Przeciez to takie wspaniale i wesole psy,az dziw bierze,ze trafiaja na takich zlych ludzi:placz: Quote
Miła od Gucia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Wszędzie rozesłaliśmy o nim wieści, nawet w najbliższym "Przyjacielu Psie" się ukaże. I jakoś cicho, nikt go nie chce:placz: Ale jestem dobrej myśli, może dlatego trochę to trwa, bo znajdzie się ktoś, kto go pokocha, liczę na to. I nie tylko pokocha, ale go przygarnie. Quote
Erazm Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Piękny basset, napewno znajdzie się super domek Quote
Ola164 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Piccolo z całą pewnością zasłużył sobie na najwspanialszy dom! Quote
lucySxy Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Jest promyk nadziei, poniewaz skontaktowali sie ze mna panstwo ktorzy chca adoptowac basseta.Po zapoznaniu sie z watkiem Piccolo bardzo przejeli sie jego losem i sa gotowi go adoptowac.Oferuja mu dobre warunki poniewaz w maju przeprowadzaja sie do domku z ogrodkiem, ale sa gotowi zabrac go zarazPanstwo maja dwoje dzieci-12 letnia dziewczynke i roczne dziecko.W tym jest problem poniewaz nie wiadomo jak Piccolo zachowuje sie w stosunku do niemowlat.Czy mozna to jakos sprawdzic? Quote
dorota w-l Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 W tym samym hoteliku przebywa też "mój" Gabor - cane corso . Nie ma nikt chętnych na dużego zrównoważonego dorosłego pana :-( . Gabcio ma tu swój wątek ale gdzieś daleko .Niestety nie mam czasu ciągle go podnosić a zainteresowanie starszym , kochanym , nieagresywnym wielkopsem niewielkie . Idę na spacer z Gabem .:hand: Quote
ttossa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Erazm napisał(a):Piękny basset, napewno znajdzie się super domek tak Basset to tez Marzenie mego dzieciństwa - i super pasowałby do mojej bandy - bandy rudych i mojej przestrzeni :razz::razz::razz: ale jak znajdzie domek tylko dla siebie to lepiej - hmmm moze lepiej :razz: trzymaj sie Cudny !!! Quote
ttossa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 dalej mały na góre !!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ttossa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 pLUTO - co z tobą ???????????? co u ciebie ??????????? całuski od naszej bandy :razz::razz::razz: Quote
Miła od Gucia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Piccolo dalej przebywa w hoteliku i czeka na nowy dom. Quote
Erazm Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ech chlopak na odwyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teapot Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Erazm napisał(a):Ech chlopak na odwyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe czy filmy edukacyjne mu puszczają? I muzykę relaksacyjną? A może uczy się jogi ? (podobno dobra na odstresowanie);):evil_lol: Quote
Recommended Posts