Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cawir']Witam mam dziś pytanko co do szczotki typu pudlówka czyli jak pudlówka i gdzie taką ową kupić.

Ja polecam (zresztą za bardziej doświadczonymi pudlarzami ;) )
pudlówki Doggyman

a co do sklepu to nie wiem czy można podawać linki do sklepów :hmmmm: najwyżej mod wywali :oops:
[url=http://www.onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,,pl-pln,416700,0.html]Towar: SZCZOTKA DOGGY MAN DU

Posted

Ja kupiłam dwie szczotki Lawrence - jedną LAWRENCE SOFT SLICKER TENDER CARE dla pudla a drugą LAWRENCE SLICKER BRUSH dla mojej kundlicy i moje odczucia są takie że obydwie są bardzo twarde. Tej twardszej w ogóle nie używam bo po prostu psu masakrycznie twarda, a tą dla pudla używam do mojej drugiej suki i ta tzw. "soft" w porównaniu do doggymana baaardzo twarda.

Posted

Moim moja siostra czesała swoje... króliki :watpliwy:

Myśle, że Doggyman to świetny wybór ;) Jeśli miałabym kupować kolejną pudlówkę, to nawet bym się nie zastanawiała :)

Posted

Tak ja tez mam Doggyman i jestem zadowlona :) ...a przerabialam procz Doggyman jeszcze 1 pudlowke ktora po 2 tygodniach mi sie złamała
a Doggyman juz kilka razy mi spadal i nic....nawet pies gdy dorwal sie i zacząl gryzc koncowke -sladów nie ma :evil_lol:

Posted

Mojej rączka odleciała, teraz ma dorobioną taką niezniszczalną :evil_lol: Poza tym jestem z niej bardzo zadowolona, a mam ją już ponad 3 lata i dalej super się sprawuje:multi:

Posted

A już myślałam, że to tylko ja jestem taki niszczyciel, mojej też rączka odpadła, ale nadal ją używam. Cawir, a moja rada jest taka , żebyś kupił ją w necie, bo na wystawie 2 razy drożej.
pozdrowienia justa

Posted

No cóż jak kupię nową będę ją używała tylko do pomponów na nerkach, tam ma spokój i kołtuny się zazwyczj nie robią. Choć raz jak Brocca była w odwiedzinach u Iwony to Szechterek (kundelek ojca Iwonki) znalazł na to sposób :lol: