majqa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 GoniaP napisał(a):2 dni spędzi u behawiorysty, którego zadaniem jest rozpoznać potencjalny problem (...) Jak minął pierwszy dzień obserwacji? Newsy dobre/ złe? Co u Pompeja? Quote
majqa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 GoniaP napisał(a):(...) Ponieważ Michał nie pije, obiecał jutro nasmarować się spirytusem :eviltong: (...) Tylko daleko od ognia! :razz: Quote
GoniaP Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Wszystko dobrze - diagnoza, normalny, młody pies :) Testy na agresję przeszedł pozytywnie, dogaduje się z innymi psami. Michał mówi, że jego problemem byli ludzie, z którymi żył... Poprosiłam o test alkoholowy ;) Ponieważ Michał nie pije, obiecał jutro nasmarować się spirytusem :eviltong: Z niecierpliwością czekamy na wyniki :diabloti: Quote
teapot Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Wspaniałe wieści! :loveu::loveu::loveu: Kolejny raz natura okazała się mądrzejsza - normalne dziecko nienormalnych rodziców! ;):evil_lol: Trzymam kciuki za wyniki pozostałych testów. Quote
GoniaP Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Łomatko!! Ale mi mod pojechał po podpisie :placz: Isadoruś ratuj!!! Co zrobiłam źle?? Ja przecież tylko kopiowałam Twoje (i Helgi) linki!!! Muszę zmieścić Piotrusia, Parówkę, Pompeja, Piano i Emir... Jak to zrobić??? Quote
teapot Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 GoniaP napisał(a):Łomatko!! Ale mi mod pojechał po podpisie :placz: Isadoruś ratuj!!! Co zrobiłam źle?? Ja przecież tylko kopiowałam Twoje (i Helgi) linki!!! Muszę zmieścić Piotrusia, Parówkę, Pompeja, Piano i Emir... Jak to zrobić??? Goniu -przecież prezent od moda jest cuuudny! Jesteś pierwszą osobą, którą widzę z tak wspaniałą wizytówką :evil_lol: Powinnaś czuć się zaszczycona, bo zostałaś wyróżniona! Co do podpisu (wiem bo Isadora mi tłumaczyła jak mi usunęli /ale tak ładnego "oczojeba" nie dali/) był za duży -rozciągnął się na 2 linijki a tak nie można. Quote
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 teapot napisał(a):Goniu -przecież prezent od moda jest cuuudny! Jesteś pierwszą osobą, którą widzę z tak wspaniałą wizytówką :evil_lol: Powinnaś czuć się zaszczycona, bo zostałaś wyróżniona! Co do podpisu (wiem bo Isadora mi tłumaczyła jak mi usunęli /ale tak ładnego "oczojeba" nie dali/) był za duży -rozciągnął się na 2 linijki a tak nie można. No tak... "Always look on the bright side of life" :diabloti: To co, chyba "se" zostawię tę pieczęć, co?? Wali po oczach :evil_lol: Quote
teapot Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 GoniaP napisał(a):No tak... "Always look on the bright side of life" :diabloti: To co, chyba "se" zostawię tę pieczęć, co?? Wali po oczach :evil_lol: Łotóż to - tym sposobem wprost nie można Cię przeoczyć! :evil_lol: Quote
lucySxy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 czy test zostal przeprowadzony? czy jeszcze za wczesnie? Quote
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 lucySxy napisał(a):czy test zostal przeprowadzony? czy jeszcze za wczesnie? Będę wiedziała wieczorem. Quote
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Pompej zmienił imię na Piccolo, wynikiem głosowania na bassecim forum ;) Przeniósł się dziś do hotelu. Testu na alkohol nie było, bo dzień był szalony... To przyjdzie ;) Kolejny dzień przynosi te same wieści. Piccolo, to normalny, zrównoważony, a do tego posłuszny, młody pies :multi: Quote
Erazm Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wytrzezwial chlopak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale masz wieeelki stempel Gonia, ladnie to tak sie wyrozniac??????:cool1: Quote
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Erazm napisał(a):Wytrzezwial chlopak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale masz wieeelki stempel Gonia, ladnie to tak sie wyrozniac??????:cool1: Widać na dogo TAK można się wyróżniać, inaczej nie....:cool1: PRL jak nic :roll: Quote
GoniaP Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Pompej to od dziś Piccolo... Było głosowanie i Piccolo, Pikuś, Olo, Oluś zwyciężył ;) Quote
agaga21 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 pompej było fajne...:nonono2: ale co tam, fajnemu psiakowi nawet i piccolo pasuje:evil_lol: Quote
monika083 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ale fajny chlopak :) Domki sie w kolejce ustawia ..tylko zeby jakis odpowiedni sie trafil:) Quote
Miła od Gucia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witam cieplutko, i bardzo wszystkim dziękuję za ciepłe słowa. Piccolo szczególnie przypadł memu sercu. Jak będę miała nowe fotki Piccola wstawię Państwu. Quote
stonka1125 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 mnie sie po prostu niektóre rzeczy już we łbie nie mieszczą....... Quote
Miła od Gucia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Miejmy nadzieję, że znajdziemy mu ciepły dom. Ale na razie niech się "chłopak" rehabilituje. Jest bardzo ładny i ze zdjęć widać, że szalony biegacz. Quote
Erazm Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 lO. bosche to i nastepna sie lansuje z takim wielkim stemplem . Nowa moda cy co ? Ale jak daje po slepiach. Toz burkow spoza nich nie widadac. Dziouchy Wy wstydu nie macie:shake::eviltong: Pompej, no dobra Piccolo na gore, nie zajmuj miejsca bo takie cudo zaraz domek znajdzie, a inne bidy czekaja Quote
lucySxy Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pompejowi (Piccolo) coraz blizej do domku:lol: Quote
agaga21 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Erazm'] Pompej, no dobra Piccolo ..... [quote name='lucySxy']Pompejowi (Piccolo) coraz blizej do domku:lol: HEHE! widzę, że nie tylko mi się pompej spodobało:evil_lol: Quote
Recommended Posts