PATIszon Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Marchewkowym skrytozerom mowimy NIE!!! Ja rozumiem, ze mozna lubic marchewki, a nie lubic, np. galaretki z kurzych lapek....ale zeby w swym umilowaniu posuwac sie do czegos takiego: No i jak ja mam dzieciom tlumaczyc, ze balwanek nie ma nosa?:placz: Quote
Rauni Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Grunt, że dziurkę do oddychania ma :cool1: Aczkolwiek bezczelność tego napadu zapiera dech oraz oburza bezgranicznie!!! :angryy::angryy::angryy: Quote
mch Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 niezłe !!! nie spotkalimsy takiego pełnowartosciowego balwana na szczescie ! ale tak poza tym to niuski zżerają 2-3 marchewki surowe codzien ,a przy ich wiecznym nienasyceniu to nosisko balwanowe byloby zagrozne Quote
PATIszon Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 mch napisał(a):niezłe !!! nie spotkalimsy takiego pełnowartosciowego balwana na szczescie ! ale tak poza tym to niuski zżerają 2-3 marchewki surowe codzien ,a przy ich wiecznym nienasyceniu to nosisko balwanowe byloby zagrozne Tato chce zrobic Kobruni joke i zainstalowac balwankowi nos z czerwonego trzonka od miotly...ciekawe jak wtedy sesja wypadnie..... Quote
Recommended Posts