cawir Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Witam mam dziś pytanko co do szczotki typu pudlówka czyli jak pudlówka i gdzie taką ową kupić. Quote
Eustachy Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='cawir']Witam mam dziś pytanko co do szczotki typu pudlówka czyli jak pudlówka i gdzie taką ową kupić. Ja polecam (zresztą za bardziej doświadczonymi pudlarzami ;) ) pudlówki Doggyman a co do sklepu to nie wiem czy można podawać linki do sklepów :hmmmm: najwyżej mod wywali :oops: [url=http://www.onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,,pl-pln,416700,0.html]Towar: SZCZOTKA DOGGY MAN DU Quote
ROOFI Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Duży wybór szczotek:On-line Shop Germapol s.c. Polecam-Lawrence soft slicer tender care lub Doggy man Quote
filodendron Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Mam taką (ta większa, prostokątna) - może być? AllSystem Sorry OGROMNE za moj dyletantyzm :oops: , ale w końcu nie wiem - ma mieć zagięte igły i bez kulek na końcu, tak? Quote
cawir Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Nie wiem kurcze czy to prawda czy fałsz ale słyszałem już opinie doggy mana szczotki się łamią. I teraz delikatny dylemat:shake: Quote
.:TULA:. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Moja się złamała, ale nie była traktowana ulgowo, teraz też zamierzam sobie ją kupić. Szczotkę Lawrence mam dla kota i jestem bardzo zadowolona. Justyna Quote
martyna. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja też tak słyszałam, ale mój Doggyman spadł mi niezliczoną ilość razy ze stołu czy też większych wysokości i nadal jest w całości :cool3: Quote
Equus Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja kupiłam dwie szczotki Lawrence - jedną LAWRENCE SOFT SLICKER TENDER CARE dla pudla a drugą LAWRENCE SLICKER BRUSH dla mojej kundlicy i moje odczucia są takie że obydwie są bardzo twarde. Tej twardszej w ogóle nie używam bo po prostu psu masakrycznie twarda, a tą dla pudla używam do mojej drugiej suki i ta tzw. "soft" w porównaniu do doggymana baaardzo twarda. Quote
cawir Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Nic decyzja zapadła na dogy mana ale i tak dzięki za wypowiedzi:p Quote
Gośka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Mój Doggy Man traktowany jest normalnie;) spada na ziemię, Ala czesze nim zabawki ja rozczesuję czasem niemiłosierne kołtuny i póki co trzyma się już 3 rok. Quote
martyna. Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Moim moja siostra czesała swoje... króliki :watpliwy: Myśle, że Doggyman to świetny wybór ;) Jeśli miałabym kupować kolejną pudlówkę, to nawet bym się nie zastanawiała :) Quote
Oliwia. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tak ja tez mam Doggyman i jestem zadowlona :) ...a przerabialam procz Doggyman jeszcze 1 pudlowke ktora po 2 tygodniach mi sie złamała a Doggyman juz kilka razy mi spadal i nic....nawet pies gdy dorwal sie i zacząl gryzc koncowke -sladów nie ma :evil_lol: Quote
.ania Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mojej rączka odleciała, teraz ma dorobioną taką niezniszczalną :evil_lol: Poza tym jestem z niej bardzo zadowolona, a mam ją już ponad 3 lata i dalej super się sprawuje:multi: Quote
.:TULA:. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A już myślałam, że to tylko ja jestem taki niszczyciel, mojej też rączka odpadła, ale nadal ją używam. Cawir, a moja rada jest taka , żebyś kupił ją w necie, bo na wystawie 2 razy drożej. pozdrowienia justa Quote
.ania Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Bo te rączki nie są chyba przewidziane na kołtuny...:roll: Quote
Oliwia. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 .ania napisał(a):Bo te rączki nie są chyba przewidziane na kołtuny...:roll: dokładnie :evil_lol: Quote
.:TULA:. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No cóż jak kupię nową będę ją używała tylko do pomponów na nerkach, tam ma spokój i kołtuny się zazwyczj nie robią. Choć raz jak Brocca była w odwiedzinach u Iwony to Szechterek (kundelek ojca Iwonki) znalazł na to sposób :lol: Quote
Gośka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Oj na kołtuny też się sprawdza:cool3:;) Nawet na te Fordzikowe druty działała bez zarzutu. Może mam jakiś wyjątkowy egzemplarz. Quote
szamanga Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ja mam taką i jestem z niej bardzo zadowolona, ma rączkę powlekaną gumą i nie slizga się tak jak plastikowa. Karlie Soft Slicker Brush - Delikatna szczotka dla małych i średnich psów 16cm - Psy Akcesoria Szczotki - AmberHouse kosmetyki i akcesoria dla zwierząt - Bydgoszcz Quote
Recommended Posts